mohsen.ahmadi1121
Registered User
- نوشتهها
- 141
- لایکها
- 24
سلام خدمت دوستان گرامی
بنده قصد فروش سایت خود را که مرتبط به محصولات فیلیپس است را دارم
--------------------------- مشاهده ورودی از گوگل و مستقیم طی بک روز و یک هفته بهمراه کلمات کلیدی ---------------------
.......................... لطفا توجه کنید ..........................
سایتی که بنده قصد فروش اون رو دارم با کلمات کلیدی همچون :
محصولات فیلیپس
ریش تراش فیلیپس
سشوار فیلیپس
اتو موی فیلیپس
اپیلاتور فیلیپس
موکن فیلیپس
هدفون فیلیپس
بادی گروم فیلیپس
دستگاه اصلاح بدن فیلیپس
فیلیپس
و............................................
هرچه که در رابطه با محصولات فیلیپس باشه در صفحه اول گوگل هست
شروع به کار سایت : 1393/5
* وبسایت طراحی استاتیک دارد *
مناسب برای کسانی که آشنایی با کدنویسی و سیستم های مدیریت محتوا ندارند استفاده ی بسیار آسان
** وبلاگ وبسایت طراحی داینامیک دارد ** ( blog/ )
آدرس سایت : philips-shop.ir - توجه کنید تمامی دامنه های philips-shop متعلق به وبسایت رسمی فیلیپس هلند هست که این دامنه رو من زودتر از ایشون اقدام کردم :دی که اگر توجه کنید دامنه برند هست که شرکت محصول تمامی دامنه های تمامی کشورها رو خریداری کرده
لطفا توجه کنید که بنده قصد ندارم قیمت پرت به خریدار بدم با خریدار واقعی کنار میام
قیمت نهایی رو هم میخوام مشتری برام بگه و نمیخوام قیمت خودم رو تحمیل کنم کما اینکه من اطلاعات تخصصی درمورد خرید و فروش وبسایت هم ندارم
قیمت : پیشنهادی
و به این نکته توجه کنید که این سایت بازدید کم یا مناسبی داشته باشه یک طرف قضیه هست و این سایت سایت موزیک یا دانلود نرم افزار و دانلود ... نیست که بازدید بالا داشته باشه ، اصل قضیه اینه که از تمام گلمات کلیدی داره نهایت بازدهی رو میگیره
ورودی بازدید حدود 300 نفر
پیج ویوو حدود 500 نفر هست
ورودی گوگل از 150 تا 200 نفر متغیر
سئو شده
منتظر پیشنهادات شما هستم
یا علی
بنده قصد فروش سایت خود را که مرتبط به محصولات فیلیپس است را دارم
--------------------------- مشاهده ورودی از گوگل و مستقیم طی بک روز و یک هفته بهمراه کلمات کلیدی ---------------------
.......................... لطفا توجه کنید ..........................
سایتی که بنده قصد فروش اون رو دارم با کلمات کلیدی همچون :
محصولات فیلیپس
ریش تراش فیلیپس
سشوار فیلیپس
اتو موی فیلیپس
اپیلاتور فیلیپس
موکن فیلیپس
هدفون فیلیپس
بادی گروم فیلیپس
دستگاه اصلاح بدن فیلیپس
فیلیپس
و............................................
هرچه که در رابطه با محصولات فیلیپس باشه در صفحه اول گوگل هست
شروع به کار سایت : 1393/5
* وبسایت طراحی استاتیک دارد *
مناسب برای کسانی که آشنایی با کدنویسی و سیستم های مدیریت محتوا ندارند استفاده ی بسیار آسان
** وبلاگ وبسایت طراحی داینامیک دارد ** ( blog/ )
آدرس سایت : philips-shop.ir - توجه کنید تمامی دامنه های philips-shop متعلق به وبسایت رسمی فیلیپس هلند هست که این دامنه رو من زودتر از ایشون اقدام کردم :دی که اگر توجه کنید دامنه برند هست که شرکت محصول تمامی دامنه های تمامی کشورها رو خریداری کرده
لطفا توجه کنید که بنده قصد ندارم قیمت پرت به خریدار بدم با خریدار واقعی کنار میام
قیمت نهایی رو هم میخوام مشتری برام بگه و نمیخوام قیمت خودم رو تحمیل کنم کما اینکه من اطلاعات تخصصی درمورد خرید و فروش وبسایت هم ندارم
قیمت : پیشنهادی
و به این نکته توجه کنید که این سایت بازدید کم یا مناسبی داشته باشه یک طرف قضیه هست و این سایت سایت موزیک یا دانلود نرم افزار و دانلود ... نیست که بازدید بالا داشته باشه ، اصل قضیه اینه که از تمام گلمات کلیدی داره نهایت بازدهی رو میگیره
ورودی بازدید حدود 300 نفر
پیج ویوو حدود 500 نفر هست
ورودی گوگل از 150 تا 200 نفر متغیر
سئو شده
منتظر پیشنهادات شما هستم
یا علی
Last edited: