• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه و فوق العاده تبلت 7 اینچ اندروید 4.0.4 فقط 580 هزارتومان

5000

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
5
سلام

تعداد بسیار معدودی تبلت 7 اینچی موجود است .قیمت هر کدام هم فقط 580 هزارتومان است.شرایط خوبی هم برای فروش است .

fgh.jpg

سیستم عامل اندروید 4.0.4 داره و از زبان فارسی حتی در منوها پشتیبانی می کنه و به به درگاه microUSB مجهزه و صفحه نمایش 7 اینچی لمسی خازنی 5 نقطه ای با وضوح 1024 در 600 داره و همچنین بلوتوث داره و دارای دوربین جهت استفاده از اسکایپ و ovoo است و سنتور شتابسنج و شبکه وایرلس نیز داره .

این تبلت به سفارش کشور امارات متحده عربی .ساخت درجه یک چین است.

deniro60

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دادا. اسم شرکت سازنده چی هست؟

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
ببخشید اسپم نباشه(اکر صاحب تایپیک از اینی که نوشتم خوششون نیومد بهم P.M بدن که پاکش کنم)
این تبلت ها اصلا شرکت ندارن!!!یه خونه ی 50-40متری یا دو یا سه تا آدم چینی جمع میشن چندتا کیت و اینا رو رو هم میزنن میکنن تبلت...کیفتشون هم واقعا مزخرفه...صفحه ی تبلت موج داره(دیدن مثلا ورقه های کابینت که فلزی هستن بعضی جاهاشون بلند تر از جاهای دیگس و کلی ناهمواری داره؟؟؟اینم همونجوره کلی(خیلی خیلی موج دار هستن))من این اطلاعات رو از اونجایی میدونم که خودم یدونه تابستون از اینجافروشگاه,اینترنتی,تبلت,خرید,فروش,برنامه,چینی,ارزان,اندروید'گرفتم که وقتی رسید دستم خدا شاهده زدم به برق یه دفعه یه صدای خفیف تق داد و صفحش خاموش شد و سوخت زنگ زدم مارشال گفتم اینجور و اونجور گفتن اینا چینی و دست سازن و گارانتی ندارن ولی به هزار زور فرستادم و تعمییر کردن و وقتی رسید یه 2-3روزی خوب بود(خوب یعنی نسوخت وگرنه واقعا مزخرف بود)دوباره زدم به برق سوخت و الان هم سوختش رو دارم کسی خواست عکس از جعبش و دستگاه و وسایل همراهش بهش بدم....فقط بگم که تاچش رو باید با چکش بزنی تا کار کنه(چکش که شوخی هست ولی خدا شاهده هرچی جون داشتم با نخون میکشیدم رو صفحه که کار کنه و بس که سفت میکشید صفحش پر شده از خط(تازه با وجود اینکه اینقدر سفت کشیدم رو صفحش که خط اقتاده بازهم به زور تاچش کار میکرد)دوستان این تجربه ی من بود که گفتم کسی خواست عکس هم میزارم..صاحب تایپیک هم اگر از نظرم خوششون نیومد تو P.M بهم بگن که پاکش کنم

5000

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
5
ببخشید اسپم نباشه(اکر صاحب تایپیک از اینی که نوشتم خوششون نیومد بهم P.M بدن که پاکش کنم)
این تبلت ها اصلا شرکت ندارن!!!یه خونه ی 50-40متری یا دو یا سه تا آدم چینی جمع میشن چندتا کیت و اینا رو رو هم میزنن میکنن تبلت...کیفتشون هم واقعا مزخرفه...صفحه ی تبلت موج داره(دیدن مثلا ورقه های کابینت که فلزی هستن بعضی جاهاشون بلند تر از جاهای دیگس و کلی ناهمواری داره؟؟؟اینم همونجوره کلی(خیلی خیلی موج دار هستن))من این اطلاعات رو از اونجایی میدونم که خودم یدونه تابستون از اینجافروشگاه,اینترنتی,تبلت,خرید,فروش,برنامه,چینی,ارزان,اندروید'گرفتم که وقتی رسید دستم خدا شاهده زدم به برق یه دفعه یه صدای خفیف تق داد و صفحش خاموش شد و سوخت زنگ زدم مارشال گفتم اینجور و اونجور گفتن اینا چینی و دست سازن و گارانتی ندارن ولی به هزار زور فرستادم و تعمییر کردن و وقتی رسید یه 2-3روزی خوب بود(خوب یعنی نسوخت وگرنه واقعا مزخرف بود)دوباره زدم به برق سوخت و الان هم سوختش رو دارم کسی خواست عکس از جعبش و دستگاه و وسایل همراهش بهش بدم....فقط بگم که تاچش رو باید با چکش بزنی تا کار کنه(چکش که شوخی هست ولی خدا شاهده هرچی جون داشتم با نخون میکشیدم رو صفحه که کار کنه و بس که سفت میکشید صفحش پر شده از خط(تازه با وجود اینکه اینقدر سفت کشیدم رو صفحش که خط اقتاده بازهم به زور تاچش کار میکرد)دوستان این تجربه ی من بود که گفتم کسی خواست عکس هم میزارم..صاحب تایپیک هم اگر از نظرم خوششون نیومد تو P.M بهم بگن که پاکش کنم

نه خواهش می کنم اسپم برای چی ( حرف حق است ). ممنون از اطلاع رسانی تون.دوست عزیز و محترم حرف شما را تایید می کنم و تشکر از اطلاع رسانی خوب شما.اما این را قبول نمایید که گفته های شما برهمه ی تبلت های چینی موجود در بازار هرگز صدق نکرده و نخواهد کرد.این تبلتی را که بنده برای فروش به تعداد خیلی معدود عرضه می کنم یکی از بهترین و باکیفیت ترین تبلت های چینی موجود در بازار است.در آخر تاپیک هم براین نکته تاکید نمودم که : این تبلت به سفارش کشور امارات متحده عربی .ساخت درجه یک چین است.

بالا