• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش وسترو در حد فقط 299 تومن ( فوق العاده)

H.E.S.S.A.M

Registered User
لایک‌ها
19
سلام و درود

فروخته شد

تایپیک جدید به درخواست مدیریت زده شد.

یک دستگاه دل وسترو 1000 برای فروش موجوده

این لبتاب از استوک های وارداتی طبعا بدون جعبه است واقعا تمیزه و گرید A++ صفحه و بدنه ، خط و یا رنگ رفتگی نداره واقعا در حد اکه تصاویر خودش گویاست

کلا فکر کنم زیر دو سال کار کرده چون یکسال دست من بوده و قبلش هم مطابق عرایض وارد کننده تو انبار بوده

باتری احتیاج به کالیبره داره و ممکنه با کالیبره درست شه ولی همینجوری نزدیک هفت هشت دقیقه نگه میداره قیمت باطری نو هم کمتر از هفتاده

یک نکته جالب در مورد صفحه نمایش نور زیاد وتصویر شفافشه و نکته بعدی در حالت ایدل بسیار کم صداس و مناسب برای افرادی که حساسن

مشخصات پردازنده دوهسته ای ای ام دی رم یک هارد 80 و گرافیک آنبرد صفحه نمایش 15 که واقعا روشنایی و کیفیت بالایی داره و...

مشخصات کامل در تصاویر

فروش در شهر کرج

تعویض و تخفیف نداریم دوستان

قیمت ایده ال پول قطعاتشم نمیشه فقط 299 تومن قیمت مقطوع

موید باشید

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Last edited:

mohammad.e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام و درود
تایپیک جدید به درخواست مدیریت زده شد.

یک دستگاه دل وسترو 1000 برای فروش موجوده

این لبتاب از استوک های وارداتی طبعا بدون جعبه است واقعا تمیزه و گرید A++ صفحه و بدنه ، خط و یا رنگ رفتگی نداره واقعا در حد اکه تصاویر خودش گویاست

کلا فکر کنم زیر دو سال کار کرده چون یکسال دست من بوده و قبلش هم مطابق عرایض وارد کننده تو انبار بوده

باتری احتیاج به کالیبره داره و ممکنه با کالیبره درست شه ولی همینجوری نزدیک هفت هشت دقیقه نگه میداره قیمت باطری نو هم کمتر از هفتاده

یک نکته جالب در مورد صفحه نمایش نور زیاد وتصویر شفافشه و نکته بعدی بسیار کم صداس و مناسب برای افرادی که حساسن

مشخصات پردازنده دوهسته ای ای ام دی رم یک هارد 80 و گرافیک آنبرد صفحه نمایش 15 که واقعا روشنایی و کیفیت بالایی داره و...

مشخصات کامل در تصاویر

فروش در شهر کرج

تعویض و تخفیف نداریم دوستان

قیمت ایده ال پول قطعاتشم نمیشه فقط 299 تومن قیمت مقطوع

موید باشید

مشاهده پیوست 919120

مشاهده پیوست 919121

مشاهده پیوست 919122

مشاهده پیوست 919123
سلام-تولید چه سالیه ؟ فنش اینقدر کم صدا هست که اگه دربش بسته باشه و ساعتها روشن باشه کسی متوجه نشه ؟ (برای دانلود 24 ساعته). بدنش فلزیه ؟
یه لینک از مشخصات دقیقش لطف کنید .

H.E.S.S.A.M

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
مشخصات اولین عکس گذاشتم وتوضیحاتی هم دادم ولی سرچ هم کنید میاد

در مورد بسته وباز بودن درب و تاثیرش رو صدا منظورتون چیه

خیر بدنه فلزی نیست

بله کم صداس

mohammad.e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
منظورم روشن بمونه در حالیکه دربش بسته باشه - یا اصلا باز باشه خیلی مهم نیست . تو یه اتاق ساکت صداش به گوش میرسه یا نه ؟

H.E.S.S.A.M

Registered User
لایک‌ها
19
چون فن ها لبتاب زیر دستگاهه باز یا بسته بودن درب تاثیر زیادی نداره

اما همون طور که عرض کردم صداش بسیار کمه

البته وقتی پردازش سنگین یا رید رایت زیاد داشته باشید قطعا با حالت ایدل فرق میکنه

arash_dvb

Registered User
لایک‌ها
31
سلام.قصد خرید ندارم فقط یه سوال دارم شاید واسه بقیه هم دوستان هم پیش بیاد.قادر به پخش فیلم fhd هستش؟

goodjavan

Registered User
لایک‌ها
1,138
رزرو شدممنون از استارتر عزیز

بالا