jaCsaf
Registered User
- نوشتهها
- 2,371
- لایکها
- 298
با سلام
یه هدیونیت کنوود موجوده که یکی از بهترین مدل های کنوود هست به نظرم و قدرت خروجی و تنظیمات بسیار بالایی هم متناسب با قیمتش و در مقایسه با سایر برند ها داره
قبلش پایوونیر داشتم ( تو همین رنج قیمت بود اسم و مدلش یادم نیست الان ) با همین ساب و امپ و باند ست کرده بودم اما خروجی ای که این داره رو نداشت, در کل خودم خیلی راضی هستم . چون میخوام پخش تصویری بگیرم میخوام ردش کنم
حدود 2 ماه رو ماشین بوده خیلی کم کار کرده و در حد اک هست هم ظاهری هم فنی و سلامتش
cd تاحالا در مجموع شاید نیم ساعت توش رفته و پخش شده و قابلیت بلوتوثش هم فقط برای تست استفاده شده
در کل دستگاه علاوه بر گارانتی ای که داره با ضمانت سلامت و باز نشدن تقدیم میشه .
تمام لوازم کامل هست
جعبه و کارت گارانتی هم داره .
قیمت رو 350 در نظر میگیرم و با پخش تصویری تو همین رنج تعویضش میکنم .
عکس های بیشتر هم کسی خواست بگه تا براش بفرستم .
یه هدیونیت کنوود موجوده که یکی از بهترین مدل های کنوود هست به نظرم و قدرت خروجی و تنظیمات بسیار بالایی هم متناسب با قیمتش و در مقایسه با سایر برند ها داره
قبلش پایوونیر داشتم ( تو همین رنج قیمت بود اسم و مدلش یادم نیست الان ) با همین ساب و امپ و باند ست کرده بودم اما خروجی ای که این داره رو نداشت, در کل خودم خیلی راضی هستم . چون میخوام پخش تصویری بگیرم میخوام ردش کنم
حدود 2 ماه رو ماشین بوده خیلی کم کار کرده و در حد اک هست هم ظاهری هم فنی و سلامتش
cd تاحالا در مجموع شاید نیم ساعت توش رفته و پخش شده و قابلیت بلوتوثش هم فقط برای تست استفاده شده
در کل دستگاه علاوه بر گارانتی ای که داره با ضمانت سلامت و باز نشدن تقدیم میشه .
تمام لوازم کامل هست
جعبه و کارت گارانتی هم داره .
قیمت رو 350 در نظر میگیرم و با پخش تصویری تو همین رنج تعویضش میکنم .
عکس های بیشتر هم کسی خواست بگه تا براش بفرستم .
Last edited: