• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش يك سايت و يك وبلاگ تفريحي

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
با سلام اين جانب مي خواهم به دليل مشغله كاري يك سايت و يك وبلاگ تفريحي خودم را بفروشم . وبلاگ تفريحي داراي پيج رنك يك است و سايت تفريحي هم حدود 27 روز راه اندازي شده است .
مشخصات سايت .
سايت داراي 5.5 گيگ هاست رايگان از گيگ فا مي باشد كه در طول اين 27 روز يك بار هم به قول بچه ها دان نشده است .
در مورد مطالب سايت داراي 41 مطلب و بيش از 400 برچسب است .
فقط براي اينكه مطالب در گوگل ايندكس شوند بايد نقشه سايت را درست كنيد و بر روي سايت قرار دهيد و ربات را به گوگل وبمستر وصل كنيد .
در مورد وبلاگ هم حدود يك سال بالا امده است .
ادرس سايت :
وب سایت تفریحی و فان
ادرس وبلاگ
www.jvabonline.blogfa.com
در مورد وبلاگ بايد بگم كه هر وقت اپديت ميشه چند تا نظر مي دهند و بازديد بالا مي رود .
هر دو تا را روي هم مي فروشم .
قيمت از خريدار
در ضمن سيستم سايت ورد پرس است .

Last edited:

homashop

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام اين جانب مي خواهم به دليل مشغله كاري يك سايت و يك وبلاگ تفريحي خودم را بفروشم . وبلاگ تفريحي داراي پيج رنك يك است و سايت تفريحي هم حدود 27 روز راه اندازي شده است .
مشخصات سايت .
سايت داراي 5.5 گيگ هاست رايگان از گيگ فا مي باشد كه در طول اين 27 روز يك بار هم به قول بچه ها دان نشده است .
در مورد مطالب سايت داراي 41 مطلب و بيش از 400 برچسب است .
فقط براي اينكه مطالب در گوگل ايندكس شوند بايد نقشه سايت را درست كنيد و بر روي سايت قرار دهيد و ربات را به گوگل وبمستر وصل كنيد .
در مورد وبلاگ هم حدود يك سال بالا امده است .
ادرس سايت :
وب سایت تفریحی و فان
ادرس وبلاگ
www.jvabonline.blogfa.comm
در مورد وبلاگ بايد بگم كه هر وقت اپديت ميشه چند تا نظر مي دهند و بازديد بالا مي رود .
هر دو تا را روي هم مي فروشم .
قيمت از خريدار
در ضمن سيستم سايت ورد پرس است .
یه قیمت پایه بدید لطفا

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
در ضمن قيمت پايه قابل تغيير هم هست اگر مشتري باشيد كنار مي اييم .

mohsen kh

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت خیلی بالاست:blush:

ولی قالب سایتت زیباست

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان لطفا قيمت را بگوييد و اين دوست عزيزمون به جاي من اصلاح كرد و منم در تايپكم كه زده بودم اصلاح كردم .
در مورد قيمت بگوييد .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
قيمت پايه به دليل مشغله كاري كه دارم و زود بايد اينترنت را ترك كنم چون يك پروژه گرفتم به 35 تومان كاهش پيدا كرد .

بالا