• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هدیونیت Pioneer DEH-P5050UB

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farzad_slr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من جدیدا ماشینمو عوض کردم روی این ماشین جدیدم یکدستگاه هدیونیت پایونیر 5050UB هستش چون من از ماشینه قبلم هدیونیت خودمو دارم قصد فروش این هدیونیته پایونیرو دارم!!!
قابل ذکر هست این هدیونیت نه جعبه داره نه کنترل که از قیمت خود هدیونیت کم می کنم . واقعیت من قیمت فعلیه این دستگاهو نمی دونم فقط یکی از دوستانم به من گفته بود که 2ماه پیش این ضبطو از یکی از مغازه های سمت شرق تهران 4,000,000 ریال خرید کرده من هم نصبت به قیمت ایشون قیمت گذاری می کنم و این دستگاه رو به قیمت 2,800,000 ریال میزارم!!!! ( اگه اشتباهی تو قیمت نوی این دستگاه هست لطفا دوستان متذکر بشن)
دوستان عزیز قابل ذکره که این دستگاه تا بعد از فروشش ازش استفاده میشه پس با عذر خواهی بسیار من نمی تونم از کفیه این دستگاه براتون عکس بزارم ولی دوستانی که در تهران هستن میتونن اول بیان حضوری تست کنن بعد مبلغ جنسو پرداخت کنن دوستان خوب شهرستانیمون هم مبلغو برای من واریز کنن با تیپاکس براشون ارسال میشه و تا 24 ساعت هم حق تست دارن!!!
DSC_0011 - Download - 4sharedDSC_0012 - Download - 4shared

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
.: اخطار :.

سلام دوست عزیزم

تاپیک فروش، باید عکس از کالا داشته باشه و کنار کالا باید کاغذی با سه نوشته‌ی: 1- نام کاربری 2- آدرس فروم و 3- تاریخ قرار داده شده باشه. (نه به صورت تایپ روی عکس و یا ویرایش فتوشاپی اون)
وجود هر کدوم از این سه مشخصه دلیل داره و هر سه لازم هست! در صورت نبودن هر کدوم از سه مورد فوق در عکس‌ها، تاپیک خلاف قانون هست. (اگر در یک تاپیک چند کالا برای فروش قرار بگیره، از هر کالا باید حداقل یک عکس با مشخصات فوق موجود باشه.)
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک، عکس‌ها رو تهیه و آماده آپلود کنید.

با این حال چون در بازارچه تازه‌کار هستید، به شما فرصت داده میشه تا طی 24 ساعت حداقل یک عکس با مشخصاتی که ذکر شد به پست اول اضافه کنید. در غیر این صورت طبق قانون، تاپیک شما مسدود میشه.

این تاپیک‌ها رو مطالعه کنید تا بیشتر و بهتر با قوانین و دستورالعمل‌های فعالیت در بازارچه آشنا بشید:

متشکرم.

mehrran

Registered User
لایک‌ها
41
salam doste aziz.dada ba 400 mishe 6050 kharid.ke dostan to hamin from gozashte bodan vase frosh.gheymateto yekam behtar kon dada

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
قبلن میارزید البته بالوازم
الان قیمتا شدیدن افت کرده و این پخش شما ریموت و جعبه هم نداره......
فک کنم باید تجدیدنظر کنی عزیز رو قیمت

architect67

Registered User
لایک‌ها
308
قبلن میارزید البته بالوازم
الان قیمتا شدیدن افت کرده و این پخش شما ریموت و جعبه هم نداره......
فک کنم باید تجدیدنظر کنی عزیز رو قیمت

خیلی خیلی هم باید تجدید نظر کنن!!!

reza.8438

Registered User
لایک‌ها
35
به اطلاع دوستان دلسوز میرسونم که تو سایت همسایه این پخش فروش رفته لذا هیچکونه خودکشی نکنین :D

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
آغازگر گرامی

با وجود تذکر داده شده، متأسفانه درمهلت مقرر نوشته اول رو طبق قانون اصلاح نکردید، بنابراین تاپیک شما بسته می‌شه.
اگر لینک عکس قانونی رو به همراه لینک این تاپیک برای من (با پیام خصوصی) بفرستید، تاپیک مجدداً باز میشه. (تاپیک جدید ایجاد نکنید!)

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا