• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش يه سيستم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

webhub

Registered User
لایک‌ها
1
سيستم با مشخصات زير به فروش مي رسد
سيستم مال خودم نيستش و مال يه دوسته لطفا قيمت خوب بديد چون پول نيازه

cpu: p4 3000+ full cach
mb : gigabyte gt socket p4
ram : 2*256 acplus ddr 400
hdd 1 : maxtor 80gb
hdd2: segate : 160gb
vga: ati 128 radeon 9250
power : green 400w real
case: tvm model shutel
modem : gigabyte v92
cd writer : suzuki
dvd writer : samsung sh-203d
cd rom : benq 52x
speaker : microlab flat
mouse: optical farasoo
keyboard: tvm
مانيتور ال جي سري لبخند فلترون

سيستم هم از همه لحاظ سالمه و هيچ مشكلي نداره و حتي دو تا خش هم روش نيفتاده چون طرف شخصي بوده كه كار ميكرده و شبا باهاش يه فيلم ميديده يا آهنگ گوش ميكرده
از لحاظ تميزي من تظمينش ميكنم انگار نو داري ميخري
همه قطعاتشم كارتون دارن حتي مودم كه كوچكترين چيز هستش

همراه سيستم هم كل هارد ها پر از فيلم و نرم افزار ميشن كه اين خودش حدود 40 تومن به قيمت اضافه ميكنه ولي من رايگان براتون توش ميريزم

قيمت پايه هم 320 تومنه
لطفا نگيد گرونه چون اين سيستم سفارشي خريداري شده و همه قطعات اصل واقعي هستن
خودتون هم ميدونيد الان با 320 تومن ميشه يه سيستم يه مقدار بهتر از اين جمع كردش ، ولي فرق اين با اوني كه الان ميخري اينه كه اين اصله
اوني كه ميخري حداقل يه بار به تعميرگاه اصلي شركت رفته و برگشته و قيمتش ارزون شده وگرنه قيمت اون هم گرون هستش

هر كي خريداره بگه تا باهاش هماهنگ كنيم

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
قيمت پايه هم 320 تومنه
لطفا نگيد گرونه چون اين سيستم سفارشي خريداري شده و همه قطعات اصل واقعي هستن
خودتون هم ميدونيد الان با 320 تومن ميشه يه سيستم يه مقدار بهتر از اين جمع كردش ، ولي فرق اين با اوني كه الان ميخري اينه كه اين اصله
اوني كه ميخري حداقل يه بار به تعميرگاه اصلي شركت رفته و برگشته و قيمتش ارزون شده وگرنه قيمت اون هم گرون هستش

هر كي خريداره بگه تا باهاش هماهنگ كنيم

سلام عزیز :)

ببین نمیگم گرونه !!!!!! ولی با این پول بهتر از این سیستم رو میشه همه قطعلا رو نو !! جمع کرد :blink::p

ببین تو PT معمولا کاسب هاش همه وارد هستن و اینجور مسایل از جمله اصل بودن و غیر اصل بودن زیاد فرق خاصی نمیکنه چون الان جنس اصل نداریم عزیز ! چیزایی که معمولا وارد ایران میشن قربونش بشم همه یا دست دو یا درجه 2-3 هست چون هیچ شرکت احمقی حاضر نمیشه که اجناس اصلیشو برای یه کشور جهان سومی بفرسته :(;)

درضمن چون اکثرا اینجا فروشنده هستن و دوس دارن دو قرون براشون بمونه :rolleyes:

و بعدشم کی گفته هرکی سیستم ارزون میده حتما تعمیری هست یا مشکلی داره ؟:wacko:

و اگه تعمیری هم باشه چه اشکالی داره ؟؟ شما یا خودتون مبتدی هستید یا اشتباه گرفتید :f34r: ! اخه الان صحبت از تعمیری بودن و غیر تعمیری بودن اصلا نیست طرف وارد باشه در کیس رو باز کنه متوجه میشه کدوم قطعه جابه جا شده ;) تازه معمولا مشکل برای مادر بورد پیش میاد و سرا ین قضیه ادم باید یه مقدار بیشتر مطعن باشه

هارد هم که فوقش بدسکتور میگیره و وقتی هارد روشن میشه از اون صدای خفیفی که هنگام شروع شدن در میاد معلوم میشه چقدر بدسکتور داره ;)

بازم البته ناراحت نشی ولی اطلاعات شما از نظر سخت افزاری یه نمه پایینه

به نظر من 210 نهایت 230 قیمتش بیشتر نیست :)

یا حق : -_)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا