• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هدفون Beats by Dr.Dre Solo HD Black اوریجینال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amirjames

Registered User
لایک‌ها
67
سلام دوستان!
حقیقتش این هدست رو برام یکی از آشنایان از انگلیس آورده و مدتی هست (۶-۷ ماه) که باهاش کار کردم (اما چون با هدست on-ear راحت نیستم کم استفاده شده و خدا شاهده مثل نو نو هست!) حقیقتش من کسی نیستم که چیزی رو که دارم رو بفروشم اما الان بحث آبروم پیش اومده و به پولش خیلی احتیاج دارم! قیمتش نوش هم که الان بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ هست دیگه!‌(من قیمت کردم ۶۷۰ بود)من ۵۰۰ قیمت گذاشتم و با خریدار هم خداییش راه میام! دوستان به خدا ضرر نمیکنین! اگر مشهد باشید میتونیم یه جایی قرار بزاریم بیارمش تا تستش کنید! اگر خواستید بگیریدش! اگرم شهر دیگه ای هستید چون من تا ۲۰ ام (قبل از ۲۰ ام) به پولش احتیاج دارم چاره ای ندارم جز اینکه پولش رو بگیرم و بفرستم ( معذرت میخوام، اما خیلی احتیاج دارم به این پول و نمیتونم صبر کنم تا دست شما برسه و واریز کنید، درک میکنید لابد دیگه؟ بحث آبرو و ... ) !
ممنونم دوستان!

Photo on 8-30-12 at 6.36 PM.jpgPhoto on 8-30-12 at 6.38 PM.jpg

Last edited:

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
سلام همشهري...
با xbox 4 گيگ با هارد دسته دو كه كمي خش داره كه 250 گيگ هم هست تعويض ميكني؟

Amirjames

Registered User
لایک‌ها
67
هنوز نفروختم اما با خریدار راه میام،‌زیادم راه میام:دی!!!
قیمت پیشنهادی هم ۵۰۰ بوده تا حالا!
معاوضه هم میکنم!
ممنونم!

آپدیت! دوستان به پولش نیاز دارم تا ۲۰ ام! الان قیمت نوش ۶۰۰ تا ۷۰۰ هست که اینم خداییش مثل نو هستش! یعنی من اگر ۲-۳ بار استفاده کرده باشم با مک بوکم!
من به ۵۰۰ میدم! فقط سریع تر!‌خیلی به پولش احتیاج دارم! در ضمن حقیقتش اگر در اینجا سابقه ام کمه ، خب بالاخره یک فروشنده باید از یه جایی شروع کنه و میتونم بهتون یوزرنیم ام رو در انجمن های مطرح دیگه بگم تا متوجه بشید در بسیاری از اونها، من از سرشناس ها و قدیمی ها هستم! در صورت ناراضی بودنتون هم پس میگیرم و تماما تقدیمتون میکنم مبلغ رو!
مرسی!

Last edited:

Amirjames

Registered User
لایک‌ها
67
دوستان، چند تا عکس جدید گرفتم طبق قوانین فروم و در همین پست و پست اول اضافه شد!
به پولش واقعا نیاز دارم! با خریدار هم راه میام! مشهد هم باشید میتونید بیاید تست کنید حضورا و اگر خواستید بگیرید! اگر شهر دیگری هم باشید اگر بخواید با پست تیپاکسی پیشتازی چیزی میفرستم ( کاربران قدیمی) و پس از اینکه دستتون رسید پول رو بپردازید!‌اما من تا ۲۰ ام نیاز دارم پول رو! قبل از ۲۰ ام! هزینه پست هم به عهده خریدار هست! خدا شاهده به پولش خیلی احتیاج دارم، وگرنه اصلا قصد فروشش رو نداشتم! اگه نتونم پول لازم رو تا ۲۰ ام تهیه کنم آبروم میره! (معاوضه هم نمیکنم، چون به پولش نیاز دارم) فقط لطفا سریع تر اگر میخواید!‌چون دارم دربه در دنبال یه جایی مغازه ای چیزی هم تو مشهد میگردم که اگه شد بفروشم!
ممنونم!

فایل های ضمیمه

• Photo on 10-3-12 at 1.26 PM.jpg
    Photo on 10-3-12 at 1.26 PM.jpg
    164.7 KB · نمایش ها: 130
  • Photo on 10-3-12 at 1.27 PM.jpg
    Photo on 10-3-12 at 1.27 PM.jpg
    163.4 KB · نمایش ها: 117
  • photo.JPG
    photo.JPG
    406.6 KB · نمایش ها: 124
  • photo.jpg