• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پخش آکبند Pioneer Deh - P80RSII

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cure

Registered User
لایک‌ها
619
به به داداش گل tt خودمون
خوب بفروشی داداش

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
http://forum.persiantools.com/t318220.html
به منظور اجراي قانون عکس با# يوزر کاربري پرشين تولز همراه با اسم فروم و تاريخ کنار کالا#تاپيک شما تا زماني که يک عکس با اين مشخصات براي من پي ام کنيد(يوزر به صورت تايپ روي عکس قبول نيست)باز نخواهد شد
اول عکس تهيه کنيد بعد تاپيک بزنيد!!
در صورت ايجاد همين تاپيک مجددا بدون رعايت قوانين با شما برخورد خواهد شد
(نريد عکس از کارتن خالي نگيريد حداقل يه چيزايي از کالا مشخص باشه)
بعد از باز شدن تاپيک عکس ها رو توي پست اول بذاريد

از همون آک هم عکس بگیرید قبوله

Iman khasteh

Registered User
لایک‌ها
0
اميدوارم بفروشي اما با ابن قيمت فضايي كه چه عرض كنم،كهكشاني، معدود كسي اصلا به تاپيك نزديك ميشه!اين پخش خوبه اما نه با اين قيمت. ديگه خودشو بتركونه اين پخش ٦٠٠ پولشه با ١٦ باند اكولايزر بايدub100 ١٥٠ تومني هم تهيه بشه ، بنظرت منطقي نيست بجاي اين پخش كه محتاج ub100 و داره قديمي ميشه80PRS خريد بقيمت٧٥٠ تومان و usb و تكنولوژي ساخت بروز و ١٦ باند اكولايزر و گارانتي و دمو رنگي و ....؟؟
بهتره خودمونو گول نزنيم و از يه پخش عالي در گذشته ،يه غول واسه امروز نسازيم و قيمت كهكشاني بخاطر عدم توليدش بگيم،واسه امروز اين پخش با اين قيمت حرفي واسه گفتن نداره!بگذريم از p99 كه يك شاهكاره با٣٢ باند و خيلي مزيتها كه هنوزم حريفي نداره و قيمتش بالاست!اما از قيمت p99 واسه پخشي مثل p80 الگو نگيريد و قيمت بديد كه اصلا در حدp99 نيست و هيچ مقايسه اي نميشه كرد.مثل بنز و پژو.اين كجا و اون كجا؟؟؟تو قيمتت تجديد نظر جدي كن !واسه خودت گفتم وگرنه بايد بذاريش ور دلت تو خونه هي نگاش كني! 

اميدوارم خوب بفروشي
آپ حساب كن

silverboy666

Registered User
لایک‌ها
25
ممنون از ایمان عزیز بابت توجه به این تاپیک
دزسته که 80prs الان تو بازار موجوده ولی این کجا و ان کجا - در ضمن اشتباه نکنم p99 31 باند اکولایزره و الان قیمت فروشش 2600 هست پون خودم شدیداً دنبالشم
به هر حال منم دنباله فروش هستم و برای خریدار واقعی تخفیف خوبی در نظر گرفتم که شاید سکته بزنه
موجود

soheil2719

Registered User
لایک‌ها
84
700 خریدارم .

silverboy666

Registered User
لایک‌ها
25
ممنون از پیشنهادتون
بالا باش