amir soltaani
Registered User
- نوشتهها
- 289
- لایکها
- 0
عکسلرو بزار داداش
چون کارتون نداره مشکل ازت بخرن
dadashe golam man ke migam copy karte melimo midam ba asare angosht ax nadaram azash chon faghat hamin goshime ba nokia 101 va age kasi khast hozori teh midam behesh bebine
دادا قیمت مد نظر شما چنده؟؟
600 kheily tamize khodayi heyfam miad
600 kheily tamize khodayi heyfam miad
600؟ بدون کارتون؟؟ شما که حیفت میاد چرا میخوای بفروشی؟؟
جسارتا اونوقت اگه جعبه و متعلقات و هندزفری Beats داشت چند میخواستید بدید؟؟؟؟:blink:
جسارتا اونوقت اگه جعبه و متعلقات و هندزفری Beats داشت چند میخواستید بدید؟؟؟؟:blink:
خب دوست عزیز طبق قوانین باید عکس بزاری بقیه که شهرستانی هستند نمیتونن حضوری بیان
میشه لینک تاپیکشو بدین؟؟؟والا با یک مقدار بیشتر تو انجمن با کارتن و لوازمش هست حدود 640
والا با یک مقدار بیشتر تو انجمن با کارتن و لوازمش هست حدود 640
داداش اهواز کسیو نداری ؟ چون با این شرایط معامله باید حضوری باشه ،،، من اینکریدیبل اس سفید دارم...گوشیمو 4ماهه از نروز فرستادن قبلش xl داشتم از این دیگه خسته شدم.عکس کارتنشم فرستادن امروز.واسه کاترنش هر تظمینی بخواین میدم.با گوشیای 2سیم و کیبردی و گوشیای سفید مدل بالا عوض میکنم مثل:.galaxy y dous.e7 nokia.ace dous.evo htc.optimus 3d.disire z.hd7pro.xperia pero.مشاهده پیوست 194841مشاهده پیوست 194843مشاهده پیوست 194844مشاهده پیوست 194847مشاهده پیوست 194887مشاهده پیوست 194889مشاهده پیوست 194890