pvmagician
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 57
- لایکها
- 0
نوع : تبلت سامسونگ
گلکسی تب 7+ (هفت پلاس)
رنگ:
تب هفت پلاس، سفید یخچالی.
گارانتی (بیمه ):
گارانتی و بیمه نداره چون از خارج آوردن برام.
توضیح:
=> تب هفت پلاس رو برام از خارج آوردن.
=> دستگاه با آکبند فرقی نداره و به شرط میدم؛ کوچکترین فرقی با جنس نو داشت، هرقیمتی گفتین، میدم.
=> روش برچسب محافظ صفحه آلمانی زدم (حدود 30 تومنی شده) و چند تا DVD نرم افزار گلچین شده که خودم تست و دانلود کردم روشه.
علت فروش:
متاسفانه یک مشکل خانوادگی پیش اومده که مجبورم بفروشیم که بتوانیم پول مورد نیاز را فراهم کنم تا مشکل خودمان حل شود.
معاوضه:
یکی از دوستام، تبلت سامسونگ 7.7 میخواد و اگر کسی داشته باشه، معاوضه میکنم هرکدومو خواست باهاش، قیمتشم توافق میکنم باهاتون.
قیمت پایه:
قیمت توافقی، چون گفتین قیمت بازار رو نگم، قیمت نمیزارم که بیرون چنده، اما با یه سرچ کوچولو، پیدا میکنین.
محل فروش :
کرمان و تهارن مستقیم میرسونم دستتون با تست دستگاه.
به بقیه شهرها هم به واسطه دوستانی که دارم، میتونم برسونم دستتون.
عکس :
گلکسی تب 7+ (هفت پلاس)
رنگ:
تب هفت پلاس، سفید یخچالی.
گارانتی (بیمه ):
گارانتی و بیمه نداره چون از خارج آوردن برام.
توضیح:
=> تب هفت پلاس رو برام از خارج آوردن.
=> دستگاه با آکبند فرقی نداره و به شرط میدم؛ کوچکترین فرقی با جنس نو داشت، هرقیمتی گفتین، میدم.
=> روش برچسب محافظ صفحه آلمانی زدم (حدود 30 تومنی شده) و چند تا DVD نرم افزار گلچین شده که خودم تست و دانلود کردم روشه.
علت فروش:
متاسفانه یک مشکل خانوادگی پیش اومده که مجبورم بفروشیم که بتوانیم پول مورد نیاز را فراهم کنم تا مشکل خودمان حل شود.
معاوضه:
یکی از دوستام، تبلت سامسونگ 7.7 میخواد و اگر کسی داشته باشه، معاوضه میکنم هرکدومو خواست باهاش، قیمتشم توافق میکنم باهاتون.
قیمت پایه:
قیمت توافقی، چون گفتین قیمت بازار رو نگم، قیمت نمیزارم که بیرون چنده، اما با یه سرچ کوچولو، پیدا میکنین.
محل فروش :
کرمان و تهارن مستقیم میرسونم دستتون با تست دستگاه.
به بقیه شهرها هم به واسطه دوستانی که دارم، میتونم برسونم دستتون.
عکس :