Amirjames
Registered User
سلام دوستان.
من یه هدفون بیتس اوریج Solo HD به رنگ مشکی دارم که از انگلیس برام فرستادن.
۱۰۰درصد اصل هست ( میتونید سریال نامبرش رو در سایت مانستر وارد کنید تا مطمئن شید)
قیمت آکش رو ندارم، قیمت پیشنهاد بدید و لطفا عادلانه و منصفانه باشه!
تمیزیش هم خب من اگر کلا ۱۰ ساعت استفاده کرده باشم ازش. (حدود چند ماه هست دارمش، اما استفاده نکردم به دلیل اینکه اولا راحت نیستم با هدفون های On/Over Ear دوما من عادت دارم همیشه تو خیابون آهنگ گوش کنم که خب با اینا نمیشه گوش کرد...نگاه مردم که اصلا مهم نیست،اما خب راحت نیستم!
در صورت اینکه تمیز هم نبود به نظرتون و با آک فرق داشت (مطمئنا مثل آک نیست، بالاخره چند ماه هست که دارمش و حدود ۱۰ ساعت استفاده شده(اما بسیار تمیز هست، از عکس ها معلومه) ) مبلغتون تمام و کمال تقدیم خواهد شد و میتونید پس بدیدش.
اگر در مشهد هم هستید امکان تست و خرید حضوری هست.
اول واریز سپس ارسال.
( با اینکه در این انجمن تازه وارد هستم ( این اولین تجربه فروش من در اینترنت هست) ) اما دوستانی که در انجمن P30world هستن، میتونن به پروفایل من در اونجا :
P30World Forums - انجمن های تخصصی پی سی ورلد
مراجعه کنن تا از سابقه ی من مطمئن بشن، لطفا اونجا پ.خ ندید چون سر نمیزنم.
شماره ی من: ۰۹۳۳۲۷۶۱۳۷۶
(امیر هستم)
(در ضمن، Solo HD فرقش با Solo اولا در کیفیت بالاتر و دوما در رنگش هست که این حالت متالیک و براق داره)
موفق باشید...
پ.ن : به زودی قیمت اولیه رو میزارم. (قیمت کنم آک اوریجش رو)
پ.ن ۲ : هیچ عجله ای در فروش ندارم! فروش هم نرفت نرفت! مگه عیب داره یه هدفون معروف داشته باشم؟!
پ.ن ۳: اگر عکس از جای دیگه اش هم خواستید بگید تا بزارم، به نظرم عکس ها گویا هست!)
پ.ن ۴: لطفا پیشنهادات و سوالاتتون رو در همین تاپیک اعلام نمایید تا سایر دوستان هم آگاه و مطلع باشند و همینطور از نظرات تخصصیتون استفاده ببرن!
با تشکر
دوستان، لطفا پیشنهاد پرت ندید!
اولا همینجا اعلام کنید!دوما ۱۸۰ خداییش قیمت اینه؟؟! دستتون درد نکنه دیگه!
بیا بالا!
قیمت : ۴۴۹ هزارتومان. کمتر هم نمیشه!
من یه هدفون بیتس اوریج Solo HD به رنگ مشکی دارم که از انگلیس برام فرستادن.
۱۰۰درصد اصل هست ( میتونید سریال نامبرش رو در سایت مانستر وارد کنید تا مطمئن شید)
قیمت آکش رو ندارم، قیمت پیشنهاد بدید و لطفا عادلانه و منصفانه باشه!
تمیزیش هم خب من اگر کلا ۱۰ ساعت استفاده کرده باشم ازش. (حدود چند ماه هست دارمش، اما استفاده نکردم به دلیل اینکه اولا راحت نیستم با هدفون های On/Over Ear دوما من عادت دارم همیشه تو خیابون آهنگ گوش کنم که خب با اینا نمیشه گوش کرد...نگاه مردم که اصلا مهم نیست،اما خب راحت نیستم!
در صورت اینکه تمیز هم نبود به نظرتون و با آک فرق داشت (مطمئنا مثل آک نیست، بالاخره چند ماه هست که دارمش و حدود ۱۰ ساعت استفاده شده(اما بسیار تمیز هست، از عکس ها معلومه) ) مبلغتون تمام و کمال تقدیم خواهد شد و میتونید پس بدیدش.
اگر در مشهد هم هستید امکان تست و خرید حضوری هست.
اول واریز سپس ارسال.
( با اینکه در این انجمن تازه وارد هستم ( این اولین تجربه فروش من در اینترنت هست) ) اما دوستانی که در انجمن P30world هستن، میتونن به پروفایل من در اونجا :
P30World Forums - انجمن های تخصصی پی سی ورلد
مراجعه کنن تا از سابقه ی من مطمئن بشن، لطفا اونجا پ.خ ندید چون سر نمیزنم.
شماره ی من: ۰۹۳۳۲۷۶۱۳۷۶
(امیر هستم)
(در ضمن، Solo HD فرقش با Solo اولا در کیفیت بالاتر و دوما در رنگش هست که این حالت متالیک و براق داره)
موفق باشید...
پ.ن : به زودی قیمت اولیه رو میزارم. (قیمت کنم آک اوریجش رو)
پ.ن ۲ : هیچ عجله ای در فروش ندارم! فروش هم نرفت نرفت! مگه عیب داره یه هدفون معروف داشته باشم؟!
پ.ن ۳: اگر عکس از جای دیگه اش هم خواستید بگید تا بزارم، به نظرم عکس ها گویا هست!)
پ.ن ۴: لطفا پیشنهادات و سوالاتتون رو در همین تاپیک اعلام نمایید تا سایر دوستان هم آگاه و مطلع باشند و همینطور از نظرات تخصصیتون استفاده ببرن!
با تشکر
دوستان، لطفا پیشنهاد پرت ندید!
اولا همینجا اعلام کنید!دوما ۱۸۰ خداییش قیمت اینه؟؟! دستتون درد نکنه دیگه!
بیا بالا!
قیمت : ۴۴۹ هزارتومان. کمتر هم نمیشه!
Last edited: