• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هدفون Beats by Dr.Dre Solo HD Black اوریجینال

Amirjames

Registered User
لایک‌ها
67
سلام دوستان.
من یه هدفون بیتس اوریج Solo HD به رنگ مشکی دارم که از انگلیس برام فرستادن.
۱۰۰درصد اصل هست ( میتونید سریال نامبرش رو در سایت مانستر وارد کنید تا مطمئن شید)
قیمت آکش رو ندارم، قیمت پیشنهاد بدید و لطفا عادلانه و منصفانه باشه!
تمیزیش هم خب من اگر کلا ۱۰ ساعت استفاده کرده باشم ازش. (حدود چند ماه هست دارمش، اما استفاده نکردم به دلیل اینکه اولا راحت نیستم با هدفون های On/Over Ear دوما من عادت دارم همیشه تو خیابون آهنگ گوش کنم که خب با اینا نمیشه گوش کرد...نگاه مردم که اصلا مهم نیست،‌اما خب راحت نیستم!
در صورت اینکه تمیز هم نبود به نظرتون و با آک فرق داشت (مطمئنا مثل آک نیست، بالاخره چند ماه هست که دارمش و حدود ۱۰ ساعت استفاده شده(اما بسیار تمیز هست، از عکس ها معلومه) ) مبلغتون تمام و کمال تقدیم خواهد شد و میتونید پس بدیدش.
اگر در مشهد هم هستید امکان تست و خرید حضوری هست.
اول واریز سپس ارسال.
( با اینکه در این انجمن تازه وارد هستم ( این اولین تجربه فروش من در اینترنت هست) ) اما دوستانی که در انجمن P30world هستن، میتونن به پروفایل من در اونجا :
P30World Forums - انجمن های تخصصی پی سی ورلد
مراجعه کنن تا از سابقه ی من مطمئن بشن، لطفا اونجا پ.خ ندید چون سر نمیزنم.

شماره ی من: ۰۹۳۳۲۷۶۱۳۷۶
(امیر هستم)
(در ضمن، Solo HD فرقش با Solo اولا در کیفیت بالاتر و دوما در رنگش هست که این حالت متالیک و براق داره)
موفق باشید...

پ.ن : به زودی قیمت اولیه رو میزارم. (قیمت کنم آک اوریجش رو)
پ.ن ۲ : هیچ عجله ای در فروش ندارم! فروش هم نرفت نرفت! مگه عیب داره یه هدفون معروف داشته باشم؟!
پ.ن ۳: اگر عکس از جای دیگه اش هم خواستید بگید تا بزارم، به نظرم عکس ها گویا هست!)
پ.ن ۴: لطفا پیشنهادات و سوالاتتون رو در همین تاپیک اعلام نمایید تا سایر دوستان هم آگاه و مطلع باشند و همینطور از نظرات تخصصیتون استفاده ببرن!
با تشکر

دوستان، لطفا پیشنهاد پرت ندید!
اولا همینجا اعلام کنید!‌دوما ۱۸۰ خداییش قیمت اینه؟؟! دستتون درد نکنه دیگه!

بیا بالا!

قیمت : ۴۴۹ هزارتومان. کمتر هم نمیشه!

Last edited:

Amirjames

Registered User
لایک‌ها
67
عزیز میتونید بگید کجا 700 هزارتومن میدند؟
مشهد هستم. بلوار سجاد، جنب بانک ملی، انتهای پاساژ پویا . فروشگاه اپل هم اسمشو گذاشته! ( Apple Store ) تنها جایی هست تو مشهد که اصل داره، solo معمولی رو به قیمت ۶۸۰ میده. solo hd نداشت، من ۲۰ تومن گرون تر فرض کردم ( که مطمئنا تو ایران ۱۰۰ تا بیشتر هست) و ۳۰ درصد کم کردم.
و همانطور که گفتم نیازی به پولش ندارم، و تنها اگر به فروش بره مبلغی رو میزارم روش و با فروش آیفونم یه گوشی بهتر میگیرم، اگر هم نرفت بازم یه هدفون مارک دارم! شما اگر اوریجینال جای دیگه قیمت داری، مرحمت فرمایید و بگید، من از اون قیمت ۳۰ درصد کم کنم :)

.Ali007.

Registered User
لایک‌ها
169
مشهد هستم. بلوار سجاد، جنب بانک ملی، انتهای پاساژ پویا . فروشگاه اپل هم اسمشو گذاشته! ( Apple Store ) تنها جایی هست تو مشهد که اصل داره، solo معمولی رو به قیمت ۶۸۰ میده. solo hd نداشت، من ۲۰ تومن گرون تر فرض کردم ( که مطمئنا تو ایران ۱۰۰ تا بیشتر هست) و ۳۰ درصد کم کردم.
و همانطور که گفتم نیازی به پولش ندارم، و تنها اگر به فروش بره مبلغی رو میزارم روش و با فروش آیفونم یه گوشی بهتر میگیرم، اگر هم نرفت بازم یه هدفون مارک دارم! شما اگر اوریجینال جای دیگه قیمت داری، مرحمت فرمایید و بگید، من از اون قیمت ۳۰ درصد کم کنم :)

عزیز من فقط میخواستم بگم که قیمت اوریجینال این هدفون دوره بره 500 هزارتومن هست بی زحمت یه نگاهی بندازید:
Beats Solo HD | هدفون بیتز سولو اچ دی | سانتک
تا 2-3 روز پیش موجود داشت ولی الان تموم کرده ولی خوب مطمئنم قیمتش همین حدوداست.
امیدوارم بهتون برنخورده باشه ولی اگر برخورد واقعا عذر میخوام.

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
سانتك همه جنس هاش اورجينال نيست
ولي قيمت سولو اچ دي ٦٤٠ تومن هست
توي سفارش هاي بعدي پايينتر هم مياد
ولي ٥٠٠ تومن زمان دلار ١٩٠٠ بود

Amirjames

Registered User
لایک‌ها
67
عزیز من فقط میخواستم بگم که قیمت اوریجینال این هدفون دوره بره 500 هزارتومن هست بی زحمت یه نگاهی بندازید:
Beats Solo HD | هدفون بیتز سولو اچ دی | سانتک
تا 2-3 روز پیش موجود داشت ولی الان تموم کرده ولی خوب مطمئنم قیمتش همین حدوداست.
امیدوارم بهتون برنخورده باشه ولی اگر برخورد واقعا عذر میخوام.
همونطور که دوستمون گفتن سانتک تمام جنساش اوریجنال نیست.... و خواهش میکنم قربان، شما سرورید ;) برخوردن نداره! باید شفاف سازی بشه!
سانتك همه جنس هاش اورجينال نيست
ولي قيمت سولو اچ دي ٦٤٠ تومن هست
توي سفارش هاي بعدي پايينتر هم مياد
ولي ٥٠٠ تومن زمان دلار ١٩٠٠ بود
خوب چون آقا آرمین ۶۴۰ فرمودند،‌بنده مبنا رو ۶۴۰ میزارم که با احتساب ۳۰ درصد میشه :۴۴۸ هزارتومان!
قیمت خوبیه دیگه....

بالا