• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه Dvb کارت اسکای استار2

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تعدادی کارت Dvb اسکای استار 2.6d اصل کره ای آکبند موجود هست . بر روی هر یک از این کارت ها یک ماه هم اکانت Gbox میدهم به صورت رایگان که با این اکانت می تونید بهترین پیکج های دنیا را تماشا کنید و البته اکانت پس از یک ماه قابل شارژ هست .

قیمت فروش ویژه با هزینه پست پیشتاز به سراسر ایران و اکانت Gbox یک ماهه : 52 هزار تومان

برای خرید لطفا پیغام خصوصی بدهید . :)

resource_54040.jpg

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
تعدادی کارت Dvb اسکای استار 2.6d اصل کره ای آکبند موجود هست . بر روی هر یک از این کارت ها یک ماه هم اکانت Gbox میدهم به صورت رایگان که با این اکانت می تونید بهترین پیکج های دنیا را تماشا کنید و البته اکانت پس از یک ماه قابل شارژ هست .

قیمت فروش ویژه با هزینه پست پیشتاز به سراسر ایران و اکانت Gbox یک ماهه : 52 هزار تومان

برای خرید لطفا پیغام خصوصی بدهید . :)

resource_54040.jpg
چه جوري تضمين مي كني كه اصل كره باشه ؟

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قبلا چند تا از دوستان از من کارت خریدند در همین جا و می تونند تایید کنند اصل بودن را . در ضمن پس از دریافت کارت به وسیله پست 24 ساعت هم مهلت تست میدم . نکته دیگه اینکه این کارت ها تفریبا مال 1/5 سال پیش هست و من از کسی که میخواست شغلش را عوض کنه خریدم و آن موقع نوع چینی این کارت در بازار خیلی کم بود . نوع چینی اغلب بدون جعبه هست .

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
قبلا چند تا از دوستان از من کارت خریدند در همین جا و می تونند تایید کنند اصل بودن را . در ضمن پس از دریافت کارت به وسیله پست 24 ساعت هم مهلت تست میدم . نکته دیگه اینکه این کارت ها تفریبا مال 1/5 سال پیش هست و من از کسی که میخواست شغلش را عوض کنه خریدم و آن موقع نوع چینی این کارت در بازار خیلی کم بود . نوع چینی اغلب بدون جعبه هست .
پي ام را چك كن لطفا.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
چی شد پس؟؟؟؟؟

چرا جواب ندادی به pm ؟؟؟؟؟؟؟؟

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان که کارت می خواستند 3 تا کارت دیگه هم موجود هست . برای خرید پیغام خصوصی لطفا

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
آقا با شرایطه ما کنار نمیای!!!!!!!:blush: :blush: :( :(

بابا حداقل یک اطمینانی بده!! مشتریت میشم:D :p

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شماره تماس که دادم خدمتتون . من اینجا چند تا Dvb فروختم و همه هم به دست مشتری ها رسیده . اگر نرسیده بود که تواین تاپیک می گفتند . :) :D

mahdi_z200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آق جون منم اگه اصل باشه میخوام
از دوستان اگه کسی خریده یه ندا بده

بالا