• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه TOSHIBA QOSMIO X875 قویترین مدل سفارش امریکا12GB RAM کارت گرافیگ GTX 670 3 GB تعداد آکبند

mehdipsy

Registered User
لایک‌ها
24
سلام مهدی جان...
عزیز چند تا سوال داشتم،
1-اینکه سیستم خنک کنندگی این مدل چجوریاست؟مثل سری گیمینگ ایسوس 2 تا فن داره؟آخه من واقعا این مساله واسم مهم هست،چون رندر میگیرم و تا حالا هر لب تاپی داشتم تک فن بوده و اونجور که باید جواب کارمو نداده...میخوام بدونم واسه رندرینگ و گیم قدرت فنش چجوری هست؟مثل لب تابای معمولیه؟ کلا چجوریه خودت تست کردی تا حالا ببینی مثلا تو بازی چقدر بهش فشار میاد؟
2- این RAID 0 که نوشتید چی هست؟
ممنون داداش.
سلام
خودم الان ۲ ماهه دارم روی گرافیگ دستگاه که سمت راست لپ تاپه یه فن بزرگ هست که قدرتش فوق العادست حدودا ۲ ساعت پشت هم بازی سنگین هم میکنم هیچ افت فریمی ندارم ما هر دو مدلو وارد میکنیم و الانم داریم اگه چک کنین ولی من ۲ ۳ ماهه قبا وقتی خواستم بین این و اسوس انتخاب کنم چون خودم الان حدود ۱۰ ساله کارم وارداته و تمامی مدل هایه گیمیگو تست کردم ، توشیبا رو انتخاب کردم والانم کاملا راضیم ازش و قدرتش باور نکردنیه اگه یه ssd هم بذارین که دیگه پرواز میکنه raid رو پیشنهاد نمیکنم
یه فن هم داره که سمت چپ ولی خیلی silent کار میکنه وقتی از هارد زیاد کار میکشین شروع میکنه یه صدایی میاد ولی اون فن فکر نکنم درگیره cpu با gpu باشه

موفق باشین
در حال حاضر فقط ۲ دستگاه مونده که یکیشو یکی از دوستان پیش خرید کرده

irbeauty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3d نیستش

visioal

Registered User
لایک‌ها
17
این لپ تاپ فوق العادست و یکی از محاسنش وزن پایینتر نسبت به بقیه نوت بوک های گیمینگ هست

MaziyaR_1939

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
خودم الان ۲ ماهه دارم روی گرافیگ دستگاه که سمت راست لپ تاپه یه فن بزرگ هست که قدرتش فوق العادست حدودا ۲ ساعت پشت هم بازی سنگین هم میکنم هیچ افت فریمی ندارم ما هر دو مدلو وارد میکنیم و الانم داریم اگه چک کنین ولی من ۲ ۳ ماهه قبا وقتی خواستم بین این و اسوس انتخاب کنم چون خودم الان حدود ۱۰ ساله کارم وارداته و تمامی مدل هایه گیمیگو تست کردم ، توشیبا رو انتخاب کردم والانم کاملا راضیم ازش و قدرتش باور نکردنیه اگه یه ssd هم بذارین که دیگه پرواز میکنه raid رو پیشنهاد نمیکنم
یه فن هم داره که سمت چپ ولی خیلی silent کار میکنه وقتی از هارد زیاد کار میکشین شروع میکنه یه صدایی میاد ولی اون فن فکر نکنم درگیره cpu با gpu باشه

موفق باشین
در حال حاضر فقط ۲ دستگاه مونده که یکیشو یکی از دوستان پیش خرید کرده
میشه یه عکس از قسمت زیر لب تاپ با زاویه های مختلف بگیرین بذارین؟چون تو سایتش عکس درست درمون از زیرش نذاشته...
ممنون داداش

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

Hmd74

Registered User
لایک‌ها
180
فقط 17 اینچه؟ 15 نداره؟

hosseinatzio

Registered User
لایک‌ها
10
اسپیکر های HARMAN KARDON :O
چرا من ندیدم:(

msf66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
چه زود تموم کردی:(
ایا سری جدید (پردازنده هاسول) میاری یا نه؟؟؟
حتما جواب بده اگه میاری دست نگه دارم
مرسی

mehdipsy

Registered User
لایک‌ها
24
بالا