• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه هاست برای شما ! ( خرید قسطی و سالی ) با ایگولد !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
تخفیف ویژه برای بروبچز PT ! از طرف پرشیا وبز !!!
جزییات و قیمت در زیر آمده است که نسبت به قیمت های درون سایت چند درصد تخفیف داده شده است

پک 1 >>> 50 مگابایت هاست + 2000 مگابایت پهنای باند + بینهایت ایمیل + ... قیمت داخل سایت : 25$ قیمت ( با کسر تخفیف ویژه ) : 18$
پک 2 >>> 100 مگابایت هاست + 4000 مگابایت پهنای باند + بینهایت ایمیل + ... قیمت داخل سایت : 35$ قیمت ( با کسر تخفیف ویژه ) : 25$
پک 3 >>> 200 مگابایت هاست + 8000 مگابایت پهنای باند + بینهایت ایمیل + ... قیمت داخل سایت : 50$ قیمت ( با کسر تخفیف ویژه ) : 35$
پک 4 >>> 500 مگابایت هاست + 15000 مگابایت پهنای باند + بینهایت ایمیل + ... قیمت داخل سایت : 80$ قیمت ( با کسر تخفیف ویژه ) : 50$
پک 5 >>> 800 مگابایت هاست + 20000 مگابایت پهنای باند + بینهایت ایمیل + ... قیمت داخل سایت : موجود نمیباشد قیمت ( با کسر تخفیف ویژه ) : 70$
پک 6 >>> 1500 مگابایت هاست + 35000 مگابایت پهنای باند + بینهایت ایمیل + ... قیمت داخل سایت : موجود نمیباشد قیمت ( با کسر تخفیف ویژه ) : 120$
پک 7 >>> 3000 مگابایت هاست + 50000 مگابایت پهنای باند + بینهایت ایمیل + ... قیمت داخل سایت : موجود نمیباشد قیمت ( با کسر تخفیف ویژه ) : 200$
پک 8 >>> 5000 مگابایت هاست + 80000 مگابایت پهنای باند + بینهایت ایمیل + ... قیمت داخل سایت : موجود نمیباشد قیمت ( با کسر تخفیف ویژه ) : 320$

قیمتها برای یک سال میباشد ! نحوه خرید : توسط بانک ایگولد ! خرید با تومان : قیمت هر پک را در 940 ضرب میکنید !

خرید قسطی :

پک اول برای 6 ماه : 10$
پک دوم برای 6 ماه : 15$
پک سوم برای 3 ماه : 10$
پک چهارم برای 3 ماه : 15$
پک پنجم تا پک هشتم هم ماهیانه : قیمت با تخفیف تقسیم بر 10 برای هر ماه

قیمت دومین :
قیمت دومین از Netfirms.com : قیمت در سایت 7$ قیمت ( با کسر تخفیف ویژه ) : 6$
قیمت دومین از Yahoo.com : قیمت در سایت : موجود نیست قیمت ( با کسر تخفیف ویژه ) : 5.5$
قیمت دومین ir. : قیمت در سایت : 7$ قیمت ( با کسر تخفیف ویژه ) : 6$

نحوه خرید :
1. تقاضای خود را در همین جا بدهید !
2. تقاضای خود را به persiawebs[at]gmail[dot]com یا admin[at]persiawebs[dot]com بفرستید و در قسمت موضوع بنویسید از اینجا هستید !

( در ضمن هدف من اطلاع رسانی بود ! چون میدونم کسانی هستن که دنبال این چیزا هستن ! از جمله خودم که خیلی دنبالشون بودم و هستم ! )

منتظر نظرات و انتقادات شما هستم

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
منتظر نظرات . سوالات و انتقادات شما هستم !

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
آرش جان این فعالیت ها رو باید در بازارچه ادامه بدی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا