• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هدفون میکروفن (هدست) sony DR-320DVP

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sleep2

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
قصد فروش این هدست رودارم :cool: !فوق العاده کم استفاده شده
یه خصوصیت جالب که این هدست داره این هست که میکرفون داخل خود هدست طراحی شده و هر وقت بخواین از میکروفن استفاده کنید می تونید تیوب مخصوص انتقال صدارو به هدست نصب کنید و هروقت هم به میکروفن نیاز ندارین می تونید تیوب رو جدا کنید در نتیجه حملش خیلی راحت تر میشه و زیبایی بیشتری داره :happy:
ساخت تایلند هست
قیمت :45
کاهش قیمت به 35
لینک مشخصات
http://www.sony.co.ir/product/dr-320dpv/sku/dr-320dpv_bqe

فایل های ضمیمه

• IMG044.jpg
    IMG044.jpg
    87.9 KB · نمایش ها: 451
  • IMG045.jpg
    IMG045.jpg
    95.1 KB · نمایش ها: 447
  • IMG053(1).jpg
    IMG053(1).jpg
    93.1 KB · نمایش ها: 449
Last edited:

sleep2

Registered User
لایک‌ها
10
هنوز موجوده

sleep2

Registered User
لایک‌ها
10
با ایرفون و فلش هم تعویض میشه

Sent from my LG-P925 using Tapatalk

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
ایر فون زیاد دارم چی میخوای؟canyon دارم سر به سر عوض میکنم

sennhaiser cx680 هم دارم چند سر میدی؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
داداش مدل های مختلفی که داری رو همراه با اختلاف قیمت برام بفرست

همین 2 مدل رو میتونم تقدیم کنم اصلا هواسم نبود فیلیپس هم داشتم فروختم اصلا هواسم نبود

سن هایزر 1 هفته هست خریداری شده قیمتش 100 تومن حساب میکنم میخوای خودتم یه تحقیق کن بدون گارانتی هست البته ولی اصل هست به گارانتی تو ایران اعتقاد ندارم

این کانیون هم تو همین فرم با یکی از بچه ها که فیلیپس داشت عوض کردم یه هدست سونی هم دارم از این رنگی رنگی ها همه رو سر به سر عوض میکنم ولی سن هایزر گرونه دیگه

sleep2

Registered User
لایک‌ها
10
همین 2 مدل رو میتونم تقدیم کنم اصلا هواسم نبود فیلیپس هم داشتم فروختم اصلا هواسم نبود

سن هایزر 1 هفته هست خریداری شده قیمتش 100 تومن حساب میکنم میخوای خودتم یه تحقیق کن بدون گارانتی هست البته ولی اصل هست به گارانتی تو ایران اعتقاد ندارم

این کانیون هم تو همین فرم با یکی از بچه ها که فیلیپس داشت عوض کردم یه هدست سونی هم دارم از این رنگی رنگی ها همه رو سر به سر عوض میکنم ولی سن هایزر گرونه دیگه
پ.خ دادم داداش

sleep2

Registered User
لایک‌ها
10
همچنان موجود هست

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
مشکل نیست عزیز
هدست رو نقدی می خوان؟

بزار ببینیم راه داره یا نه .... یه هدفون مانستر اک هم امروز گرفتم اصل نیست ولی خیلی خوبه عکس میزارم برات فردا خواستی اونم میتونیم اوکی کنیم

sleep2

Registered User
لایک‌ها
10
بزار ببینیم راه داره یا نه .... یه هدفون مانستر اک هم امروز گرفتم اصل نیست ولی خیلی خوبه عکس میزارم برات فردا خواستی اونم میتونیم اوکی کنیم
باشه خبرم بده عزیز
در مورد هدفون مانستر هم باید بگم تا حالا با جنس فیک کار نکردم کیفیتش چه طور هست؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
مشاهده پیوست 124011

این عکسش هست کیفیتشم الان بهت میگم بازش نکردم الان در میارم تست میکنم .... اون دوستمونم هنوز حرفی نزده

:D

با این پلییر ها تست شد .....

