• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هدیونیت کنوود u7049btl با گارانتی و لوازم کامل در حد اک ( تعویض با پخش تصویری )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
با سلام
یه هدیونیت کنوود موجوده که یکی از بهترین مدل های کنوود هست به نظرم و قدرت خروجی و تنظیمات بسیار بالایی هم متناسب با قیمتش و در مقایسه با سایر برند ها داره
قبلش پایوونیر داشتم ( تو همین رنج قیمت بود اسم و مدلش یادم نیست الان ) با همین ساب و امپ و باند ست کرده بودم اما خروجی ای که این داره رو نداشت, در کل خودم خیلی راضی هستم . چون میخوام پخش تصویری بگیرم میخوام ردش کنم
حدود 2 ماه رو ماشین بوده خیلی کم کار کرده و در حد اک هست هم ظاهری هم فنی و سلامتش
cd تاحالا در مجموع شاید نیم ساعت توش رفته و پخش شده و قابلیت بلوتوثش هم فقط برای تست استفاده شده
در کل دستگاه علاوه بر گارانتی ای که داره با ضمانت سلامت و باز نشدن تقدیم میشه .
تمام لوازم کامل هست
جعبه و کارت گارانتی هم داره .
قیمت رو 350 در نظر میگیرم و با پخش تصویری تو همین رنج تعویضش میکنم .
عکس های بیشتر هم کسی خواست بگه تا براش بفرستم .

Last edited:

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
دوستان به دلیل اینکه احتمالا تا 2-3 روز اینده یه پخش جدید بخرم این رو نهایت تا 300 تقدیم میکنم .

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
داداش با کامپوننت JBL میزنی

سلام رضا جان
قصدم تعویض با پخش تصویری و یا فروشه .
ممنونم از پیشنهادت عزیز

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ایشالا فردا هدیونت با پخش کاربر sadeq305 تعویض خواهد شد .
اتمام تاپیک .

Last edited:

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
با فیلیپس تصویری عوض میکنید؟
هلندیه و یو اس بی و رم و دی وی دی میخوره. پنل دورش نیست. رنگ یه دکمشم رفته یه خورده. جعبش موجوده. مانیتورش ۳.۵ اینچه
۳تا خروجی هم داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا