• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش وبسایت پزشکی سلامتی

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
با سلام
قصد فروش یک وبسایت پزشکی سلامتی رو دارم که مطالب اختصاصی زیاده داره و زحمت زیادی براش کشیدم٬ اما به خاطر کنکور (کاردانی به کارشناسی) حدود یک ماهی و خورده ای هست که فعالیتی روی سایت انجام نمیدم و رتبه سایت یکم ضعیف شده
الکسای ایران روی ۸ هزار و جهانی ۳۵۰ هزاره
تعداد آی پی حدودا در یک ماه پیش حدود ۲۲۰۰ بود٬ اما آمارگیر رو برداشته بودم و نمیدونم در حال حاظر چقدر بازدید دارید
برای مشخص شدن تعداد آی پی آمارگیر رو الان نصب کردم (histates) و تا ۲۴ ساعت بعد بازدید دقیقشو اعلام میکنم

هزینه سایت هم فقط هاسته هر ۳ ماه یک بار ۳۵ تومن نت افرازه
درآمد سایت هم چون این سایت رو برای علاقه خودم ساخته بودم٬ هیچ روشی برای درآمدش استفاده نکردم (نه پاپ آپ٬ نه هیچ تبلیغ دیگه ای)
مطالب سایت ۱۱۰۰ عدد هستن که بیش از ۹۰ درصدشون رو خودم یا ترجمه کردم٬ یا از مجلات تخصصی بیرون کشیدم و تایپ کردم
تاریخ شروع به کار سایت دسامبر 22, 2013
بک لینک هم از وبسایت pezeshk.us و ۴ سایت دیگه که زیر مجموعه این سایت هستن هم به مدت ۴ ماه گرفتم که هنوزم منقضی نشده
بعد از خرید بک لینک هم روی سایت کار نکردم
رتبه سایت روی ۵هزار ایران هم اومده

قیمت هم هیچ تجربه ای از خرید و فروش ندارم٬ اما برای جلوگیری از اسپم در تاپیک ۵۰۰ قیمت میذارم
قیمت مد نظرتون رو در پ.خ اعلام کنید تا بررسی کنم

آدرس: M e d p l u s . i r (لطفا آدرس رو کپی یا نقل قول نکنید)
برای جویا شدن از بازدید هم تا فردا ساعت ۱۲ که آمارگیر کار میکنه٬ آمار رو خدمتتون عرض میکنم.

Nima.s

Registered User
لایک‌ها
273
با سلام
قصد فروش یک وبسایت پزشکی سلامتی رو دارم که مطالب اختصاصی زیاده داره و زحمت زیادی براش کشیدم٬ اما به خاطر کنکور (کاردانی به کارشناسی) حدود یک ماهی و خورده ای هست که فعالیتی روی سایت انجام نمیدم و رتبه سایت یکم ضعیف شده
الکسای ایران روی ۸ هزار و جهانی ۳۵۰ هزاره
تعداد آی پی حدودا در یک ماه پیش حدود ۲۲۰۰ بود٬ اما آمارگیر رو برداشته بودم و نمیدونم در حال حاظر چقدر بازدید دارید
برای مشخص شدن تعداد آی پی آمارگیر رو الان نصب کردم (histates) و تا ۲۴ ساعت بعد بازدید دقیقشو اعلام میکنم

هزینه سایت هم فقط هاسته هر ۳ ماه یک بار ۳۵ تومن نت افرازه
درآمد سایت هم چون این سایت رو برای علاقه خودم ساخته بودم٬ هیچ روشی برای درآمدش استفاده نکردم (نه پاپ آپ٬ نه هیچ تبلیغ دیگه ای)
مطالب سایت ۱۱۰۰ عدد هستن که بیش از ۹۰ درصدشون رو خودم یا ترجمه کردم٬ یا از مجلات تخصصی بیرون کشیدم و تایپ کردم
تاریخ شروع به کار سایت دسامبر 22, 2013
بک لینک هم از وبسایت pezeshk.us و ۴ سایت دیگه که زیر مجموعه این سایت هستن هم به مدت ۴ ماه گرفتم که هنوزم منقضی نشده
بعد از خرید بک لینک هم روی سایت کار نکردم
رتبه سایت روی ۵هزار ایران هم اومده

قیمت هم هیچ تجربه ای از خرید و فروش ندارم٬ اما برای جلوگیری از اسپم در تاپیک ۵۰۰ قیمت میذارم
قیمت مد نظرتون رو در پ.خ اعلام کنید تا بررسی کنم

آدرس: M e d p l u s . i r (لطفا آدرس رو کپی یا نقل قول نکنید)
برای جویا شدن از بازدید هم تا فردا ساعت ۱۲ که آمارگیر کار میکنه٬ آمار رو خدمتتون عرض میکنم.

سلام

آمارگیر + قیمت + اطلاعات تماس صد در صد خریدارم

• Like
Reactions: Dex

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
برای منم بفرستید

pentiom752

Registered User
لایک‌ها
39
قالب سایت اختصاصیه ؟؟
سئو انجام شده ؟؟

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
دوستان فروخته شد.
امیدوارم دوستانی که باعث دلخوریشون شدم منو ببخشن.
ختم تاپیک.

بالا