سلام دوستان
من یک سایت دارم. زمینه رو به دلایلی نمی تونم بگم.
سن سایت حدود 5 سال است. یعنی 5 ساله که تو این کار هستم. 3 سال بصورت تخصصی کار می کنیم.
درآمد سایت معمولا ماهانه 600 تا 800 هزار تومان هست که حدود 200 تا 300 خرج خود سایت هست. بعضی روزها فروش حتی تا 300 هزار تومان هم می ره.
سایت 2500 کاربر داره که حدود 1000 نفر از آنها مشتری هستند (یعنی خرید کرده اند)
مشتری ها خیلی از کیفیت و خدمات ما راضی هستند (تمام اسناد موجود است!)
حتی 1 جا در گوگل نمی تونید پیدا کنید که از سایت ما بد گفته باشند. (یعنی سعی کردیم به هیچ کس ظلم نکنیم
rank سایت 4 هست.
alexa حدود 100 هزار هست.
دامنه های com و net و ir ثبت شده.
اکثر بازدید های سایت از گوگل میاد.
تا حالا 1 ریال خرج تبلیغات نکردم. یعنی فقط کاربران از طریق گوگل سایت رو پیدا می کنند
برخی مشتری ها هم به واسطه ی تعریف و تمجید و پیشنهاد مشتریان فعلی خرید می کنند
خب هر چی به ذهنم رسید گفتم. حالا در مورد اسکریپت سایت:
از لحاظ seo کاملا بهینه است. اسکریپت رو از 0 خود بنده نوشتم کاملا اختصاصی هست. این اسکریپت برای ثبت نام، خرید آنلاین، پرداخت آنلاین، ایجاد صفحه، مدیریت کاربران، مدیریت کوپن تخفیف، تماس با ما، بخش پشتیبانی (تیکت)، ارسال sms، ارسال ایمیل به تمام کاربران (بهترین متد بدون spam شدن و بدون فشار آوردن به سرور)، تحریم آی پی، روش های پرداخت، پرسش و پاسخ، مدیریت اخبار و ... ساخته شده.
ساعات کاری:
من روزانه حدود 2 تا 3 ساعت با اینترنت کار می کنم و تو این 2، 3 ساعت سفارش ها رو انجام می دم و اگه مشتری سوالی پرسیده باشه جواب می دم.
خب بریم سر اصل مطلب:
2 تا قیمت پایه برای مزایده می ذارم:
قیمت پایه فقط برای سایت و مشتریان (بدون اسکریپت):
10 میلیون تومان
قیمت پایه همراه با اسکریپت:
12 میلیون تومان
گام افزایش :
500 هزار تومان
راستی امیدوارم طاعات و عباداتتون قبول باشه.
شاد باشید
من یک سایت دارم. زمینه رو به دلایلی نمی تونم بگم.
سن سایت حدود 5 سال است. یعنی 5 ساله که تو این کار هستم. 3 سال بصورت تخصصی کار می کنیم.
درآمد سایت معمولا ماهانه 600 تا 800 هزار تومان هست که حدود 200 تا 300 خرج خود سایت هست. بعضی روزها فروش حتی تا 300 هزار تومان هم می ره.
سایت 2500 کاربر داره که حدود 1000 نفر از آنها مشتری هستند (یعنی خرید کرده اند)
مشتری ها خیلی از کیفیت و خدمات ما راضی هستند (تمام اسناد موجود است!)
حتی 1 جا در گوگل نمی تونید پیدا کنید که از سایت ما بد گفته باشند. (یعنی سعی کردیم به هیچ کس ظلم نکنیم
rank سایت 4 هست.
alexa حدود 100 هزار هست.
دامنه های com و net و ir ثبت شده.
اکثر بازدید های سایت از گوگل میاد.
تا حالا 1 ریال خرج تبلیغات نکردم. یعنی فقط کاربران از طریق گوگل سایت رو پیدا می کنند
برخی مشتری ها هم به واسطه ی تعریف و تمجید و پیشنهاد مشتریان فعلی خرید می کنند
خب هر چی به ذهنم رسید گفتم. حالا در مورد اسکریپت سایت:
از لحاظ seo کاملا بهینه است. اسکریپت رو از 0 خود بنده نوشتم کاملا اختصاصی هست. این اسکریپت برای ثبت نام، خرید آنلاین، پرداخت آنلاین، ایجاد صفحه، مدیریت کاربران، مدیریت کوپن تخفیف، تماس با ما، بخش پشتیبانی (تیکت)، ارسال sms، ارسال ایمیل به تمام کاربران (بهترین متد بدون spam شدن و بدون فشار آوردن به سرور)، تحریم آی پی، روش های پرداخت، پرسش و پاسخ، مدیریت اخبار و ... ساخته شده.
ساعات کاری:
من روزانه حدود 2 تا 3 ساعت با اینترنت کار می کنم و تو این 2، 3 ساعت سفارش ها رو انجام می دم و اگه مشتری سوالی پرسیده باشه جواب می دم.
خب بریم سر اصل مطلب:
2 تا قیمت پایه برای مزایده می ذارم:
قیمت پایه فقط برای سایت و مشتریان (بدون اسکریپت):
10 میلیون تومان
قیمت پایه همراه با اسکریپت:
12 میلیون تومان
گام افزایش :
500 هزار تومان
راستی امیدوارم طاعات و عباداتتون قبول باشه.
شاد باشید