• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هدفون TRON Legacy By Monster & THE SPECKED By O'NEIL - Philips

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
سلام به همگی . دوستان از تاپیک مشخصه . دو عدد هدفون موجوده که میخوام بفروشمشون . اولیش که خیلیم دوسش دارم TRON Legacy By MONSTER هستش که همه با MONSTER آشنا هستن انشاالله ! در حد آکبند ! اصل هم هستش ! صداش خیلی خوبه

تفکیکش فوق العادس بیسش هم خیلی خوبه ولی من بیس بیشتر از این رو می خوام ! از طرف دیگه هم چون آیپادم رو دارم میفروشم دیگه بلا استفاده میمونه ! قیمت خرید خودم 110000 تومن بوده ! کلاً 10 ساعت استفاده نشده .

دومیش هم که THE SPECKED By O'NEIL - PHILIPS هستش . این هم در حد آکبنده ! ( من هدفون زیاد دارم و زیاد هم عوض می کنم ) سیمش چون مثل پارچس اصلاً تو هم دیگه گیر نمیکنه ! تفکیک صداش عالیه ولی بیسش زیاد نیست و در یک کلام میشه گفت

تقریباً کمه ! ( البته شاید گوش من کم میشنوه ! ) گارانتی اصلی شکوفا الکتریک . قیمت خرید خودم 55000 تومن بوده ! اینم چون بیسش زیاد نبود شاید 2 ساعت هم کار نکرده باشه .

فروش فقط به صورت حضوری در تهران که حرف و حدیثی پیش نیاد ! دلیل دیگش هم اینه که واقعاً وقت پست رفتن رو ندارم .

قیمت پایه برای مانستر : 65000 تومان

قیمت پایه برای فیلیپس : 35000 تومان

Last edited:

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
واللا من اولیشو میخواستم اما این تاپیکوکه خوندم نمیدونم چی بگم

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم ؟
منطورم اینه که با توجه به بحث هایی که اونجا صورت گرفته اکثر هدفونهای Monster ذدر بازار ایران اصل نیستند.اما در مورد هدفون شما نمیدونم
قیمت پایه مشخص نکردید؟

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
من این رو از مرکز خرید شهرک غرب گرفتم . از فروشگاهی که نمایندگی شاب و AKG هستش . در مورد اصل بودنش شک ندارم چون طرف آشنا هستش و می دونه که نباید جنس تقلبی به من بده !

( در ضمن این جریانای فیک و تقلبی بیشتر تو Beats By Dr.Dre و سنهایزر هستش . درسته که بیتس هم مال مانستره ولی هدفون من لیمیتد هست و زیاد تولید نمیشه . )

Last edited:

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
t3 رو میخواستم اما متاسفانه شهرستانم هر چند فکر کنم بالا خریدید الان همه سایتا 60 دلار زدند.

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
دوست عزيز اينجا ايرانه و قيمت اصلا با اون چيزي كه تو سايتهاي خارجي ميبينيد برابري نميكنه . مرسي

Dr.Spyware

Registered User
لایک‌ها
24
دوسته عزیز من گوشیم galaxy s2 هست خوده هدفون گوشیم بد نیست ولی زیاد ارضام نمیکنه اگر باهم قرار بزاریم و من هدفون رو تست کنم ببینم اون کیفیت که مد نظر هست رو میده یا نه شما موافق هستید

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
دوسته عزیز من گوشیم galaxy s2 هست خوده هدفون گوشیم بد نیست ولی زیاد ارضام نمیکنه اگر باهم قرار بزاریم و من هدفون رو تست کنم ببینم اون کیفیت که مد نظر هست رو میده یا نه شما موافق هستید

خواهش می کنم . از نظر بنده مشکلی نداره .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا