• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه بنفشه آفریقایی

Masoud_1996

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
انواع بنفشه آفریقایی موجود هست. گیاهچه بنفشه آفریقایی نیز موجود است.. شروع قیمت از 10 هزار تومان. ارسال به تمام نقاط کشور.
هزینه باربری جعبه ای 15 هزار تومان

تلگرام: Nightmare1996@
rqmm_1.jpg

w6eq_2.jpg

1m2f_4.jpg

gz54_3.jpg

joqx_5.jpg

Last edited:

Masoud_1996

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
cwoa_6.jpg

این ونوس مگس خواره؟ قیمت؟هزینه ارسال تا ارومیه؟
بله و تعداد خیلی محدود دارم. اگه با تنگ شیشه ای بخواهید 30 هزار تومان یا اگه توی گلدان سایز کوچیک (سایز 6) بخواید 18 هزار تومان میشود. روش ارسال هم با باربری هست و معمولا هزینه ارسال جعبه ای 15 هزار تومان میشه.

codestan

Registered User
لایک‌ها
98
بله و تعداد خیلی محدود دارم. اگه با تنگ شیشه ای بخواهید 30 هزار تومان یا اگه توی گلدان سایز کوچیک (سایز 6) بخواید 18 هزار تومان میشود. روش ارسال هم با باربری هست و معمولا هزینه ارسال جعبه ای 15 هزار تومان میشه.
گلدون نمیخوام فقط این روش نگهداریش چطوریاست؟ مال چه مدل آب و هوایی هست؟
میتونی یه عکس با ابعاد بدی ببینم اندازه اش چقدره؟
توی ارسال خراب نشه؟ مطمئنه؟

Masoud_1996

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
گلدون نمیخوام فقط این روش نگهداریش چطوریاست؟ مال چه مدل آب و هوایی هست؟
میتونی یه عکس با ابعاد بدی ببینم اندازه اش چقدره؟
توی ارسال خراب نشه؟ مطمئنه؟
باید بهش رطوبت برسه، پیشنهاد میکنم توی تنگ شیشه ای بزاریدش و جلوش رو با پلاستیک بپوشونیدش، واسه آبیاری هم نیاز به آب مقطر داره و واسه غذا هم حشرات. سایز ونوس هم کوچیک است. داخل یه گلدون کوچیک هم جا میشه. ارسال زیاد داشتم و مشکلی از این بابت نیست و سالم به دستتون میرسه.

Masoud_1996

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
بنفشه آفریقایی?
گیاهچه بنفشه آفریقایی از 10 هزار تومن شروع میشه. بنفشه آفریقایی گلدار از 20 تومن شروع میشه تا 70 تومنم هست. تعداد بخوایید تخفیف داره. هزینه ارسال معمولا 15 تومنه که البته ما میدیم به باربری خودتون هزینه ارسال رو می پردازید.

Sent from my LG-K220 using Tapatalk

بالا