• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ويالون سندنر ساخت آلمان(sandner)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
دوستان ويالون واقعا آکبند هستش فقط 1 ماهه خريدمش و لوازمش رو هم چون استادمون گفت حرفه اي کردم که روي هيچ ويالوني نيست.1-آرشه هشت پر هستش و جنس چوبي وسبک. 2- سيم مدل پيراسترو سبز (PIRASTRO) ساخت آلمان. 3- کليفون هم پيراسترو وساخت آلمان يه خورده مصرف شده فقط. . 4- بالشتک عالي.پل ويالون تنظيم و فوق العاده است. خرک ويالون هم تراش داده شده و تنظيم شده هست. اينايي رو که گفتم اگر کسي ويالون داشته باشه ميدونه که چقدر خرج داره....علت
فوش مساعل شخصي هست و سخت بودن اين سازقيمت به 500 هزار تومان کاهش یافت. عکس ها
بخاطر تقاضاي دوستان اينم يک صدا از ساز: http://s1.picofile.com/file/7305224515/sound.mp3.html

15022012020 [800x600].jpg15022012021 [800x600].jpg15022012022 [800x600].jpg15022012023 [800x600].jpg15022012024 [800x600].jpg15022012026 [800x600].jpg15022012027 [800x600].jpg

Last edited:

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
بالا>>>>>>>>>>>>>

mkzn62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.لطفا قیمت اخر رو برام پ.خ کن

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
قیمت آخر 500 تومان

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
دوست عزیز میشه مدرک بیارید که جنسهایی که نوشتید اصل آلمان ، واقعأ اصله .
چون واقعأ اصل نیست :)

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
دوست عزیز میشه مدرک بیارید که جنسهایی که نوشتید اصل آلمان ، واقعأ اصله .
چون واقعأ اصل نیست :)
جنس از نمايندگي رسمي سندنر خريداري شده و توي ويالون هم هک شده هست و فاکتورش هم موجوده عزيز
شما بودي چطور ثابت ميکردي؟؟؟؟

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
جنس از نمايندگي رسمي سندنر خريداري شده و توي ويالون هم هک شده هست و فاکتورش هم موجوده عزيز
شما بودي چطور ثابت ميکردي؟؟؟؟

در مورد ویولن که اگر در ایران خرید شده به هیچ وجه نمیشه ثابت کرد اصل هست . چون خود نمایندگی رسمی هم جنس فیک میاره .
در مورد سیم هم باید بگم سیم پیراسترو کرومکور اصل توی ایران ( الان ) به سختی گیر میاد . یعنی خیلی سخت . پکش هم این شکلی نیست . این پکی که شما داری فیک هست دوست من . و داخل ترکیه ساخته میشه . قیمت هم 30 .
آرشه 8 پر مزیت به حساب نمیاد چون یه چیز ابتدایی برای ویولن هست . جنس خوب یعنی آرشه فیبر کربن . آرشه 8 پر 10 تومن هم هست تو بازار .
موارد دیگه هم که کلأ 20 تومن هزینه نمیبره . بالشتک که حتی اگه جنس بی نظیر باشه روی صدای ویولن تأثیر نداره . کلیفون هم که تو بازار ریخته .

به جای توضیحاتی که دادید باید نمونه صدایی از ویولن میذاشتید چون ویولن میلانو هم با صدای ضعیف قیمت یه تیکه چوب بیشتر نداره . فقط صدا هست که ارزش ویولن شما رو مشخص میکنه . برند و این حرفا الکیه . من حاظرم بدم ویولنم رو به یه آدم کور و کچلی که توی اونور دهاتهای فلان جا زندگی میکنه ولی صدای ویولنش از استرادیواریوس بهتره . اونوقت اون ویولنی که ایشون درست کردن 50 میلیون تومن قیمتش میشه .

اگر حرفهام شما رو ناراحت کرد به پای UP برای تاپیکتون در نظر بگیرید یا برای اطلاعات عمومی دوستان ....

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
در مورد ویولن که اگر در ایران خرید شده به هیچ وجه نمیشه ثابت کرد اصل هست . چون خود نمایندگی رسمی هم جنس فیک میاره .
در مورد سیم هم باید بگم سیم پیراسترو کرومکور اصل توی ایران ( الان ) به سختی گیر میاد . یعنی خیلی سخت . پکش هم این شکلی نیست . این پکی که شما داری فیک هست دوست من . و داخل ترکیه ساخته میشه . قیمت هم 30 .
آرشه 8 پر مزیت به حساب نمیاد چون یه چیز ابتدایی برای ویولن هست . جنس خوب یعنی آرشه فیبر کربن . آرشه 8 پر 10 تومن هم هست تو بازار .
موارد دیگه هم که کلأ 20 تومن هزینه نمیبره . بالشتک که حتی اگه جنس بی نظیر باشه روی صدای ویولن تأثیر نداره . کلیفون هم که تو بازار ریخته .

به جای توضیحاتی که دادید باید نمونه صدایی از ویولن میذاشتید چون ویولن میلانو هم با صدای ضعیف قیمت یه تیکه چوب بیشتر نداره . فقط صدا هست که ارزش ویولن شما رو مشخص میکنه . برند و این حرفا الکیه . من حاظرم بدم ویولنم رو به یه آدم کور و کچلی که توی اونور دهاتهای فلان جا زندگی میکنه ولی صدای ویولنش از استرادیواریوس بهتره . اونوقت اون ویولنی که ایشون درست کردن 50 میلیون تومن قیمتش میشه .

اگر حرفهام شما رو ناراحت کرد به پای UP برای تاپیکتون در نظر بگیرید یا برای اطلاعات عمومی دوستان ....
ممنون از توضيحات شما.
براي مورد اول پس تمام ويالون هاي ايرن فيک هست..... حتي نمايندگي ها
مورد دوم رو هم لازم به پاسخ نيست کافي هست تو بازار قيمت کنين ولي اگر شما ميگيد پک سيم پيراسترو اين شکلي نيست و الکي نوشته ساخت المان ممنون ميشم يک عکس از اصلش بزارين
مورد سوم کدام ويالون تا سقف قيمت 3 مليون تومان همراه خودش آرشه هشت پر داره . بعدشم شما تو بازار يه قيمت بگيريد منظورم بهارستان هست ببينيد چند هستش. شما اگر ميتونيد همين مدا رو 10 تومن براي من بگيريد هر چند تا باشه من خريدارم...
مورد چهارم من به شما يک ويالون ميدم مدل 300 سندنر ماله دوستم هست ببر با 20 تومن خرکش رو تراش بده پل ويالون رو هم تنظيم کن جايزه داري پيشه من.......
و مورد آخر اگر من يک صدا از ويالون بزارم که نميشه ازکجا معلوم ماله من باشه يا فيلم از کجا معلوم سندنر 302 هستش.....
ودر آخر هم با کمي تحقيق متوجه ميشيد که فعلا در بازار ويالون سندنر در اين قيمت نسبت به آماتي و تي اف بهترين صدا و کيفيت را داره (ويالون خوب بعد از چند ماه تازه صداي خودش رو نشون ميده)

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
ممنون از توضيحات شما.
براي مورد اول پس تمام ويالون هاي ايرن فيک هست..... حتي نمايندگي ها
مورد دوم رو هم لازم به پاسخ نيست کافي هست تو بازار قيمت کنين ولي اگر شما ميگيد پک سيم پيراسترو اين شکلي نيست و الکي نوشته ساخت المان ممنون ميشم يک عکس از اصلش بزارين
مورد سوم کدام ويالون تا سقف قيمت 3 مليون تومان همراه خودش آرشه هشت پر داره . بعدشم شما تو بازار يه قيمت بگيريد منظورم بهارستان هست ببينيد چند هستش. شما اگر ميتونيد همين مدا رو 10 تومن براي من بگيريد هر چند تا باشه من خريدارم...
مورد چهارم من به شما يک ويالون ميدم مدل 300 سندنر ماله دوستم هست ببر با 20 تومن خرکش رو تراش بده پل ويالون رو هم تنظيم کن جايزه داري پيشه من.......
و مورد آخر اگر من يک صدا از ويالون بزارم که نميشه ازکجا معلوم ماله من باشه يا فيلم از کجا معلوم سندنر 302 هستش.....
ودر آخر هم با کمي تحقيق متوجه ميشيد که فعلا در بازار ويالون سندنر در اين قيمت نسبت به آماتي و تي اف بهترين صدا و کيفيت را داره (ويالون خوب بعد از چند ماه تازه صداي خودش رو نشون ميده)

