• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هندزفری اصل فقط تست شده klipsch X10i با ریموت کنترل کامل و صدایی فوق تصور

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mansour_shajari

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوستان عزیز.
یدونه هندزفری کلیپش اصل با گارانتی معتبر آرتا فرورد تنها وارد کننده رسمی محصولات کلیپش در ایران که گارانتی شامل تعویض هندزفری در صورت خرابی و یا هر مشکل دیگه هست تقدیم دوستان متخصص آهنگ گوش دادن میشه.
قیمت هندزفری رو میتونید زنگ بزنید و از نمایندگیش بگیرید.hاین شماره شرکت آرتا فرورد هست:
نشانی
میرداماد ، مجتمع تجاری پایتخت ، برج b طبقه 10 ، واحد1002
تلفن
88202438 ، 88202439
آخرین بار چند روز پیش به من آکش رو ۳۷۲ قیمت دادن.البته شما باید زنگ بزنید نماینده فروششون.توی خود میرداماد هست.میتونید شمارش رو از خود شرکت بگیرید.بگین شماره نماینده فروشتون توی میرداماد رو میخواشتم.
من فقط برای تست در جعبه رو باز کردم.
دلیل فروشم هم اینه که ریموت این دستگاه به خاطر سیستم پیشرفته کنترلی که روش هست به گوشی دربه داغون من (E6) نمیخوره و من خیلی برام هندزفری مهمه.
به یکی از آشناهام گفتم یدونه بدون ریموت اصل برام بیاره.
قیمتم رو با توجه به قیمت روز بازارش میذارم روی ۲۸۰ تومن.باز هم برای مطمئن شدن با نماینده فروش دوباره تماس میگیرم و قیمت روز دستگاه رو براتون میذارم.
از نظر صوتی من مانستر اصل آمریکایی دارم.واقعا این هندزفری روی مانستر رو کم کرده ولی چند روزی هست که مانسترم یکی از گوشیهاش خراب شده خراب شده و من مجبور شدم یکی دیگه رو جایگزینش کنم که این کلیپش رو خریدم ولی اینم که گوشیم ساپورتش نمیکنه.
یه چیز جالب: حتی ریموتش عملکرد یکنواختی روی مک داره.یعنی همون کارایی که روی دیوایس های دیگه میکنه روی مک هم همون کارها رو میکنه یعنی جلو و عقب و تمام کارای دیگه.
برید قیمت کلیپش رو توی تمام سایتهای دنیا چک کنید و بعد خریدتون رو با خیال راحت بکنید.
سوالی بود در خدمتم.

2012-08-17-200.jpg2012-08-17-199.jpg2012-08-17-198.jpg2012-08-17-197.jpg

Last edited:

bazoka

Registered User
لایک‌ها
39
این هدفون نیست هیولاست من خودم s4i کلیپش رو دارم ازش خیلی راضیم ولی اگه پول داشتم حتما ازت بر می داشتم
به نظرم بهترین هدفون تو بازار

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
با محصولات غیر اپل تست کردی؟
جواب میده؟
هندزفری گالکسی هم مثل این یه برش اضافه برای اطلاعات داره.اونو تست کردم رو پلیرم ok بود

mansour_shajari

Registered User
لایک‌ها
35
این هدفون نیست هیولاست من خودم s4i کلیپش رو دارم ازش خیلی راضیم ولی اگه پول داشتم حتما ازت بر می داشتم
به نظرم بهترین هدفون تو بازار
ممنون از لطفت.بله واقعا هیولاست.قابلت رو نداره دوست من.
دقیقا شما در حکم یه بز خرید!!!
با محصولات غیر اپل تست کردی؟
جواب میده؟
هندزفری گالکسی هم مثل این یه برش اضافه برای اطلاعات داره.اونو تست کردم رو پلیرم ok بود
والا من مشکل اصلیم باهاش همین ریموتش هست.روی نوکیای من جواب نداده ولی روی گوشیهای آندروپید و محصولات اپل کار میکنه.

