ممنون از توضيحات شما.
براي مورد اول پس تمام ويالون هاي ايرن فيک هست..... حتي نمايندگي ها
مورد دوم رو هم لازم به پاسخ نيست کافي هست تو بازار قيمت کنين ولي اگر شما ميگيد پک سيم پيراسترو اين شکلي نيست و الکي نوشته ساخت المان ممنون ميشم يک عکس از اصلش بزارين
مورد سوم کدام ويالون تا سقف قيمت 3 مليون تومان همراه خودش آرشه هشت پر داره . بعدشم شما تو بازار يه قيمت بگيريد منظورم بهارستان هست ببينيد چند هستش. شما اگر ميتونيد همين مدا رو 10 تومن براي من بگيريد هر چند تا باشه من خريدارم...
مورد چهارم من به شما يک ويالون ميدم مدل 300 سندنر ماله دوستم هست ببر با 20 تومن خرکش رو تراش بده پل ويالون رو هم تنظيم کن جايزه داري پيشه من.......
و مورد آخر اگر من يک صدا از ويالون بزارم که نميشه ازکجا معلوم ماله من باشه يا فيلم از کجا معلوم سندنر 302 هستش.....
ودر آخر هم با کمي تحقيق متوجه ميشيد که فعلا در بازار ويالون سندنر در اين قيمت نسبت به آماتي و تي اف بهترين صدا و کيفيت را داره (ويالون خوب بعد از چند ماه تازه صداي خودش رو نشون ميده)
مورد اول : شما از بازار موسیقی در ایران خبر نداری دوست من . پیشنهاد میکنم یه سری به نمایندگی ها بزنی. برای مثال نمایندگی ویولن های هافنر . برو بگو ویولن میخوام که اصل آلمان باشه . پول خیلی خوبی هم میدم . مطمئن باش شما رو میبره یه جای دیگه تا اون ویولن های اصل رو بهت نشون بده . شما نوشته های من رو به خوبی نخوندی . من نگفتم تمام ایران جنس فیک میاره . میگم اگر بیاره 4 برابر قیمت اصلی میده .
مورد دوم : عکس رو آخر پست میذارم
مورد سوم : آرشه داخل خود ویولن رو که باید انداخت درون سطل آشغال . ابتدای کار همون آرشه 8 پر ( برزیلی یا هرچی ) هست دوست من .
مورد چهارم : آدرس میدم تشریف ببرید با 10 تومن رگلاژ کنید .
ما شما رو قبول داریم اگر نمونه صدای بگذارید .
نسبت به آماتی و TF ؟ خوب قیمت tf که 150 تومن هست بهترینش ( معمولترینش ) و قیمت آماتی هم 250 تومن .
این حرفای من دلیل بر این نیست که ویولن شما بده . شاید ویولن شما در عین اینکه شاید اصل نباشه و لوازم اصلی نداشته باشه صدایی داشته باشه که 2 میلیون تومن بیارزه . دوست عزیز فروش ویولن فقط بر اساس صدا صورت میگیره نه هیچ چیزه دیگه ...
کرومکور اصل :
کروکور فیک ( 99 درصد داخل ایران ) :
نمیخواستم این مطلب اصل و فرع رو کامل باز کنم که بعدأ شاید از همین تاپیک فیک ایم سیم ها رو به صورت بهتر و شبیه تری بسازند ولی خوب مجبور شدم .