• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه گوشی های طرح Galaxy Note 4 ( فقط 365/000 تومان ، ارسال رایگان)

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
با سلام.
چند عدد گوشی Note 4 طرح موجود هست
در دو رنگ مشکی و سفید
لوازم شامل شارژر و هندسفری هست
گوشی ساخت TXL باید باشه.چون پشت گوشی روی یکی از پچیپهاش دیدم برچسب TXL زده شده.

IMG_20150525_171144.jpg

همینطور که میدونید گوشی های طرح همیشه مشخصات فیک میدن برای همین یکیشو خودم تست کردم تا مشخصاتش رو با چندین نرم افزار
مختلف در بیارم همینطور همه چیز گوشی رو زیرو رو کردم کامل توضیح بدم خدمت دوستان. هر سوالی داشتید هم بنده در خدمتم

قیمت 365/000 تومان
شرایط معامله هم واریز کامل وجه و ارسال کالا
ارسال رایگان به سراسر کشور با پست پیشتاز( در صورت برگشت خوردن هزینه ارسال مجدد با خریدار است )
گوشی ها قبل از ارسال تست اولیه میشن توسط خودم و 24 ساعت بعد از تحویل به هر مشتری مهلت تست دارند.

شماره بنده 09307300824، در Whatsapp در خدمت شما هستم هر ویدیو عکس سوال یا... داشتید در خدمتون هستم​

عکس با نام کاربری
توضیحات :
گوشی از چیپست Mediatek 6572 استفاده میکنه ، متشکل از دو هسته 1GHZ Cortex A7 و گرافیک Mali-400mp و 512مگ رم
مقدارم حافظه داخلی در اختیار شما 1.2گیگ هست ( خود گوشی میشه 16 گیگ که فیک هست) که البته با MicroSD قابل ارتقا هست مموری 16 گیگ رو تست کردم روش.

سرعت کلی گوشی در کار کرد معمولی سریع و بدون نقص هست ، برای تست بازی DeadTrigger رو نصب کردم بسیار عالی و روان اجرا شد.
همینطور بازی بسیار معروف Clash of Clans رو تست کردم. از قسمت ستیگ ، قیمت Storage میشه sd-card رو به عنوان حافظه پیشفرض انتخاب کرد تا دیتهای بازی هارو در مموری بتونید نصب کنید ( باید Sdcard 2 رو انتخاب کنید) ، حتی بازی GTA Chinatown Wars هم تست کردم اجرا شد

نمایشگر گوشی رزولیشن qHD یا 960 540 رو داره ، واقعا کیفیت بسیار خوبی داره از هر زاویه نگاه کنید مشکلی نداره مشخصه از پنل IPS هست همینطور حساسیت تاچ واقعا بی نقص هست و قوی هست به خصوص دو دکمه فزیکی پایین گوشی ، دکمه هوم کمی حالت لقی داره فکر میکردم شل هست و میافته ولی محکم هست سر جاش و بیرون نمیاد نگران نباشید ( یکم باهاش ور رفتم دیدم سفته خودش لق میزنه)

گوشی تک سیمکارت هست و سیمکارت مینی میخوره ، در ضمن از 3جی هم پشتیبانی میکنه .

طراحی گوشی که دیگه معلومه:دی کپی شده از NOTE 4 هست ، فرم دور گوشی حالت فلزی و بسیار شیک هست. قلم گوشی فکر میکنم نمادین هست و اون کارایی سری نوت خود سامسونگ رو نداره البته باهاش ور نرفتم چون روی نمایشگر گوشی برچسب محافظ نبود گفتم شاید خط و خش یا موری پیش بیاد ، برنامه S-PEN داره با تاچ هم با قلم میشه یاداشت کرد و ذخیره کرد.

گوشی از اندروید 4.4.4 ( بنا به About خود گوشی) مجهز شده که رابطه کاربری هم دقیقا مثل سامسونگ هست از ویجیتها گرفته تا قسمت مسج و.. تمهای دیگه هم داره. منو فارسی هم داره

گوشی مجهز به سنسور مجاورت ، سنسور تنظیم نور خودکار ، سنسور aire gesture و aire view , سنسور ضربان قلب هست
در مورد سنسور ضربان قلب نمیدونم واقعی هست یا نه خودشم برنامه ضربان قلب داره ، وقتی میره توش میگه انگشتت رو بزار روی سنسور و بعد از چند ثانیه بهت عدد میده ، تست کردم تا دستت نزاری عمل نمیکنه ، یا در حین انجام دستت رو برداری انجام نمیده ، یه نور کوچک قرمز رنگ داخل سنسور روشن میشه. قابلیت plam motion هم داره ک نمیدونم مربوط به چی هست.
یکی دیگه از ویژگی هاش اینکه وقتی گوشی لاک هست روی نمایشگر خاموش وقتی مثلا C رو ترسیم کنید وارد کامرا میشه یا مثلا v وارد و...

دوربین گوشی در قسمت ستینگ دوربین نشون میده که 13MP هست و به 8MP و 5MP تغیر داد ، عکس ها در حالت 13MP
رزولیشن 3264 در 2448 هست ، عکسها شفاف و کیفیت خوبی داره باز بستگی به سطح انتظار شما هم داره.
نمونه عکسها گرفته شده با دوربین گوشی ( رزولیشن عکسها رو به 800 600 کاهش دادم )
IMG_20150525_160952.jpg IMG_20150525_161012.jpg IMG_20150525_161027.jpg

ویدیو تست گوشی
به خاطر کیفیت کم ویدیو معذرت میخوام
http://h1.asset.aparat.com/public/u...f60e1fd81b8e8b01a036786d2573b2493158-240p.mp4

Last edited:

reza 92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام جناب خوبین ایفون۶پلاس طرح هم دارین؟!

reza 92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
جناب یه سوال هم اینکه گوشی صفخحش سیاه کامل هست مثل اصلی یا تفاوت رنگ داره منظورم اینه که یکدسته

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
جناب یه سوال هم اینکه گوشی صفخحش سیاه کامل هست مثل اصلی یا تفاوت رنگ داره منظورم اینه که یکدسته
دوست عزیزم نمایشگر، IPS هست. اصلی نمایشگرSuper Amoled هست.
همینطور ک میدونید نمایشگر هایSuper amoled در عمق رنگ‌مشکی کاملا بی رقیب هست .

دوست عزیزم نمایشگر های Super Amoled,جز گرونترین پنل ها هست....

بالا