Last edited:

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
عذر میخوام اگر ناراحت شدید من نهایتا ۲۵۰ خریدارم

mansour_shajari

Registered User
لایک‌ها
35
عذر میخوام اگر ناراحت شدید من نهایتا ۲۵۰ خریدارم

آخه عزیز دلم خودت قیمت روزش رو چک کن الان دارن ۳۸۰ میدن اونوقت من دارم به خاطر ۱۰ دقیقه استفاده دارم ۳۰ درصد کم میکنم.من همیشه قیمتام رو عالی دادم تو این سایت.اینو میتونی از دوستانی که ازم خرید کردن بپرسی.

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
آخه عزیز دلم خودت قیمت روزش رو چک کن الان دارن ۳۸۰ میدن اونوقت من دارم به خاطر ۱۰ دقیقه استفاده دارم ۳۰ درصد کم میکنم.من همیشه قیمتام رو عالی دادم تو این سایت.اینو میتونی از دوستانی که ازم خرید کردن بپرسی.

عزیز مشکل از خود شماست . یادت باشه اینجا جنست رو بذاری مفت طرف می گه 30 تومن دستی بده ببرم . باید یاد بگیرید قیمت مدنظرتون رو به علاوه 30 کنید تا به قیمت مطلوب بفروشید . این ذات اینجاست
همه میان برای بزخری ! اگر قیمت پایه رو گذاشته بودی 320 الان همین طرف می گفت 280 می خوام .

mansour_shajari

Registered User
لایک‌ها
35
عزیز مشکل از خود شماست . یادت باشه اینجا جنست رو بذاری مفت طرف می گه 30 تومن دستی بده ببرم . باید یاد بگیرید قیمت مدنظرتون رو به علاوه 30 کنید تا به قیمت مطلوب بفروشید . این ذات اینجاست
همه میان برای بزخری ! اگر قیمت پایه رو گذاشته بودی 320 الان همین طرف می گفت 280 می خوام .

آره قبول دارم.ولی چه میشه کرد که خوش قلبیم بهم اجازه نمیده بالا بفروشم.

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
باشه عزیزم شما درست میگی
جناب فروشنده ایشالا خوب بفروشی
من نظرم عوض شد میخوام سنهایزر ie8 بگیرم نمیدونید قیمتش چنده الان و کجا میشه گیر اورد ؟
چون از دوستی پرسیدم گفت تو این رنج ie8 خیلی سرتره

mansour_shajari

Registered User
لایک‌ها
35
باشه عزیزم شما درست میگی
جناب فروشنده ایشالا خوب بفروشی
من نظرم عوض شد میخوام سنهایزر ie8 بگیرم نمیدونید قیمتش چنده الان و کجا میشه گیر اورد ؟
چون از دوستی پرسیدم گفت تو این رنج ie8 خیلی سرتره
به دوستتون جسارت نشه ولی کی گفته قیمت ie8 ۳۰۰ تومنه؟؟؟؟!!!!!!!
قیمتش الان در حدود ۶۹۰ تا ۷۱۵ تومن هست!!!!!
این امپدانس بالاتری داره ولی سنهایزر نویز ایزولیشن بهتری داره.هر دوشون عالی هستن ولی یه نگاه به قیمتها بنداز خودت متوجه میشی جریان از چه قراره.
هر جور دوست داری عزیزم.امیدوارم به اون چیزی که مد نظرته برسی.

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
به دوستتون جسارت نشه ولی کی گفته قیمت ie8 ۳۰۰ تومنه؟؟؟؟!!!!!!!
قیمتش الان در حدود ۶۹۰ تا ۷۱۵ تومن هست!!!!!
این امپدانس بالاتری داره ولی سنهایزر نویز ایزولیشن بهتری داره.هر دوشون عالی هستن ولی یه نگاه به قیمتها بنداز خودت متوجه میشی جریان از چه قراره.
هر جور دوست داری عزیزم.امیدوارم به اون چیزی که مد نظرته برسی.
من فقط شفافیت وکیفیت صدا برام مهمه به نظر شما تفاوت این دو تو این زمینه چقدره ؟
شرمنده تو تاپیک میپرسم

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474

والا من مشکل اصلیم باهاش همین ریموتش هست.روی نوکیای من جواب نداده ولی روی گوشیهای آندروپید و محصولات اپل کار میکنه.

