• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سامسونگ SAMSUNG فروش و معاوضه Note20 Ultra 5G در حد آکبند

takbetak

Registered User
لایک‌ها
98
💥فروخته شد💥
با سلام خدمت دوستان گرامی
گوشی پرچمدار سامسونگ،گلکسی نوت۲۰ الترا 5G
با حافظه داخلی ۲۵۶ گیگ و رام اجرایی ۱۲ گیگ
رنگ مشکی براق آینه ای و ساخت کشور ویتنام
ریجیستر شده با انتقال مالکیت فوری به نام خریدار
تا برج ۷ سال ۱۴۰۲ گارانتی طلایی مایکروتل دارد

گوشی کاملا نو،صفر و پلمپ کارخونه بدون کوچکترین نقطه و خطو خش،از وقتی خریدم داخل کارتن بوده و فقط ۱۰ دقیقه در حد تست باهاش کارکردم

این گوشی آخرین مدل از سری محبوب Note هست و سامسونگ در ساخت آن سنگ تمام گذاشته و به جرأت میتونم بگم کیفیت و کارایی این مدل در هیچ گوشی دیگری حتی s22 ultra وجود ندارد

همونطور که میدونید گوشیهای جدید سامسونگ داخل جعبشون لوازم ندارن ولی این گوشی فوول پک هست
شارژر سوپرفست،هندزفری AKG،قلم و نوک قلم و گیره و قاب و تبدیل otg همه اصلی و دست نخورده میباشد

باز هم تاکید میکنم دوستان گوشی صفر دارید خریداری میکنید و علاوه بر گارانتی خودم هم تضمین میکنم هر جا دوست داشتید ببرید نشون بدید
قیمت این گوشی تو بازار حدود ۳۲ میلیون تومان هست که من با توجه به تمیزی و کارکرد قیمت عالی گذاشتم
یعلت نیاز مالی میفروشم،با گوشیهای فایوجی جدید مثل s21 fe و F4 GT و 11T Pro تعویض میکنم.
معامله حضوری در تهران و کرج انجام میشود

ش.ت ، واتساپ :

قیمت: ۲۶,۸۰۰,۰۰۰ تومان

phone_digitall-۲۰۲۲۰۸۲۵-0001.jpgIMG_۲۶۰۸۲۰۲۲_۱۴۱۱۵۳_(1080_x_1080_pixel).jpgIMG_۲۶۰۸۲۰۲۲_۱۴۱۲۰۵_(1080_x_1080_pixel).jpgIMG_۲۶۰۸۲۰۲۲_۱۴۱۱۴۴_(1080_x_1080_pixel).jpgIMG_۲۶۰۸۲۰۲۲_۱۴۱۲۴۰_(1080_x_1080_pixel).jpgIMG_۲۶۰۸۲۰۲۲_۱۴۱۲۳۲_(1080_x_1080_pixel).jpgIMG_۲۶۰۸۲۰۲۲_۱۴۱۳۱۰_(1080_x_1080_pixel).jpgIMG_۲۴۰۸۲۰۲۲_۱۷۴۳۱۴_(1080_x_1080_pixel).jpgIMG_۲۶۰۸۲۰۲۲_۱۴۱۲۲۳_(1080_x_1080_pixel).jpg

Last edited:

saeedbg

Registered User
لایک‌ها
171
نسخه اسنپ؟

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

بالا