• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هایر w910

digikish.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
8m8_2015409230304.jpg

jojr_haier-w910-front2.jpg

Highlights High performance dual core Qualcomm 8260A processor
4.5" IPS capacitive touch screen
Android 4.0 operating system to download apps
LPDDR 2 high speed 1GB RAM and 8GB ROM
Supports Wi-Fi, G-sensor, Bluetooth, GPS/A-GPS and FM radio
IP54 Waterproof, dustproof and anti-scratches
Built-in 1080P HD cameras
Supports an external TF card up to 32GB
Main Features
Brand & Model Haier W910
Phone Style 3G Smartphone
Phone Standard GSM, WCDMA, UMTS
SIM Card Configuration Single SIM card single standby
Network Support GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/2100MHz, UMTS2100MHz
Messaging SMS, MMS
Languages

Afrikaans, Bahasa Indonesia, Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, English(UK), English(US), Spanish (spanish), Spanish (estados unidos), Filipino, French, Hrvatski, Lsizulu,Italian, Kiswahili, Latviesu, Lietuviy, Magyar, Nederlands, Norsk, Polski, Portuguese (Brazil), Portuguese(Portugal), Romana, Rumantsch, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Suomi, Svenska, Thai, Turkish, Greek,Bulgarian, Russian, Serbian, Ukrainian, Hebrew, Bengali, Arabic, Persian, Hindi, India Urdu, Thai, Korean, Japanese, Simplified Chinese, Traditional Chinese

Additional Features
Bluetooth v2.0
Supported Audio Formats MP3, MIDI, WMA, AMR, ACC
Supported Video Formats MP4, WMV, 3GP, AVI, RM
Operating System Android 4.0
CPU Qualcomm8260A dual core 1.5GHz
Camera Front: 1.3mega pixels, rear: 8.0mega pixels
Java Supported N/A
TV N/A
FM Radio Supported Yes
Wi-Fi 802.11b/g/n
GPS/A-GPS Supported Yes (map is not included)
Built-in Games N/A
Data Interface Micro USB
Earphone Interface 3.5 mm
Tools Calculator, calendar, alarm clock, recorder, Ebook, Email, memo, schedule, flashlight
Others G-sensor
Memory
Built-in Memory RAM: 1GB, ROM: 8GB
Card Slot External T-flash card up to 32GB
Card Included N/A
Screen
Touch Screen Capacitive (Corning Gorilla glass)
Size of Display 4.5"
Type of Display HD
Resolution 1280x720
Battery & Power
Battery Built-in 1760mAh battery
Charger 100-240V
Product Details (without package and accessories)
Dimensions 13.3 x 6.9 x 0.99 cm
Weight 135 g

t4tp_2cgg082.jpg

به سفارش مشتریان عزیز ، باز هم فروشگاه اینترنتی دیجیتال کیش گوشی فوق العاده هایر که ضد آب هستش رو موجود کرده.

0 0 0 . 0 5 4

oksx_4-5-inch-android-phone-haier-w910-1-5ghz-qualcomm-dual-core-cpu-720p-screen-gorilla-glass-ip54-water-resistant-plusbuyer_7.jpg

به سفارش مشتریان عزیز ، باز هم فروشگاه اینترنتی دیجیتال کیش گوشی فوق العاده هایر که ضد آب هستش رو موجود کرده.

0 0 0 . 0 5 4

2zw8_903847920_705.jpg

0 0 0 . 0 5 4

52b2_201282319253578.jpg

0 0 0 . 0 5 4

uo6w_haier-hw-w910-13.jpg

0 0 0 . 0 5 4

h9ia_tel9a.jpg

0 0 0 . 0 5 4

ezps_tel7.jpg

0 0 0 . 0 5 4

7en3_tel5.jpg

0 0 0 . 0 5 4

Last edited:

tahor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه.خواهش میکنم هرکی میتونه مشکل منوحل کنه.1.حافظه خارجی یعنی کارت حافظه خارجی ام به عنوان حافظه پیش فرض بشه چون من کلا 1گیگ برای نرم افزار وبازی جادارم.که سریع پرمایه مجبورم برنامه هاموپاک کنم.همه روش هایم رفته ام مشکل حل نشده.2.باطریم زودخالی میشه یعنی فقط اینترنت کارمیکنم نهایت4ساعت نگه میداره پشتش خیلی داغ میشه. اگه کسی هست براش باطری باآمپربالا بسازه بامن تماس بگیره.3.بعضی موقع ها آنتنش میپره.4.رام جدید یعنی 4.4.4یا بالاتر براش کسی نساخته.یارام بالاتر یه گوشی بهش نمیخوره.5.کسی قاب سفید وکاورژله ای وکیف هوشمندداره بامن تماس بگیره.خواهش میکنم تووایبر یا اس پیام بدید.09399758797.

digikish.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام به همه.خواهش میکنم هرکی میتونه مشکل منوحل کنه.1.حافظه خارجی یعنی کارت حافظه خارجی ام به عنوان حافظه پیش فرض بشه چون من کلا 1گیگ برای نرم افزار وبازی جادارم.که سریع پرمایه مجبورم برنامه هاموپاک کنم.همه روش هایم رفته ام مشکل حل نشده.2.باطریم زودخالی میشه یعنی فقط اینترنت کارمیکنم نهایت4ساعت نگه میداره پشتش خیلی داغ میشه. اگه کسی هست براش باطری باآمپربالا بسازه بامن تماس بگیره.3.بعضی موقع ها آنتنش میپره.4.رام جدید یعنی 4.4.4یا بالاتر براش کسی نساخته.یارام بالاتر یه گوشی بهش نمیخوره.5.کسی قاب سفید وکاورژله ای وکیف هوشمندداره بامن تماس بگیره.خواهش میکنم تووایبر یا اس پیام بدید.09399758797.
سلام دوست عزیز
این تایپیک مخصوص فروش هایر هستش ، ای کاش بیشتر دقت میکردی
با من تماس بگیر این مشکلاتت رو هم برات رفع میکنم
09355044710

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
یک عدد هایر خریداری شد
در انتظار دریافت گوشی ....

model8348

Registered User
لایک‌ها
241
موجوده؟؟؟

sasanpi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام .
امیدوارم در امر فروش موفق باشید .
فقط کاشکی قطعات و سخت افزار و تعمیرو پشتیبانی و ... هم واسش ارائه کنید . تعمیرات این گوشی لنگه .
مثلا مال من سوکت هندزفریش خود سوکت مادگی جک فیش خراب شده ولی متاسفانه پیدا نکردم هنوز . اگه داشتید ممنون میشم پیام بدید .
موفق باشید .

digikish.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام .
امیدوارم در امر فروش موفق باشید .
فقط کاشکی قطعات و سخت افزار و تعمیرو پشتیبانی و ... هم واسش ارائه کنید . تعمیرات این گوشی لنگه .
مثلا مال من سوکت هندزفریش خود سوکت مادگی جک فیش خراب شده ولی متاسفانه پیدا نکردم هنوز . اگه داشتید ممنون میشم پیام بدید .
موفق باشید .
ممنون
خیالتون راحت در ضمن سوکت هندزفریش موجوده

بالا