مشاهده پیوست 124012

cowon x7-samsung yp-q3-crative zen micro

نتایج حاصل هدفون بدی نیت مخصوصا با کاوون خیلی بلندی صدای خوبی داشت مخصوصا وقتی خروجی رو یکم تنظیم کردم بلندی صداش خوبه

صدای های ریزم خوب در میاره ولی تو بس و بوم بوم تو درجه اخر با کاوون خیلی کم میاره با پلییر سامسونگ و کریتبو و گوشی گالاکسی وای پرو این مشکل کمی کمتر احساس میشه

ولی اگه بخوای میتونم یه کاری کنم بیسش وا شه ...... یه سری اهنگایی هست که نویز میندازه رو هدفون باعث وا شدنش میشه

سن هایزر رو اول گرفته بودم مثل هدفون 20 تومنی بود تا ابندی شد تازه معلوم شد چه غولی هست

این جنس فیک در مقایسه با این هدفون اصل سونی تایلندی اینو عرض میکنم :

مشاهده پیوست 124013

خیلی بهتره سونی نصف اینم کیفیت نداره

ولی در مقابل این :

مشاهده پیوست 124014

یکم کم میاره بیس اینم با اب بندی بردمش بالا اول کم میاورد ولی الان اوکی هست اب بندی 50 ساعت زمان میبره دوستان

هر کودوم رو خواستی میتونم عوض کنم

Last edited:

sleep2

Registered User
لایک‌ها
10
مگه هدفون ها هم نیاز به آب بندی دارن؟ تا حالا نشنیده بودم
اگه آره این هدفون ما همش 2 یا 3 ساعت کار کرده اینم اگه خواستین باید خودتون زحمت آب بندیش رو بکشین
میشه در مورد کیفیت هدفون canyon هم بگین یا اگه میشه یه لینک در باره مشخصاتش بدین تا نظرات بقیه رو هم در موردش بدونم! خودتون تست کردین چقدر از سن هایزر کم میاره؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
مگه هدفون ها هم نیاز به آب بندی دارن؟ تا حالا نشنیده بودم
اگه آره این هدفون ما همش 2 یا 3 ساعت کار کرده اینم اگه خواستین باید خودتون زحمت آب بندیش رو بکشین
میشه در مورد کیفیت هدفون canyon هم بگین یا اگه میشه یه لینک در باره مشخصاتش بدین تا نظرات بقیه رو هم در موردش بدونم! خودتون تست کردین چقدر از سن هایزر کم میاره؟

هدفون بدی نیست بهترین مشخصش اینه که من سولاخ گوشام کوچیکه ایر فون ازیتم میکنه ولی ایت تو راحتی تو گوشم مثل سنهایزر راحته اگه اهنگ رو تا خرتناااااق (یعنی خیلی خیلی خیلی صدا رو زیاد نکنی) با سن هایزر 2-3 پله کمتر میره طبق اظهارات فروشنده از ترکیه خریداری شده منم لینکی ازش نیافتم نه تو ایبی هست نه امازون . .. . . .. . .

منم که فقط تجربی میتونم بهت بگم که بد نیست و عالی هم نیست

مطمئنم که سونی تو هم عالی نیست ولی با کلاسه مخصوصا میکروفونش ....

به هر حال خبر از تو بازم هدفون خریدم خبرت میکنم ولی اگه برای استفاده شخصی میخوای مانستر برای ورزش و جایی که تحرک زیاده خیلی خوبه از گوش هم نمیفته ضمن این که کلاس داره مانستر خوشگلم هست نظر ها رو به خود جلب میکنه

کانیین رو اگه اییر فون راحت میخوای خوفه صداشم بد نیست راستی چه سبک اهنگایی گوش میدی؟؟؟

تریپ هایده مهستی باشه بهترینه از سن هایزم بهتره مگه hevy metal گوش بدی یا رپ پر بیس تفکیک صدای سن هایزر تو صدا های بالا محشره

sleep2

Registered User
لایک‌ها
10
همچنان موجوده

Sent from my LG-P925 using Tapatalk

sleep2

Registered User
لایک‌ها
10
کسی هدفون با کلاس نمی خواد؟ :cool:

sleep2