• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پایونیر ۶۰۵۰ و آمپ بوشمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

flatset

Registered User
لایک‌ها
0
پخش کاملا سالمه لنزش سالمه یواس بیش سالمه با کلیه لوازم فابریک تاحالا هم تعمیر نرفته سال تولیدشم ۸۸ کله تایم استفادشم نزدیک به ۲ ساله بقیشو خواب بوده پنلش تمیز میتونم بگم در حده آک بوده دنده های آسانسوریه پنل سالمو فابریکنو پنل برقیشم کاملا سالمه...
آمپ بوشمنم کاملا سالمه مدت استفادش ۱ سال بوده تعمیر نرفته ۹۰۰ واته کره ای سری قدیمه...

دوستان عزیز فقط لطف کنید با من تماس بگیرید چون به دلیل مشغله کاری نمیتونم همش تو نت باشم...ممنون از لطفتون...
مسعود فتاحی ۰۹۳۵۴۲۳۴۰۲۸

پخش ۶۰۵۰ قیمت ۶۵۰ هزار تومان

آمپ بوشمن قیمت ۲۵۰ هزار تومان

مسعود فتاحی ۰۹۳۵۴۲۳۴۰۲۸

Last edited:

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
6050 چند داداش؟ 650 ؟ حالت خوبه ؟ منم خوبم !
اکبندش رو برات میارم 550 تومان تو همین سایت هم تمیزش رو 500 دارند میدن که خیلی تمیز تر از شماست
450 خریدارم چون قیمتش همینه

M.Ali.M

Registered User
لایک‌ها
4

flatset

Registered User
لایک‌ها
0
6050 چند داداش؟ 650 ؟ حالت خوبه ؟ منم خوبم !
اکبندش رو برات میارم 550 تومان تو همین سایت هم تمیزش رو 500 دارند میدن که خیلی تمیز تر از شماست
450 خریدارم چون قیمتش همینه

اگه قیمتش 500 پس شما خیلی بز خری که قیمتشم میدونی ولی باز داری بز خری میکنی...
جنس جنسه منه ماله خودمه اختیارشو دارم به کسی هم ریطی نداره از آدمای بزخرم بدم میاد بگو 450 پول دارم نگو بیشتر نمیرزه...گذاشتم 650 که 600 بدم ضبطم خیلی بیشتر از اینا میرزه...تا ی سال میتونم ضمانتش کنم...از همه چیش مطمئنم...من با خریدار واقعی راه میان ولی شما خریدار نیستی بز خری...450 میگیری که بیشتر تو پاچه ملت کنی....خواهشن دیگه مزاحمت ایجاد نکنید....ممنون...

درود امپلی فایر چند اخرش؟؟؟

سلام دوسته من اگه خریداری باهات راه میام...
230 تقدیمتون میکنم مد نظره خودتون چنده؟؟؟؟

حاجی من قلب ضعیفه با باتری داره کار میکنه
6050 :650
دادا الان نو 9450 رو تو تاپیک زیر دارن 550 میدن
رادیو پخش اتومبیل
http://forum.persiantools.com/t420736.html

7150 دست دوم تمیز من پرسیدم گفتن بین 600 تا 620 هستش
خوب هستین انشالله :blink:

9450 هیچ ربطی به 6050 نداره و اصلا قابل مقایسه نیست بعدشم با اخلاقای دوستان من 650 گذاشتم که 600 بفروشم شماها خریدار نیستید فقط تاپیکه آدمو خراب میکنید شماها بز خرید.......

شوخی کرده به دل نگیر الان میاد قیمتاشو درست میکنه:lol:

آدم تو معامله شوخی نمیکنه.....650 گذاشتم با اخلاقای شما 600 بفروشم واسه ضبطی با جعبه و همه چیشم فابریکه و کاملا همه چیزش سالمه 600 مناسبه.......بهتر از ضبطای جدیده....

wolfx990

Registered User
لایک‌ها
203
6050 رو رو چه حساب این قیمت گذاشتی.طرز برخوردتون با دوستانی که نظر دادن اصلا خوب نیست.دوستان بز خر نیستن شما فکر کردی مردم بیسوادن که بیان 600 واسه 6050 پول بدن؟!
در ضمن همین الان من 470 خواستی واست میارم خیلی هم تمیزه.دو تا هم هست قیمتش 500 یکم تمیز تره.
ولی 600 و 650 دیگه خیلی فضائیه!!!

hamedshams

Registered User
لایک‌ها
67
داداش به اعصابت مسلط باش. خوب بالا گذاشتی دیگه. اگه فروشنده ای پول لازمی این قیمت فروش نمیره. راه بیا بیشتر سریع ردش کنی بره

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
6050 رو رو چه حساب این قیمت گذاشتی.طرز برخوردتون با دوستانی که نظر دادن اصلا خوب نیست.دوستان بز خر نیستن شما فکر کردی مردم بیسوادن که بیان 600 واسه 6050 پول بدن؟!
در ضمن همین الان من 470 خواستی واست میارم خیلی هم تمیزه.دو تا هم هست قیمتش 500 یکم تمیز تره.

خدا از دهنت بشنوه داداش ! 400 بیشتر ارزش نداره دوستان در حد اک رو گذاشتین 480 تومان ! من خودم p6000 رو فروختم 400

flatset

Registered User
لایک‌ها
0

رو این حساب که جنسه خودمه....اختیارشو دارم...ازش مطمئنم...طرز برخورد دوستان خوب نیست که تاپیکو خراب میکنن قیمت بالاست خوب نخرن دیگه چرا نظر میدن....خوب نخرن کسی مجبورشون نکرده همین دوستان اگه خودشون قرار باشه جنس بفروشن قیمتاشون از من فضایی تره.....

خدا از دهنت بشنوه داداش ! 400 بیشتر ارزش نداره دوستان در حد اک رو گذاشتین 480 تومان ! من خودم p6000 رو فروختم 400

جنس من در حد آک پس نگو 400 بیشتر ارزش نداره..........شما جنستو ارزون فروختی.....

داداش به اعصابت مسلط باش. خوب بالا گذاشتی دیگه. اگه فروشنده ای پول لازمی این قیمت فروش نمیره. راه بیا بیشتر سریع ردش کنی بره

ممنون عزیزم من آرومم ولی بعضی از دوستان کم لطفی میکنن...پول لازم نیستم گذاشتم ی گوشه داره خاک میخوره نفروختمم رو ماشین بعدی استفاده میکنم اصلا عجله ندارم چون ازش راضی ام و رو جنسمم اطمینان کافیرو دارم...کم تر از 600 هم نمیدم...

خوب بفروشی =))

میفروشم...

حسن021

Registered User
لایک‌ها
45
Last edited:

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
عزیزان بیاین یکم به فروشنده احترام بزاریم!!
خب جنس خودشونه میتونن هرقیمتی بزارن
اگر گرونه خب نخرین یا پیشنهاد قیمتتونو بگید ایشون یا میگه نه یا میگه اره!!!
بقول معروف سزای گران فروش نخریدنه:D
نباید بی احترامی کرد به کسی!
یکی هست 6050رو40₀0میده یکی هست 600
توسرمال نزنین اگر گرونه بهتره ازش رد بشین فرض کن رفتی یه مغازه و این قیمتو گفته! والاااااااا :p

flatset

Registered User
لایک‌ها
0
عزیزان بیاین یکم به فروشنده احترام بزاریم!!
خب جنس خودشونه میتونن هرقیمتی بزارن
اگر گرونه خب نخرین یا پیشنهاد قیمتتونو بگید ایشون یا میگه نه یا میگه اره!!!
بقول معروف سزای گران فروش نخریدنه:D
نباید بی احترامی کرد به کسی!
یکی هست 6050رو40₀0میده یکی هست 600
توسرمال نزنین اگر گرونه بهتره ازش رد بشین فرض کن رفتی یه مغازه و این قیمتو گفته! والاااااااا :p

ممنون دوسته عزیز تمامه حرفه منم همینه...........تشکر.......

flatset

Registered User
لایک‌ها
0
uuuuuuuuuuupppppppppppppppppp..........................

uuuuuuuuupppppppppppppppppppp....................

Last edited:

flatset

Registered User
لایک‌ها
0
uuuuuupppppppppppp

uuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppp............................

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا