ورژن یک با جدیدش چه فرقی داره؟اخه اختلاف قیمت محسوسی دارن
آقا من اگر کیت خالی بدون عینک بخوام، امکانش هست؟ ورژنش مهم نیست. فقط کیت 3بعدی باشه. موجود دارید چیزی؟
خیر منظورم فقط اون کیت مثلثی شکل هست. نه سیم، نه عینک نه حتی جعبه. فقط و فقط اون کیتی که به کیس وصل میشه و تصویر رو سه بعدی میکنه.
خیر منظورم فقط اون کیت مثلثی شکل هست. نه سیم، نه عینک نه حتی جعبه. فقط و فقط اون کیتی که به کیس وصل میشه و تصویر رو سه بعدی میکنه.
چون در کل با وجود تلویزیون و عینک های سه بعدی، دیگه نیازی به عینکش نیست. فقط همون رو وصل کنیم و engine راه بیفته، بقیش اوکیه :دی
سلام
من میتونم در این مورد باهاتون صحبت کنم؟
لطفا شماره تماس رو برام پ خ کنید
ممنون
دیگه از این عینک ندارید ؟
هر جا میگردم نیست
ورژن 2 چقد در میاد؟
نمیخوام خیلی گرون باشه
ورژن یکشو نمیتونید گیر بیارید
دست دو ام باشه مشکلی نیست
Nvidia 3D Vision 2
فقط یک دستگاه دیگه موجوده !
سلام.دوست عزیز میشه بفرمایید قیمت این عینک ها چند هست، و اینکه آخرین مدل که شرکت انویدیا ساخته همین پکیج دوم یعنی 3D Vision 2 هست؟ بعد میخواستم بدونم که اگه یه مانیتور ROG Swift PG278Q ASUS (بهترین مانیتور گیمینگ جهان)داشته باشم که خودش هم G-Sync و هم 3D ساپورت NVIDIA هست میشه دیگه از این عینک استفاده کرد برای سه بعدی دیدن درسته؟ ممکنه در آینده ای نه چندان دور بخوام بخرم این عینک رو تا لذت سه بعدی رو بچشم. دیگه خیالم راحت باشه؟چیز خاصی هست که باید بدونم در مورد مانیتور یا این عینک عزیز؟
قیمت رو هم بگید ممنون میشم. شماره تماس رو هم یادداشت کردم تو گوشیم انشاالله هر وقت تماس بگیرم (ساعات کاری) جواب میدید دیگه؟
چرا این عینک رو توی فروشگاه های اینترنتی و کلا تو ایران درست نمیفروشند؟ جاهای مختلفی سر زدم.نبود.
وقت بخیر
ما حدود 1 سال نیم پیش چند 100 دستگاه از پکیج موجود داشتیم و فروختیم و دیگه هم قابل تهیه نیست , این کالا در ایران فقط توسط پی سی ماکس فروخته شده , مگر اینکه مواردی که جهت استفاده شخصی وارد شده