• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پاور ویندوز....

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirata71

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان....چند روز پیش کل شیشه بالابرهام از کار افتاد.....، فک کردم پاور ویندوز مرخص شده.... ، چون فرداش ماشینو میخواستمو جمعه میشد، همون ۵ شنبه شب اولین جایی که دیدم رفتم یدونه پاور خریدم ازش...، ولی وقتی رفتم خونه متوجه شدم که چراغ ترمز هام کار نمیکنن، فیوزشو عوض کردم و دیدم قطعی شیشه ها هم مال همون بوده....، در نتیجه این پاور باد کرد رو دستم....توجه داشته باشین من اینو واسه آوانته خریدم ، پس جنس بنجلو آشغالیش نیست.....، چیز مطمینیه.....به همه ماشینا میخوره ، توش هم مدارش هست و خیلی راحت میتونین تو دوساعت نصبش کنین......، فقط لازمه تو دری راننده باز بشه....اینم توجه کنین که دارین از مصرف کننده میخرین....، نه مغازه دارو....، و منم میخوام با کمترین ضرر بفروشم اینوخودم خریدم ۵۶ هزار تومن ، اون مغازه از جنس ۲۰ تومنی داشت ، تا ۱۰۰ تومنی .....، این کیفیت مدارش واقعا خوب بودو ترو تمیز ، پس نیاین بگین پاور قیمتش ۵ هزار تومنه و این حرفاقیمت پایه ۳۵فروش فوری ۴۰ تومناینم عکسهاشhttp://upload.tehran98.com/img1/i9s...ad.tehran98.com/img1/r3bzeyk904g7x696ua1e.jpgعکسhttp://upload.tehran98.com/img1/r3bzeyk904g7x696ua1e.jpg

Last edited:

masooumi

Registered User
لایک‌ها
17
پاور چهار دربه؟ اگر آره پایه هستم.

تازه هزینه پست هم مشخص نیست ...

amirata71

Registered User
لایک‌ها
5
خب بله ۴ دره....، گفتم که واسه آوانته خریدم
تو این سایت همیشه ارسال با خریدار بوده دیگه....، ولی من راه میام هرکی بخوادش....!
مونده رو دستم

amirata71

Registered User
لایک‌ها
5
اوین هستم من....

تا الان ۳ نفر تو pm و یک نفر sms خواستنش....، اولین نفری که قطعی کنه ، به ایشون فروخته میشه ، گفتم که یوقت خدای نکرده ناراحتی پیش نیاد

Last edited:

amirata71

Registered User
لایک‌ها
5
فروخته شد به دوستی با id esmaeil 72
بنا بود ۳۸ تومن که اشتباه کردن فک میکنم ، ۳۶ دادن....:دی مهم نیست....
مبارک باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا