• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ووفر 15 اینچ JBL (آکبند :: نصف قیمت)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M.Saleh

Registered User
لایک‌ها
153
چندتا ووفر 15 اینچ JBL 15" M115-8A دارم بصورت آکبند که قیمت بین المللیش 170 دلاره. کسی بخواد نصف قیمت دلارش میدم. تازه اینترنتی خریده بشه گمرکی و حمل و نقلش از قیمت خودش بیشتر میشه. یعنی شاید جفتی 1 میلیون هم بیشتر بشه. کسی خواست نصف قیمت میتونم بدم.

قیمت 170 دلار

حالا به چه دردی میخوره؟ این وفر روی سری JX بلندگوهای استیجی و استودیویی جی بی ال استفاده شده که قیمت های بالایی دارند، اگه برای این جعبه بسازید و یه تویتر هورن هم براش بگیرید میتونید با هزینه خیلی کم یه سیستم خیلی خوب داشته باشید. یه جفتش یه سالن عروسی رو راه میندازه. کسی بخواد میتونم برای ساخت راهنماییش کنم که چی نیاز داره.

اینم عکس: (خودم هم عکس میگیرم فردا میزارم)

woofer_33.jpg

mostafa22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
قیمت اخر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

M.Saleh

Registered User
لایک‌ها
153
سلام
قیمت اخر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
گفتم که نصف قیمت حساب میکنم. 2300 * 170 تقسیم بر 2 > 195،000 تومن.
کسی بخواد از خارج از کشور بخره حداقل 150 دلار شیپینگ میخوره (وزنش 5-6 کیلو میشه) + 25% حداقل گمرکی. یعنی راحت دونه ای 600-700 هم بیشتر میشه. این ووفر همون ووفریه که در بلندگوهای استیجی و دیسکویی حرفه ای JBL استفاده میشه.

کسی اگه نیاز داشته باشه میتونم براش بسازم با تویتر هورن بصورت تکمیل بهش تحویل بدم. یه جفتش یه تالار عروسی رو جواب میده. حتی باکس پلاستیکی آماده شبیه باکس های خود JBL هست که میشه استفاده کرد شبیه فابریکش میشه ولی فابریکش بالای 3-4 میلیونه ولی این زیر 1 میلیون میشه اگه تکمیل بشه.

M.Saleh

Registered User
لایک‌ها
153
بیا بالا.

اینارو دلاری خریدم 4 تا بود. الان 2 تا اضافه مونده. کسی بخواد نصف قیمت میدم بهش

M.Saleh

Registered User
لایک‌ها
153
یکی از بهترین ووفرهای 15 اینچ تولید شده توسط JBL بصورت 100% آکبند فقط نصف قیمت اصلی! با کمی خرج میشه تبدیلش کرد به یه جفت بلندگوی خیلی عالی مناسب مجالس و ...

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
بلندگوی جی بی ال آمریکایی اصل که وارد نمیشه دیگه.اگه هم بشه خدا تومن پولشه.
الان یه جفت بلندگو تو این رنج برای مجالس بخواین بخرین مثل fbt یا dinacord یا .... حد اقل باید 5-6 میلیون پول داد.
یه قاب و تیوتر و کراس واسه اینا جور کنید خدا میشه.....
خوب بفروشی دادا سینا
قیمت واقعا واقعا مفته....

M.Saleh

Registered User
لایک‌ها
153
بلندگوی جی بی ال آمریکایی اصل که وارد نمیشه دیگه.اگه هم بشه خدا تومن پولشه.
الان یه جفت بلندگو تو این رنج برای مجالس بخواین بخرین مثل fbt یا dinacord یا .... حد اقل باید 5-6 میلیون پول داد.
یه قاب و تیوتر و کراس واسه اینا جور کنید خدا میشه.....
خوب بفروشی دادا سینا
قیمت واقعا واقعا مفته....

دقیقا تمام قطعات شامل کراس اور و میدرنج و تویتر هم دارم. فقط یه باکس میخواد. یعنی با یه هزینه مناسب یه بلندگوی 5-6 میلیونی میشه که یه تالار عروسی رو جواب میده

behro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هنوز موجود داريد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا