• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش و یا تعویض CHACHA HTC سفید فول پک-ببین ضرر نمیکنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pinkpanter61

Registered User
لایک‌ها
10
:lol: -----فروخته شد-------:lol:
اسپام آزاد نیست:hmm:/تنها موارد برای تعویض رو اعلام کنید و لطفا اظهار نظر قیمت نزنید یا پ.خ و یا نوع گوشی مورد نظر برا تعویض
لطفا قیمت پیشنهادی رو فقط پ.خ کنید و در تایپیک آشکارا اعلام نفرمایید.

سلام دوستان
یک عدد گوشی HTC CHACHA سفید رنگ
با پک کامل-برای تعویض یا فروش موجوده
گوشی رو 1 هفته پیش به عنوان کادوی تولد گرفتم و بر خلاف HTC های موجود در بازار ساخت تایوان هست نه ساخت چین /اما میخام بفروشمش و یا تعویض کنم و کلا10
ساعت هم ساعت هم روشن نبوده-چون گوشی دارم/براش یه قاب ژلاتینی و 1 عدد میکرو اس دی 8 گیگ خریدم 1340876554_406048657_2-8gig-SANDISK-MICRO-SD-with-adaptor-Makati.jpg
و محافظ اصلی و ضد خش هم براش انداختم ..به همراهش واسه اشانتیون اینارو + حدود 6 گیگ از بهترین بازیها و برنامه های اندروید که خودم دانلود کردم رو هم رایت میکنم و میدم که کلی برنامه و بازی های HD با فایلهای دیتاش توشون هست.
الان قیمت بازارش رو گرفتم واسه همین با این مشخصات قیمتم برای فروش و پایه 300 میزارم-با گوشی های اندروید دیگه هم تعویض میشه
منتظر پیشنهاداتون هستم/در ضمن اینم بپم با برنامه ای نصب کردم مشگل در SMS های فارسی برا خوندن یا ارسال ندارید حتی حروف گ.ژ.پ.ج
اطلاعات تماس

مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - یک سیم کارته - وزن : با باتری 124 گرم
پردازنده: 800MHz
حافظه: - حافظه رم 512 مگابایت - حافظه رام 512 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی TFT Capacitive Touchscreen - اندازه 2.6 اینچ - 480 × 320
دوربین: 5.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v2.3 Gingerbread - جاوا - مایکروسافت آفیس
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - قطب نما - باتری 1250 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 400 ساعت - زمان مکالمه 7:30 ساعت

09128177369
و
[email protected]

اسپام آزاد نیست
hmmsmiley02.gif
/تنها موارد برای تعویض رو اعلام کنید و لطفا اظهار نظر قیمت نزنید یا پ.خ و یا نوع گوشی مورد نظر برا تعویض
لطفا قیمت پیشنهادی رو فقط پ.خ کنید و در تایپیک آشکارا اعلام نفرمایید.

111111111111111.jpg
222222222222222.jpg
3333333333333.jpgSAM_0188.JPGSAM_0171.JPG

Last edited:

ashkanbme

Registered User
لایک‌ها
0
بیا uppppppppppppppppp

Last edited:

black_fire667

Registered User
لایک‌ها
59
دانشگاه و اینترنت و نادری و زیتون و کیانپارس
سلام.
با lg optimus one p500 میزنی؟بقول معروف ساخت کره نه چین.
یک سالم گارانتی داره پارس کامتل

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
uppppppppppppp

Last edited:

foja

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
سلام عزیز قیمت اخرتو ته تهشو اس ام اس کن چون من زیاد نت نمیام خریداره 100 % هستم فقط سریع تا پول دستم هست مرسی

واااااااااااایییییییییییییییییییییییییییییییییییییی قیمت تازه دیدم به خدا هفته پیش یه تمیزش رو خریدم 210 فروختمش حالا واسه خودم میخواستم داداش خودم مغازه دارم نوش 320 هستش ایول بابا اخر قیمتین شما تازه این قیمت خوده مشتری که ازش خریدم کرفته بود

pinkpanter61

Registered User
لایک‌ها
10

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
یه آؤک نقره ای تمیز با کابل اچ دی ام آی و شارژ یو اس بی و کیف دارم + گارانتی اصلی تا مهر . چقدر سر میدی ؟ من چند وقته دنبال چاچا هستم . می خوام ببینم QWERTY بودن این گوشی نسبت به نسل های قبلی چطوره . هرچند که آرک کجا و این کجا !!!
پخ کن . من تهخرانپارس هستم . شما هم شرایطت و محلت رو بگو
ممنون

pinkpanter61

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
یه آؤک نقره ای تمیز با کابل اچ دی ام آی و شارژ یو اس بی و کیف دارم + گارانتی اصلی تا مهر . چقدر سر میدی ؟ من چند وقته دنبال چاچا هستم . می خوام ببینم QWERTY بودن این گوشی نسبت به نسل های قبلی چطوره . هرچند که آرک کجا و این کجا !!!
پخ کن . من تهخرانپارس هستم . شما هم شرایطت و محلت رو بگو
ممنون

پ.خ شد

we are coming up . . .

upupupupupupupupupupu

Last edited:

pris0n

Registered User
لایک‌ها
32
قیمت چطور هست و شرایط معامله ؟

وضعیت