• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش وسایل موسیقی (پایه میکروفون و کیبورد و پدال و مترونوم و ...)

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
تمام وسایل فروخته شد.ختم تایپیک
درود بر شما
هزینه ی ارسال با مشتری می باشد.
فقط مترونوم سه کاربره مونده بقیه همه فروش رفت!
بزرگواران قیمت ها توافقی شد.در صورت دادن قیمت پیشنهادی منصفانه وسایل یکجا واگذار میشه.!!
1-فروخته شد.فروش پایه و سه پایه ی میکروفون(سری اصلی برند معروف و مشهور رکستونه)که فکر نمیکنم تو ایران به این راحتیا گیر بیاد چون من 3 سال پیش خریدم و قیمتش گرونتر از برند هرگول بود.در واقع پایه ی های معروف همیشه از این دوبرند هستش و بقیه اصل نیست. هرچند اصلا استفاده نشد.الان جدیداهر چی پایه تو بازار هست از برندای بنجل چینیه.قیمت بازار 200 تومن به بالاست ولی قیمت بنده فقط 120 تومن به علت نیاز مالی

2-فروخته شد.پایه ی کیبورد و دیجیتال پیانو دو شاخکی(به خاطر دو شاخکی بودن بسیار محکم و قدرتمند بوده و مناسب برای هم دیجیتال پیانوهای پرتابل سنگین وزن و هم مناسب کیبوردها میباشد)
قیمت بازار حدود 280 تومن ولی قیمت بنده فقط 150 تومن!

3-فروخته شد.مترونوم و تیونر ساز دیجیتال (سه کاربره) برند نامی چروب با گیره و ورودی میکروفون و ایرفون(این دستگاه اصلا استفاده نشده فقط باز شده و استفاده شده چون دیجیتال پیانویی که بنده داشتم خودش مترونوم داخلی داشت لذا این دستگاه اصلا استفاده نشد.)قیمت فقط 60 تومن

4-فروخته شد.میکروفون دینامیک DM 21 کاملا سالم با کیف مخصوص خودش و کاتالوگ و کابل 3 متری اورجینال خودش مناسب برای تمرین در استودیو قبل از ریکورد نهایی قیمت بازار 110 به بالاست ولی قیمت بنده فقط 60 تومن

5-فروخته شد.پدال پروعل کاملا سالم و دارای دو پد اضافی مناسب برای هر نوع دستگاه دارای ورودی پدال اعم از کیبوردها دیجیتال پیانوها سینتی سازرها و ...قیمت دلاریش حدود 60 تومن ولی قیمت بنده فقط 25 تومن فروش فوری

6-فروخته شد.کتاب معروف اموزش اواز ((صدای خود را ازاد کنید )نوشته ی راجر لاو که معرف حضور همه هست و بیشتر خواننده های معروف این دوره رو گذروندن همراه با سیدی کاملا اکبند(به علت بی استعدادی و نداشتن صدای خوب اصلا استفاده نشد حتی کتاب ورق نخوده!!!یعنی با خریدش یک کتاب نو از کتابخونه میگیرید!قیمت فقط 10 تومن
جمعا 425 هزار تومان
تکی هم فروخته میشوند.
P_20160721_012410.jpg P_20160721_012619.jpg P_20160721_013224.jpg P_20160721_013412.jpg P_20160721_014450.jpg

Last edited:

بنیامین

Registered User
لایک‌ها
40
عزیز شما کدوم شهر هستید؟
پدان به چه کاری میاد،من یه کیبرد دارم بهش پدال وصل میشه ولی نمیدونم پدال چه کاری انجام میده

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
عزیز شما کدوم شهر هستید؟
پدال به چه کاری میاد،من یه کیبرد دارم بهش پدال وصل میشه ولی نمیدونم پدال چه کاری انجام میده
قیمت ها توافقی شد.در صورتی که قیمت منصفانه بدید وسایل رو میدم بهتون.در پیام خصوصی قیمتت پیشنهادیتونت رو برام پح کنید.پول لازمم بدجور
بنیامین جان پدال و کتاب فروحته شد.من زنجانم.ولی بقیه وسایل موجوده.پدال برای سوستاین کردن صدا یا ساده تر بگم برای اینکه وقتی یک کلید ارگ رو میزنید میخوایید صداش ادامه دار باشه پدال رو فشار مید ید و ریورب میده به صدا.کاربردهای دیگهیی هم داره میتونید تو قسمت ستینگ کیبورد تنظیم کنید که مثلا کار ولوم صدا رو انجام بده و .....
ووسایل دیگرو خواستی هستم در خدمتتون

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
قیمت ها به شدت تخفیف یافت!!
پایه میکروفون فقط 90 تومن
پایه کیبورد دوشاخکی
فقط 90 تومن
مترونوم
فقط 48 تومن
میکروفون داینامیک
فقط 40 تومن

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
فقط مترونوم سه کاربره و میکروفون مونده بقیه فروش رفت!

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
پایه گیتار نداری بزرگوار ؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
فقط مترونوم سه کاربره مونده بقیه همه فروش رفت!

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
تمام وسایل فروخته شد.ختم تایپیک

بالا