• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پاور 1350B-OC استوک 5 ماه کار

atisoc0936

Registered User
لایک‌ها
196
قصد فروش این پاور رو دارم دوستان

حدود 5 ماه کار کرده

در حال حاظر هم به دلیل نیاز مالی قصد فروشش رو دارم
500 اول و آخرش
DSC_0782.JPG DSC_0783.JPG DSC_0784.JPG
گارانتی تا 22-5-97

Last edited:

spear

Registered User
لایک‌ها
649
قیمت اخر رو واسم پ خ کنید . ممنون.

atisoc0936

Registered User
لایک‌ها
196
جناب نوید ATI همین پاور رو با 1 سال گارانتی کمتر گذاشتن پایه 550
این پاور نهایت تا 500 وات زیر فشار رفته
پایین تر خیلی ظرر هست

Ashkan_sh

Registered User
لایک‌ها
39
سلام دوست عزیز
من قصد خرید پاور 1350B-oc گرین رو دارم ولی اطلاع دقیقی از عملکرد این پاود درحالت لود 100% (به غیر از تستهای خود سایت گریین ) ندارم، یا تست در حالت استفاده از دوکارت 7970 یا 680 یا 580 ، یا 2تا کارت پرقدرت دیگه... ، منظورم کراس فایر و اس ال آی این کارتها یا حداقل یه تک کارت پرقدرت در بازی هایی مثل Battlefiel4 یا Call OF Duty Ghosts یا Crysis 3 یا یه بازی سنگین دیگه هست، و از شما درخواست دارم اگر امکان داره با این نرم افزار:
http://dl2.soft98.ir/soft/c/CPUID.HWMonitor.Pro.1.20.rar
بعد از اجرای برنامه فوق یه 10 تا 20 دقیقه بازی کنید و از صفحه دکستاپ اسکریین شات بگیرید و عکس عملکرد پاور خودتون رو اینجا آپلود کنید تا هم از نظر سلامت پاور خیال من و باقی دوستان راحت بشه هم من اگر دیدم نتایج قابل قبول هست به قیمت پایه 580 خریدارم.
با تشکر فراوان...

mojtabapersia

Registered User
لایک‌ها
123
دوست عزیز با green 700Hp بادوماه کارکرد و 33 ماه گارانتی تعویض نداری باقیشو سربدم

mojtabapersia

Registered User
لایک‌ها
123
دوست عزیز با green 700Hp بادوماه کارکرد و 33 ماه گارانتی تعویض نداری باقیشو سربدم

atisoc0936

Registered User
لایک‌ها
196
سلام دوست عزیز
من قصد خرید پاور 1350B-oc گرین رو دارم ولی اطلاع دقیقی از عملکرد این پاود درحالت لود 100% (به غیر از تستهای خود سایت گریین ) ندارم، یا تست در حالت استفاده از دوکارت 7970 یا 680 یا 580 ، یا 2تا کارت پرقدرت دیگه... ، منظورم کراس فایر و اس ال آی این کارتها یا حداقل یه تک کارت پرقدرت در بازی هایی مثل Battlefiel4 یا Call OF Duty Ghosts یا Crysis 3 یا یه بازی سنگین دیگه هست، و از شما درخواست دارم اگر امکان داره با این نرم افزار:
http://dl2.soft98.ir/soft/c/CPUID.HWMonitor.Pro.1.20.rar
بعد از اجرای برنامه فوق یه 10 تا 20 دقیقه بازی کنید و از صفحه دکستاپ اسکریین شات بگیرید و عکس عملکرد پاور خودتون رو اینجا آپلود کنید تا هم از نظر سلامت پاور خیال من و باقی دوستان راحت بشه هم من اگر دیدم نتایج قابل قبول هست به قیمت پایه 580 خریدارم.
با تشکر فراوان...
چیزی که هست
سیستم بنده این هست
i3 4130
b85 vanguard
6 گیگ رم
3 عدد هارد
1 ترا 2 ترا 3 ترا
و این پاور هیچ وقت حتی به 500 وات لود هم نرسیده
تنها تستی که باهاش زدم
با گرافیک 280X DCII TOP بود که ولتاژ 12 پاور از 12.2 تکون نمیخورد
استاندارد این پاور هم همین طور هست
متاسفانه شرایط تست در حالت 2 کارت رو ندارم
میتونید خودتون حضوری بیایذ و تست کنید

درود دوست عزیز
قیمت نو این پاور 820 هست
و 5 ماه کار کرده
بنده 30 درصد کم کردم
شما هم قیمت پاور خودتون رو پ خ کنید
http://lioncomputer.ir/product/3540/Green+700A-HP+Power+Supply+Unit/

Ashkan_sh

Registered User
لایک‌ها
39
باشه مشکلی نیست ،من هم که گفتم حتی با یک کارت هم میتونید تست بگیرید اون برنامه ای هم که لینکش رو گذاشتم برنامه معروفی هست برای مانیتورینگ سیستم،
شما برنامه رو اجراکن بعد یه 10-20 دقیقه بازی کن بعدش صفحه برنامه رو ماکسیمایز کن(بزرگش کن) و از صفحه دسکتاپ با کلید print screen عکس بگیر و اینجا برای طلاع همه آپلود کن ،اینطوری اگر افت ولتازی توی شاخه های دیگه هم باشه نشون میده ،اگر هم نباشه که چه بهتر به من هم برای تصمیم نهایی کمک کردید ،
من تهران هستم و برلی همین نمیتونم بیام اونجا حضوری تستش کنم ، ممنون میشم شما این زحمت رو بکشید...

Ashkan_sh

Registered User
لایک‌ها
39
عجب تاپیک جالبی بوده توی لیون و خیلی هم عبرت آموز مخصوصا ترفند سوزوندن کارت که اگر امکان داره برای من هم pm بدید خیلی کنجکاو شدم بدونم چیکارش کردی؟؟؟؟ ،
بله حق باشماست کارت ایراد داشت و البته که کار شما هم درست بوده چون گارانتی سازگار هم نهایتش اینکه کارت رو برای شرکت اصلی یا همون ایسوس مرجوع میکنه اونها هم با درآمد های تریلیاردی ککشون هم نمیگزه فقط اینجوری به اشتباهشون در طراحی پی میبرن و سعی در برطرف کردنش در مدلهای جدید میکنن.
من هم امیدوارم کارت شما تعویض بشه و بتونید یه تست هم از کارت هم از پاور برای من بزارید
با آرزوی موفقیت.

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
متاسفانه در حال حاظر کارت دم دست نیست
http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=34757&page=1
دلیل

10 روز میشه فرستادم گارانتی
تا برگرده اگه موجود بود براتون تست میزارم
البته نیازی نبود کارت بسوزونی منم همین کارت شما داشتم مشکل artifact داشت فرستادم گارانتی کارت مرجوع کردن ولی جالب اینجاست انبارشون این کارت ندارن الان 1 هفته هست الاف شدیم که کارت بیارن دیگه باهاشون صحبت کردم قرار شد اگه موجود نشد یه مدل کارت دیگه بگیرم ازشون البته معلوم نیست این یکی هم عوض کنن همون مشکل داشته باشه!
من یه 730 ترمال تک دارم چقدر سر میخواید ؟
http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001966

atisoc0936

Registered User
لایک‌ها
196
با عرض پوزش من این پاور رو داشتم و چند روز تست زدم اصلا ولتاژ 12 خوبی نداره
من به گارانتی سبزوار رفتم ولی گفتن با این مشکل عجیب بعیده از سازگار کع تعویض کنه
و تصمیم بر سوزوندن شد

بالا