• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه iPhone 5 آنلاک با منصفانه ترین قیمت

danilaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

umdkeffzy7yu6khzcgyz.jpg

خوب همون طور که می دونید با بالا رفتن قیمت ارز و وارد شدن اولین iPhone 5 ها در ایران قیمت این محصول نیز بسیار افزایش پیدا کرده و بعضی سایت ها یا فروشگاه ها با قیمت های فوق العاده گران تر در حال فروش آیفون ۵ هستند !است . توجه کنید

اینبار فروشگاه سیب نقره ای ( اپل اپس ) در بندر عباس تعدادی محدود آیفون ۵ وارد کرده که طبق قیمت و مراحل زیر با پایین ترین قیمت اقدام به فروش کرده ایم .

اون دسته از دوستانی که فکر می کنند آنلاک قیمتش کمتره و از ۶۴۹$ شروع میشه خواهشا نظر ندن برای این قیمت چون فقط چند اپل استور در انگلیس انلاک میدن و قیمت دبی دقیقا همین قیمتی که داریم میدیم هست !!! در واقع اون سودی که فکر می کنید نیست !!!!!! تا ۱-۲ ماه دیگه اپل استور های دیگر انلاک میدن که میاد پایین قیمت

مفتخریم که با کمترین قیمت موجود در بازار ایران این محصول جدید را عرضه می کنیم

عزیزان سفارش آیفون ۵ فقط آنلاک می گیریم . جهت سفارش باید ۱۰۰٪ خریدار و طبق قوانین زیر هزینه پیش واریز کنید. فقط تا شنبه سفارش میگیرم . و تحویل ۴-۵ روزه خواهد بود . باقی هزینه هم طبق قیمت های زیر بعد از وارد شدن به کشور گرفته میشه و جنس تحویل شما داده می شود.

۶ تا iPhone 16 gig گیگ و ۱ iPhone 32 gig سه شنبه میرسه دوستانی که سریع تر سفارش بدن در اولویت هستند.

آیفون لاک هم اصلا موجود نیست !!!!

قیمت iPhone 5 ۱۶ gig : ( رنگ مشکلی و سفید از لحاظ قیمت هیچ تفاوتی ندارد )

۳.۱۵۰.۰۰۰

قیمت iPhone 5 32gig :

۳.۴۵۰.۰۰۰

قیمت iPhone 5 64gig:

۴.۱۵۰.۰۰۰

نحوه سفارش و خرید‌:‌

اگر واقعا خریدار بودید با شماره زیر تماس گرفته تا مبلغ پیش تایین بشه و بعد از واریز هزینه پیش سفارش شما ۱۰۰٪‌ثبت شده و در الویت هستید که اگر در مشهد یا بندر عباس باشید ۳-۴شنبه همین هفته هنگام دریافت جنس باقی هزینه رو حساب می کنید اگر که نه بعد از واریز هزینه ُ جنس رو تحویل می گیرید.

توجه :‌ عزیزان خواهشا فقط اگر خریدار هستید تماس بگیرید . باز هم اعلام می کنیم قیمتی که گفته شد پایین ترین قیمت در کشور هست و هر جایی که کمتر بگه مطمءن باشید موجوده نداره !!!!!

نکته :‌ این فروش ویژه به طور کامل از طرف وب سایت اپل اپس می باشد که خوش بختانه کاربران محترم اعتمادشان نسبت به اپل اپس صحیح و کامل بوده است .

برای خرید و سفارش حضوری هم در بندر عباس دوستان می توانند به پاساژ‌ سی تی سنتر طبقه +۱ واحد f1-145 فروشگاه سیب نقره ای مراجعه کنند .

شماره تماس فقط برای سفارش خرید !!‌:: ۰۹۱۹۶۰۰۱۰۵۶ نورالهی

فقط از امشب تا فردا صبح وقت سفارش هست ! چون شنبه سفارش میدیم

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
دوستای عزیز بازارچه من از بچه های اپل اپس هم هستم
این تیم کاری کلا تایید میشن
قیمتشون هم با توجه به اینکه موجودی دارن بسیار خوبه نسبت به جاهای دیگه
ایشالا موفق باشن

danilaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان عزیز واقعا با پایین ترین قیمت بازار هم حتی مشتری نیست !!!!!!‌
عزیزان ۲ ماه دیگه قیمت پایین میاد !!‌

تا فردا میتونید سفارش بدید . :happy:

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
دوستان عزیز واقعا با پایین ترین قیمت بازار هم حتی مشتری نیست !!!!!!‌
عزیزان ۲ ماه دیگه قیمت پایین میاد !!‌

تا فردا میتونید سفارش بدید . :happy:

اونی که 3 تومن می ده گوشی براش مهم نیست 1 ماه دیگه 500 تومن گرونتر بخره. کلا مایه داره.:p

از طرف من سلام برسون به گوشی :دی بگو ارادت داریم.

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56
انشاا... تو کارتون موفق باشید

danilaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
انشاا... تو کارتون موفق باشید

مرسی اقا سپهر عزیز .

اونی که 3 تومن می ده گوشی براش مهم نیست 1 ماه دیگه 500 تومن گرونتر بخره. کلا مایه داره.:p

از طرف من سلام برسون به گوشی :دی بگو ارادت داریم.

عزیزم تنها برای اون قشری نیست که اینطوری فکر میکنند ! خیلی ها عاشق اپل هستند مثل خود من و کلا یه هوسی هست در سریعتر بدست اوردنش ! حالا چه بهتر عاقلانه باشه !‌الان تو بازار ۱۶ گیگ ۳.۹۰۰ هم دارن خرید فروش میکنند ! پس برای اون قشری عاشقی که میخوان خرید بهتر و مناسب تری داشته باشند عرض شده بود که تا فردا میتونن سفارش بدن تا سریع تر به دستشون برسه !
موفق پیروز باشی.

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
دوست گرامي پيش فروش خلاف قوانين در پرشين تولز هستش
شما بايد پول كه ميگيري در ازاش جنس رو تحويل بدي

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

danilaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست گرامي پيش فروش خلاف قوانين در پرشين تولز هستش
شما بايد پول كه ميگيري در ازاش جنس رو تحويل بدي

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

پیش فروش نمیشه اخه این جنس موجودش بلافاصله تموم میشه ! و مشتری باید سفارش بده تا تحویلش داده بشه !‌ عکس هم که قرار گرفته !

در این مورد نمیشه به اون صورت گفت پیش فروش !‌ فقط سفارش میده مشتری و پست میشه .

ممنون از انتقادتون

kaveh1977

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیز با عرض سلام

خداشاهده قصدم اصلا خراب کردن این تاپیک و کاسبی شما نیست و امیدوارم جسارت بنده را ببخشید
بنده ساکن شهرستان هستم و روز 5 شنبه یه سفرکاری داشتم به تهران و سری هم به جمهوری زدم قیمت ایفون 5 مشکی انلاک فکتوری 3 تومن هم پیدا می شد
تحویل انی و فوری
پس لطف کنید اگر می خواهید جنستون فروش بره و مشتری هم ذینفع باشه قیمت را طوری قرار بدید که اشتیاق خرید بوجود بیاد
اینم قبول دارم که این جنس شماست و می تونید به هر قیمتی بفروشید

امیدوارم بی ادبی من را ببخشید

بالا