• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش و یا تعویض galaxy r

A L I™

Registered User
لایک‌ها
97
سلام دوستان.................

قصد فروش این گوشی رو دارم و همونطور که در عکس ها میبینید فوق العاده تمیز و در حد اک هست (میشه به جای اک فروخت)ولی من از اینکارا نمیکنم :D

این گوشی از روز اول پشتش گارد داشته و صفحش محافظ و فوق العاده تمیز هست و هیچ نقطه و خط و خشی روش نیست حتی هدفونش هنوز باز نشده..............

این گوشی اسما از اس2 ضعیفتر هست ولی gpuش از اس2 بیشتر هست و خوراک گیم هست........................

دلیل فروش هم خرید ایفون 4 یا 4س یا گلکسی نوت هست و با این 3 تعویض میشه و سر داده میشه البته بیشتر ایفون مد نظرم هست چون به یک اپلیکیشنش نیاز دارم.......................

قیمت هم 570 میزارم .............

این گوشی گارانتی نداره ولی همه جوره خودم تضمینش میکنم .................

همراه با اندروید 4 رسمی نیز هست که هنوز برای خیلی از گوشی ها نیومده.............................

این هم عکس:

مشاهده پیوست 194635

مشاهده پیوست 194636

قبلا تاپیک فروشش رو یکی از دوستانم اینجا زده بود ولی به دلایلی خودم دوباره زدم.................

شرمنده عکسا بدون نام کاربری هست تا بعد از ظهر عکس با نام کاربری هم اضافه میشه................

و این هم اضافه کنم بهمراه گوشی یک گارد کپدیس هم به خریدار داده میشه...................

md-mob

Registered User
لایک‌ها
0
سلام با c6-01 نوکیا تعویض می کنی

BehradGH

Registered User
لایک‌ها
48
قیمت خوبه علی جان خوب بفروشی .

A L I™

Registered User
لایک‌ها
97
قیمت خوبه علی جان خوب بفروشی .

ممنون بهراد جان شما لطف داری :)

سلام

ببخشید با گوشی زیر هم تعویض دارین

http://forum.persiantools.com/t289194.html

شرمنده دوست عزیز نظرم بیشتر روی ایفون هست...........

فعلا یکی از دوستان گفتن احتمال قوی میخوانش (Katy.Perry) و گفتن پول رو اگه تونستن واریز کنن میگن ........................

amir soltaani

Registered User
لایک‌ها
0
man ye senseshian xe daram ke 1sale pish az norway omade bedone box valavazem age ghasde taviz dari behem khabar bede 09364117735

بالا