من مشکلم با عدم کارکرد ریموت نیست.
خود هدفون مشکلی پیدا نمیکنه؟ مثلا صدای یه طرفش نیاد
میخام با پلیر Cowon استفاده کنم

mansour_shajari

Registered User
لایک‌ها
35
من فقط شفافیت وکیفیت صدا برام مهمه به نظر شما تفاوت این دو تو این زمینه چقدره ؟
شرمنده تو تاپیک میپرسم
خواهش میکنم.این حرفا چیه؟من اگه از دستم چیزی بر بیاد باید به دیگران کمک کنم.ببین هر دوشون عالی هستن.ولی نسبت به قیمت ie8 خیلی گرون هستش.مگه اینکه عشق موسیقی باشی که بتونی این هزینه رو بکنی.
در ضمن هندزفری های حرفه ای مثل اینها اینقدر کیفیتشون خوب هست که همه خواسته هات رو برآورده میکنن.تفاوتشون توی یه سری ویژگیهای تخصصی صدا هست.مثلا توی پک سینهایزر تبدیل سوکت ۶.۵ میلیمتر نیست چرا؟چون طراحی این هندزفری بر مبنای دستگاه های پرتابل با امپدانس پایینتر هست.ولی همونطوری که توی عکسها معلوم هست توی پک کلیپش این پورت هست.این به این معنی هست که استفاده این هندزفری بر مبنای استدیو های حرفه ای و مانیتورینک صدا و هم چنین استفاده در دستگا های پرتابل هست.در ضمن کلیپش جایزه کیفیت صدا رو در سال ۲۰۱۱ کسب کرده.اگه ie8 رو خریدی و خوشت نیمد ضررش زیاده برای فروش ولی هندزفری من ۳۰درصد به خاطر تست من خودم کم کردم.چرا؟چون میخوام برم یدونه بدون ریموت بخرم.پس اگه خواستی بفروشی ضرر نمیکنی.
در هر حال این نظر نهایی خودته.هر دوی اینها در یک رنج قیمت دلاری هستن ولی ie8 رو دارن ۷۰۰ میفروشن و مال من رو با تبدیلهای حرفه ای دارن ۳۷۰-۳۸۰ میفروشن.به نظرم بشین چنتا بررسی تخصصی در مورد هر دوشون بخون. بخون.

من مشکلم با عدم کارکرد ریموت نیست.
خود هدفون مشکلی پیدا نمیکنه؟ مثلا صدای یه طرفش نیاد
میخام با پلیر Cowon استفاده کنم

معمولا توی mp3player ها چنین مشکلی پیش نمیاد.توی تلفن های همراه این مشکل وجود داره.که اونم مال عهد بوقه!
لی در کل این هندزفری برای محصولات اپل روش خیلی مانور دادن.باید تست بشه.متاسفانه من دستگاه پخش موسیقی پرتابل ندارم.به نظرم برو یدونه آیپاد تاچ یا کلاسیک بخر و کیفیت موسیقی رو در محصولات اپل تست کن.فوق العاده خوب جواب میدن.

bazoka

Registered User
لایک‌ها
39
آقا هر کی این هدفون رو نخره از دستش رفته
آپ برای دوست عزیز

mansour_shajari

Registered User
لایک‌ها
35
آقا هر کی این هدفون رو نخره از دستش رفته
آپ برای دوست عزیز

ممنون از لطفت عزیزم.واقعا قیمتش رو عالی دادم.شرایطش هم عالی هست.به اندازه دوبرابر قیمت تستش هم ازش کم کردم.
دیگه دوستان چی میخوان دیگه نمیدونم.

با تشکر از دوستان فروخته شد به دوست عزیزم:
نمایش مشخصات: antidote - PersianTools Forums

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا