ahmadra.2520
Registered User
- نوشتهها
- 1,542
- لایکها
- 163
قصد فروش مك بوكم رو دارم و دليلش اينه كه ميخوام مدل جدیدتری بگیرم
مك بوك از هر لحاظ سالمه چون مثل بچه ام ازش مراقبت كردم
ورژن مك 10.8.3 اورجينال هست 10.8.4 هم موجوده!!!
همراهش يك عدد مجيك موس اپل هم هست تميزه تميزه،كه اكبندش 290 هزار تومنه من 200حساب كردم
يه كيس پلي كربنات با مارك speck شيشه اي رنگ داره 50دلار خريداري شده.قیمت نوش ۲۱۰
يه كيس ژله اي براي كيبوردش هم گرفتم كه حروف فارسي هم داره40 هزار تومان
پكيج اي ورك و شيركوهي از اپ استور خريداري شده كه اينم اشانتيون براي خريدار
+مجموعه بی نظیر گیم های اچ دی مک با حجم ۴۶ گیگ که اگر بخواید بخرید کلی باید پول خرج کنید یا بخواید دانلود کنید یک ماه باید دائم در حال دانلود باشید
لیست بازی ها:
Limbo -GRID -Machinarium -Assassins Creed 2 - The Cave-Butanicula - Call Of Duty - Batman Arkham Asylum - Company Of Heroes
===========
CPU:2.3 Ghz intel i5
Memory:4GB 1333 Mhz ddr3
Graphic:Intel HD Graphics 3000 384Mb
version:10.8.3
قيمت کاهش یافته با لوازم : 3300
در ضمن ساكن تهران هستم
کیس اسپک جداگانه محاسبه میشود /در صورت تمایل 10.8.4 نصب و ویندوز ۷ یا ۸ جنیون شده ریخته میشود.(با پارالل دسکتاپ ۸)
افیس۲۰۱۱ رجیستر شده و کلی برنامه کاربردی با فیلم اموزشی برای مک هم موجوده .(برای اطلاع ,از تاپیک فروش پکیج مک دیدن فرمایید)
اسپم ممنوعه بحث كارشناسي هم نداريم فقط خريدار نظر بده
مك بوك از هر لحاظ سالمه چون مثل بچه ام ازش مراقبت كردم
ورژن مك 10.8.3 اورجينال هست 10.8.4 هم موجوده!!!
همراهش يك عدد مجيك موس اپل هم هست تميزه تميزه،كه اكبندش 290 هزار تومنه من 200حساب كردم
يه كيس پلي كربنات با مارك speck شيشه اي رنگ داره 50دلار خريداري شده.قیمت نوش ۲۱۰
يه كيس ژله اي براي كيبوردش هم گرفتم كه حروف فارسي هم داره40 هزار تومان
پكيج اي ورك و شيركوهي از اپ استور خريداري شده كه اينم اشانتيون براي خريدار
+مجموعه بی نظیر گیم های اچ دی مک با حجم ۴۶ گیگ که اگر بخواید بخرید کلی باید پول خرج کنید یا بخواید دانلود کنید یک ماه باید دائم در حال دانلود باشید
لیست بازی ها:
Limbo -GRID -Machinarium -Assassins Creed 2 - The Cave-Butanicula - Call Of Duty - Batman Arkham Asylum - Company Of Heroes
===========
CPU:2.3 Ghz intel i5
Memory:4GB 1333 Mhz ddr3
Graphic:Intel HD Graphics 3000 384Mb
version:10.8.3
قيمت کاهش یافته با لوازم : 3300
در ضمن ساكن تهران هستم
کیس اسپک جداگانه محاسبه میشود /در صورت تمایل 10.8.4 نصب و ویندوز ۷ یا ۸ جنیون شده ریخته میشود.(با پارالل دسکتاپ ۸)
افیس۲۰۱۱ رجیستر شده و کلی برنامه کاربردی با فیلم اموزشی برای مک هم موجوده .(برای اطلاع ,از تاپیک فروش پکیج مک دیدن فرمایید)
اسپم ممنوعه بحث كارشناسي هم نداريم فقط خريدار نظر بده