just_german
Registered User
- نوشتهها
- 1,733
- لایکها
- 102
با سلام این هدفون رو یکی از دوستان من تقریبا حدود 40روز پیش برای من اورد و از اونجایی که فوق العاده با صداش حال کردم تقریبا روز 3 ساعت ازش استفاده شده کلا زیر 100 ساعت استفاده کردم.
همه چیز در عکس ها معلومه فقط داخل جعبه این ها هست :
1.خود هدفون
2.کیف کمری
3.کیس لاکچری
4.کیسه حمل
5.البوم اورجینال miles davis در دو دیسک
6.سری های اضافی (هیچ کدوم استفاده نشده به جز یک جفت)
7.دفترچه ها و کارت گارانتی و ....
این هدفون high copy a++++هست و هیچ تفاوتی با نمونه اصلی نداره...تفکیک صداش بینظیره و بلندی صدا و تریبل خیلی خوبی هم داره من هم tour هم ibeats رو تست کردم ولی فقط مقداری تریبلشون بیشتر هست ولی تفکیک صدای این اصلا قابل مقایسه نیست با اونا و فوق العاده خوبه....تریبلش هم خیلی طبیعی هست...از نظر بلندی صدا هم در یک حد هستند
قیمت فروش این هدفون در ناب 250 هست....ولی در بازار تا 20% کمتر از این قیمت هم میشه پیدا کرد....قیمت پایه 120.000 هست
این هم عکس ها :
..........
همه چیز در عکس ها معلومه فقط داخل جعبه این ها هست :
1.خود هدفون
2.کیف کمری
3.کیس لاکچری
4.کیسه حمل
5.البوم اورجینال miles davis در دو دیسک
6.سری های اضافی (هیچ کدوم استفاده نشده به جز یک جفت)
7.دفترچه ها و کارت گارانتی و ....
این هدفون high copy a++++هست و هیچ تفاوتی با نمونه اصلی نداره...تفکیک صداش بینظیره و بلندی صدا و تریبل خیلی خوبی هم داره من هم tour هم ibeats رو تست کردم ولی فقط مقداری تریبلشون بیشتر هست ولی تفکیک صدای این اصلا قابل مقایسه نیست با اونا و فوق العاده خوبه....تریبلش هم خیلی طبیعی هست...از نظر بلندی صدا هم در یک حد هستند
قیمت فروش این هدفون در ناب 250 هست....ولی در بازار تا 20% کمتر از این قیمت هم میشه پیدا کرد....قیمت پایه 120.000 هست
این هم عکس ها :
..........
Last edited: