شاید این فرصت هرگز تکرار نشود!!!
یک عدد بوک ریدر برام از آلمان آوردن که آکبنده و قصد فروششو دارم
یک عدد بوک ریدر برام از آلمان آوردن که آکبنده و قصد فروششو دارم
این مدل رو به سختی میتونید توی ایران پیدا کنید و بهترین مدل بوک ریدر موجود هستش، قیمت فوق العاده دارم میدم (بدون سود، دقیقا همونی که برام تموم شده)، خودم کیندل دارم، دیگه راستش دلم نمیاد اینم باز کنم.
مدل معرف حضور دوستان هست، با این حال امکاناتشو براتون مینویسم، یه مقایسه هم از سایتش میزارم براتون با کیندل که خودتون تصمیم بگیرید.
Is it better than Amazon Kindle? YES!
Onyx BOOX e-book readers are well known worldwide for it’s high quality. Cutting edge technologies and the best solutions make e-reading comfortable.
Onyx BOOX e-book readers are well known worldwide for it’s high quality. Cutting edge technologies and the best solutions make e-reading comfortable.
اینم مشخصات فنی این کالا:
Technical specification:
- Screen:
- 6” inch E Ink® HD (EPD; 16-level grayscale)
- touch screen (capacitive)
- next generation Front-Light
- resolution: 1024 x 758 px
- Battery: 1700mAh Li-Polymer
- Dimensions: 170 x 117 x 8.7mm
- Weight: 186g
- Processor: Cortex A8 1.0GHz
- RAM memory: 512 MB
- Storage space: 4 GB
- Wi-Fi (802.11b/g/n)
- Ports:
- microUSB 2.0
- 3.5mm stereo audio connector
- microSD port (up to 32GB)
- Operating system: Android
- Supports: Windows, Linux, MacOS
- Built-in store: booxsource.com
- IVONA TTS (text-to-speech)
- Supported formats:
- Documents and books: EPUB and PDF (re-flow) with Adobe DRM (ADEPT), MOBI
(without DRM), TXT, RTF, HTML, CHM, DOC, FB2, PDB, DjVu, ZIP - Audio: MP3, WAV
- Images: JPG, GIF, TIFF, BMP, PNG
- Housing colour: graphite
- EAN: 5901721549159
در بین همه توضیحات بینظیر بالا، مطلبی که خیلی خاص میکنه این بوک ریدر رو، اینه که سیستم عاملش اندرویده و هر نرم افزاری دلتون خاست روش نصب میکنید و استفاده می کنید، من داداشم یه دونه از این برا خودش خریده و داره استفاده میکنه، درسته من آمازون دارم خودم، اما واقعا وقتی میبینم اون روی بوک ریدرش هرچی میخواد نصب میکنه، شرمنده میشم.اصلا بوک ریدر رو از نو تعریف کرده این دستگاه، در ضمن سرعت ریفرش صفحش در حدیه که راحت روش فیلم سیاه سفید نگاه میکنه و Angry Birds بازی میکنه، بدون لگ!!!!!!
خودتون بگید، کیندل 119 دلاری رو دارن میدن 755 تومن، این با تخفیف ویژه که تازه خورده (من بی تخفیف خریدم)، قیمتش شده 124 یورو (بدون هزینه مالیات و ارسال و..)، قیمت اصلیشم هست 149 یورو.
قیمت رو میزارم پیشنهادی دوستان، دستگاه هم آکبنده، در محل (تهران) تحویل میدم، سایر دوستان هم خواستند، پستی براشون میفرستم.