مورد اول : شما از بازار موسیقی در ایران خبر نداری دوست من . پیشنهاد میکنم یه سری به نمایندگی ها بزنی. برای مثال نمایندگی ویولن های هافنر . برو بگو ویولن میخوام که اصل آلمان باشه . پول خیلی خوبی هم میدم . مطمئن باش شما رو میبره یه جای دیگه تا اون ویولن های اصل رو بهت نشون بده . شما نوشته های من رو به خوبی نخوندی . من نگفتم تمام ایران جنس فیک میاره . میگم اگر بیاره 4 برابر قیمت اصلی میده .
مورد دوم : عکس رو آخر پست میذارم
مورد سوم : آرشه داخل خود ویولن رو که باید انداخت درون سطل آشغال . ابتدای کار همون آرشه 8 پر ( برزیلی یا هرچی ) هست دوست من .
مورد چهارم : آدرس میدم تشریف ببرید با 10 تومن رگلاژ کنید .

ما شما رو قبول داریم اگر نمونه صدای بگذارید .

نسبت به آماتی و TF ؟ خوب قیمت tf که 150 تومن هست بهترینش ( معمولترینش ) و قیمت آماتی هم 250 تومن .

این حرفای من دلیل بر این نیست که ویولن شما بده . شاید ویولن شما در عین اینکه شاید اصل نباشه و لوازم اصلی نداشته باشه صدایی داشته باشه که 2 میلیون تومن بیارزه . دوست عزیز فروش ویولن فقط بر اساس صدا صورت میگیره نه هیچ چیزه دیگه ...

کرومکور اصل :
cat_main_strings+violin+pirastro+chromcor.jpg
کروکور فیک ( 99 درصد داخل ایران ) :
13476.jpg

نمیخواستم این مطلب اصل و فرع رو کامل باز کنم که بعدأ شاید از همین تاپیک فیک ایم سیم ها رو به صورت بهتر و شبیه تری بسازند ولی خوب مجبور شدم .

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
ممنون دوست من.
خوب شما استاد هستي ولي الان قيمت ها خيلي رفته بالا وجنس تو بازار کمه درسته؟
ولي اين آدرس رو بديد براي رگلاژ چون من براي اين 60 تومن خدا وکيلي پول دادم؟
و براي سيم ها هم قيمت همين سيم الان 50 هستش.....

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
ممنون دوست من.
خوب شما استاد هستي ولي الان قيمت ها خيلي رفته بالا وجنس تو بازار کمه درسته؟
ولي اين آدرس رو بديد براي رگلاژ چون من براي اين 60 تومن خدا وکيلي پول دادم؟
و براي سيم ها هم قيمت همين سيم الان 50 هستش.....

بله خوب شما هم حق داری هرجا یه قیمت میگیره دیگه . آدرس در پ خ اگه میخواید .
خدا انصافشون بده . قیمت اصلش 30 دلاره .

امیدوارم خوب بفروشید دوست عزیز . یه صدا هم بذارید کسی که میخواد بخره بدونه چی میخره . امیدوارم صدایی بده که ویولن 3 میلیونی نده .

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
بله خوب شما هم حق داری هرجا یه قیمت میگیره دیگه . آدرس در پ خ اگه میخواید .
خدا انصافشون بده . قیمت اصلش 30 دلاره .

امیدوارم خوب بفروشید دوست عزیز . یه صدا هم بذارید کسی که میخواد بخره بدونه چی میخره . امیدوارم صدایی بده که ویولن 3 میلیونی نده .
ممنون دوست عزيز. آدرس رو پ.خ ميکني
چشم يک صدا از ويالون هم ميزارم.....

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
بالا>>>>>>>>>>>>>>

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
بالا تر>>>>>>>>>

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
پست اول ویرایش شد,کاهش قیمت به 500 هزار تومان

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
uuuuuuuuuuuuuppppppppp
به شهرستان هم ارسال میکنم

روزبه شاه گلدی

Registered User
لایک‌ها
3
رفیق اینجا فکر نمی کنم کسی خیلی اهل ساز وشناخت ساز واینا باشه.سازت رو ببر موسیقی عارف برا فروشش کمکت می کنند یه درصدی هم نسبت به قیمت ازش بر میدارن بعداز فروش ولی در عوض خریدار واقعی میاد اونجا.خودآقای دانش یا بهرنگ اینا باشن راهنماییت می کنند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا