• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پخش آلپاین x303

farzad4221

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پخش در حد و بدون تعمیر و هیچ مشکلی الپاین نیازی به توضیح نداره اونایی که میشناسن اطلاع دارن
دارای کنترل و زه کارتن ندارد قیمت 1450
09166823771
من خوزستان هستم

فایل های ضمیمه

• 25132488-e681-11e8-8ab6-98f2b326828c.jpeg
    25132488-e681-11e8-8ab6-98f2b326828c.jpeg
    496.6 KB · نمایش ها: 43
  • 1ff3bbca-e681-11e8-8cbc-ecebb88620ec.jpeg
    1ff3bbca-e681-11e8-8cbc-ecebb88620ec.jpeg
    485 KB · نمایش ها: 42
Last edited:

hooman528

Registered User
لایک‌ها
90
درود میگم به فرزاد عزیز و دوستانی که این تاپیک رو خوندن یا میخونن!!

قیمتی که ایشون در نظر گرفتن تو شرایط داغون بازار صوتی و اجناس بی حساب کتاب و قیمت پرت وپلا بسیار منصفانه هست

با این پول باید پایونیر سه قرن پیش ۹۴۵۰ اکبند بخرین و سین شین و جینگ جونگ و اعصاب خوردی گوش کنید:general107:

قیمت فرزاد درسته چون من با کیت و لوازم کامل رو دو میلیون گذاشتم که بازم فقط یه تومن کیتش هست !!

در کل نگاه نکنید اپشن و منو خاصی این مدل پخشا ندارن چون بصورت ذاتی خوش صداس این سری های الپاین!!

در نظر داشته باشین اونایی که دنبال سوپر تیوتر و میدرنج و هیت سینه زنی تاسوعا عاشورایی هستن این پخش به دردشون نمیخوره

همون ۹۴۵۰ و امثالهم باید تهیه کنن!!!!:D

این پخش برای گوش دادن موسیقی هست !!!

بازم پیشاپیش از فرزاد عزیز معذرت میخام .

پیروز باشی برادر

farzad4221

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
درود میگم به فرزاد عزیز و دوستانی که این تاپیک رو خوندن یا میخونن!!

قیمتی که ایشون در نظر گرفتن تو شرایط داغون بازار صوتی و اجناس بی حساب کتاب و قیمت پرت وپلا بسیار منصفانه هست

با این پول باید پایونیر سه قرن پیش ۹۴۵۰ اکبند بخرین و سین شین و جینگ جونگ و اعصاب خوردی گوش کنید:general107:

قیمت فرزاد درسته چون من با کیت و لوازم کامل رو دو میلیون گذاشتم که بازم فقط یه تومن کیتش هست !!

در کل نگاه نکنید اپشن و منو خاصی این مدل پخشا ندارن چون بصورت ذاتی خوش صداس این سری های الپاین!!

در نظر داشته باشین اونایی که دنبال سوپر تیوتر و میدرنج و هیت سینه زنی تاسوعا عاشورایی هستن این پخش به دردشون نمیخوره

همون ۹۴۵۰ و امثالهم باید تهیه کنن!!!!:D

این پخش برای گوش دادن موسیقی هست !!!

بازم پیشاپیش از فرزاد عزیز معذرت میخام .

پیروز باشی برادر
مرسی از راهنماییت دوست عزیز
منم قیمتی که گذاشتم با توجه ب اینکه پخش که مورد نظرم هست رو باید با قیمت بالا بگیرم
ولی بازم واسه خریدار تخفیف میدم
دقیقا حرفت درسته خیلیا میگن تنظیمات ساده ایی داره ولی انقد صدای زیبایی داره که نیازی به تنظیمات نداره نه مثل 8019 کنوود که یک دنیا تنظیمات داره ولی هیچ کدوم تاثیری رو صدا ندارن

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
بلوتوثش امکان تماس و پخش آهنگ با موبایل داره ؟
همیشه دوست داشتم آلپاین داشته باشم ولی خب جیب ما دوست نداشت و بیشتر پایونیر دوست داشت !

farzad4221

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بلوتوثش امکان تماس و پخش آهنگ با موبایل داره ؟
همیشه دوست داشتم آلپاین داشته باشم ولی خب جیب ما دوست نداشت و بیشتر پایونیر دوست داشت !
اگه کیت بلوتوث بگیرید واسش بله داره

بالا