• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه | عینک سه بعدی | NVIDIA 3D Vision 2 Wireless Kit + Version 1 Extra Glasses |

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
موجودی تمام شد و دیگه هم قابل تهیه نیست - ختم تاپیک

فایل های ضمیمه

• WP_20140801_001.jpg
    WP_20140801_001.jpg
    73 KB · نمایش ها: 38
  • WP_20140924_008.jpg
    WP_20140924_008.jpg
    192.9 KB · نمایش ها: 16
Last edited:

leaderr

Registered User
لایک‌ها
33
ورژن یک با جدیدش چه فرقی داره؟اخه اختلاف قیمت محسوسی دارن

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
ورژن یک با جدیدش چه فرقی داره؟اخه اختلاف قیمت محسوسی دارن

لنز بزرگتری داره , سبکتره , پشتیبانی از لایت بوست و .... و ....... مشخصات بهتره از سایت انویدیا مشاهده کنید

پ.ن : در واقع شما 2 محصول دریافت میکنید با خرید کیت دوم ( ورژن 2 هم فقط یک دستگاه بیشتر موجود نیست , باقیش فروش رفت )

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455

Samim0631

Registered User
لایک‌ها
33
وقت بخیر

بله موجوده دوست عزیز

Nvidia 3D vision 1 Wireless Glasses Kit
خیر منظورم فقط اون کیت مثلثی شکل هست. نه سیم، نه عینک نه حتی جعبه. فقط و فقط اون کیتی که به کیس وصل میشه و تصویر رو سه بعدی میکنه.
چون در کل با وجود تلویزیون و عینک های سه بعدی، دیگه نیازی به عینکش نیست. فقط همون رو وصل کنیم و engine راه بیفته، بقیش اوکیه :دی

hellbrain666

Registered User
لایک‌ها
946
سلام
من میتونم در این مورد باهاتون صحبت کنم؟
لطفا شماره تماس رو برام پ خ کنید
ممنون

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
خیر منظورم فقط اون کیت مثلثی شکل هست. نه سیم، نه عینک نه حتی جعبه. فقط و فقط اون کیتی که به کیس وصل میشه و تصویر رو سه بعدی میکنه.
چون در کل با وجود تلویزیون و عینک های سه بعدی، دیگه نیازی به عینکش نیست. فقط همون رو وصل کنیم و engine راه بیفته، بقیش اوکیه :دی

وقت بخیر

شما منظورتون امیتر تنها هست بله اونم موجود دارم تماس بگیرید

سلام
من میتونم در این مورد باهاتون صحبت کنم؟
لطفا شماره تماس رو برام پ خ کنید
ممنون

وقت بخیر

09368268100

hellbrain666

Registered User
لایک‌ها
946
عزیز شماره حساب رو برام میفرستی؟
عجله ای یدونه رو میخوام
هزینه کل هم بگو سریع واریز کنم
ممنون

Last edited:

dm-kingdoms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دیگه از این عینک ندارید ؟
هر جا میگردم نیست

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
دیگه از این عینک ندارید ؟
هر جا میگردم نیست

وقت بخیر

ورژن 1 که کلا تموم شد بیشتر از 150 عدد فروختیم ورژن 2 رو هم مایل باشید سفارشی براتون میارم جهت اطلاع از قیمت هم تماس بگیرید 09368268100

dm-kingdoms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ورژن 2 چقد در میاد؟
نمیخوام خیلی گرون باشه
ورژن یکشو نمیتونید گیر بیارید
دست دو ام باشه مشکلی نیست

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
ورژن 2 چقد در میاد؟
نمیخوام خیلی گرون باشه
ورژن یکشو نمیتونید گیر بیارید
دست دو ام باشه مشکلی نیست
ورژن ۲ قیمتش همیشه در حال تغییره جهت اطلاع اس ام اس بفرستید

ورژن ۱ کلا تموم شده و دیگه هم موجود نمیشه

dm-kingdoms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
قیمت ورژن 2 الان دقیقا چنده؟

arsham63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقا قیمت vision 2 چنده
قدیمی ها چند

XtremeGaming

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Nvidia 3D Vision 2

فقط یک دستگاه دیگه موجوده !

سلام.دوست عزیز میشه بفرمایید قیمت این عینک ها چند هست، و اینکه آخرین مدل که شرکت انویدیا ساخته همین پکیج دوم یعنی 3D Vision 2 هست؟ بعد میخواستم بدونم که اگه یه مانیتور ROG Swift PG278Q ASUS (بهترین مانیتور گیمینگ جهان)داشته باشم که خودش هم G-Sync و هم 3D ساپورت NVIDIA هست میشه دیگه از این عینک استفاده کرد برای سه بعدی دیدن درسته؟ ممکنه در آینده ای نه چندان دور بخوام بخرم این عینک رو تا لذت سه بعدی رو بچشم. دیگه خیالم راحت باشه؟چیز خاصی هست که باید بدونم در مورد مانیتور یا این عینک عزیز؟
قیمت رو هم بگید ممنون میشم. شماره تماس رو هم یادداشت کردم تو گوشیم انشاالله هر وقت تماس بگیرم (ساعات کاری) جواب میدید دیگه؟
چرا این عینک رو توی فروشگاه های اینترنتی و کلا تو ایران درست نمیفروشند؟ جاهای مختلفی سر زدم.نبود.

Last edited:

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام.دوست عزیز میشه بفرمایید قیمت این عینک ها چند هست، و اینکه آخرین مدل که شرکت انویدیا ساخته همین پکیج دوم یعنی 3D Vision 2 هست؟ بعد میخواستم بدونم که اگه یه مانیتور ROG Swift PG278Q ASUS (بهترین مانیتور گیمینگ جهان)داشته باشم که خودش هم G-Sync و هم 3D ساپورت NVIDIA هست میشه دیگه از این عینک استفاده کرد برای سه بعدی دیدن درسته؟ ممکنه در آینده ای نه چندان دور بخوام بخرم این عینک رو تا لذت سه بعدی رو بچشم. دیگه خیالم راحت باشه؟چیز خاصی هست که باید بدونم در مورد مانیتور یا این عینک عزیز؟
قیمت رو هم بگید ممنون میشم. شماره تماس رو هم یادداشت کردم تو گوشیم انشاالله هر وقت تماس بگیرم (ساعات کاری) جواب میدید دیگه؟
چرا این عینک رو توی فروشگاه های اینترنتی و کلا تو ایران درست نمیفروشند؟ جاهای مختلفی سر زدم.نبود.

وقت بخیر

ما حدود 1 سال نیم پیش چند 100 دستگاه از پکیج موجود داشتیم و فروختیم و دیگه هم قابل تهیه نیست , این کالا در ایران فقط توسط پی سی ماکس فروخته شده , مگر اینکه مواردی که جهت استفاده شخصی وارد شده

XtremeGaming

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقت بخیر

ما حدود 1 سال نیم پیش چند 100 دستگاه از پکیج موجود داشتیم و فروختیم و دیگه هم قابل تهیه نیست , این کالا در ایران فقط توسط پی سی ماکس فروخته شده , مگر اینکه مواردی که جهت استفاده شخصی وارد شده

ای داد بی داد :( پس حالا چی یعنی اگه خواستم بخرم هیچ جوری گیر نمیاد ؟؟ جایی رو سراغ ندارید خودتون؟

متوجه نشدم که ختم تاپیک کردید. توی همین سایت که توی امضاتون تبلیغشو هست سر زدم نبود. واسه چی فروشگاه ها نمیارن ازشون؟ مگه چیه که تو ایران وارد نمیشه درست!؟ خیلی مسخره س همه چیز تو این ممکلت!

بالا