اگه مطالب از خودم بود با این قیمت نمیفروختم!خوبی این وبلاگ اینه که اتوماتیک به روز میشه و مطالبش رو هم از گوگل میگیره.کاش مطالب از خودت بود ...
کی از شما نظر خواست؟دوست عزیز به نظر من این وب اصلا ارزش نداره.....به دلایل زیر:
1:هر جور باشه وبلاگه و بعضی محدودیت ها داره
2:از نظر گوگل اصلا ارزشی نداره
3:مطابش هم که خودکار میره رو وبلاگ و مستقیم بازدیدکننده رو میره به سایت مبداء
4:با این قیمت میشه یه وبسایت خوب کارامد رو گرفت....1میلیون؟؟؟!!!وبلاگ
دوست عزیز من نظرخودم رو به شما نگفتمبه دوستانی گفتم.که این تاپیک رو میخونن..:general404:کی از شما نظر خواست؟
گزارش تخلف از قوانین بدلیل خراب کردن تاپیک فروش به مدیران پرشین تولز ارسال گردید.دوست عزیز من نظرخودم رو به شما نگفتمبه دوستانی گفتم.که این تاپیک رو میخونن..:general404:
طبق قوانین سایت ارسال نظر های کارشناسی در تاپیک فروش ممنوع هست.دوست عزیز..من تاپیک شما رو خراب نکردم..فقط دلایل منطقی خودم رو درباره این وبلاگ گفتم.
و شما وقتی یک تاپیک میزنید..تمام انجمن رو به تاپیک تون دعوت میکنید.این طبیعی است که یکی از شما انتقاد کند.
وگرنه شما همون اول جواب سوال های من را به طور محترمانه میدادید..نه این که میگفتید"کی از شما نظر خواست"
نخیر.100 تومن رو که 4 روز با خودش در میارم.نرم افزارش را میخوام 100 میدی؟
من نرم افزار خالیشو میخوام نه سایت را ! نرم افزار عسپمر وبلاگ را میخوام اروزن بدی 100 میخوامنخیر.100 تومن رو که 4 روز با خودش در میارم.
نه ببخشید بصرفه نیست.من نرم افزار خالیشو میخوام نه سایت را ! نرم افزار عسپمر وبلاگ را میخوام اروزن بدی 100 میخوام
بده دیگه تو که پسر خوبی هستینه ببخشید بصرفه نیست.
بله دسترسی به پنل دارند.چرا فاتحه خونده بشه؟الان وبلاگ داریم با این روش روزی 40 هزارتا آی پی داره یا وبلاگ خود من که روزی 4 هزارتا ورودی از گوگل دارهسلام
دوست من لطفا در مورد نرم افزار مربوطه توضیح بدید
این نرم افزار همانطور که بنده متوجه شدم نرم افزار پست زن اتوماتیک هست خوب اینجور نرم افزار ها باید دسترسی به پنل مدیریت وبلاگ داشته باشن یا اصلا روش کار به این صورت نیست
اگر که دسترسی به پنل داشته بشن که فاتحه وبلاگ خونده میشه ممنون میشم توضیح بدید