ali diesel
Registered User
سلام
یک عدد پخش ال جی موجوده که قصد فروش دارم.
دستگاه همراه کنترل و سوکت و قاب پنل و قاب دور و کارتن و خلاصه متعلقاتش تکمیله.
بنده هم فروشنده واقعی هستم پس الکی تاپیک نزدم.نیتم فروشه ولا غیر.
بنا بر این قیمت رو مناسب میذارم که زود تر فروش بره.
قیمت 135 هزار تومن وجه بی ارزش مملکت هستش.
پخش در حد نو واقعی هستش.خط و خش خیلی خیلی کم داره یعنی به چشم نمیاد ولی دو تا از دکمه هاش یه هوا کمرنگ شدن.
تنها نکته ای که لازم میدونم متذکر بشم اینه که تو 3-4 ماهی که رو ماشین من نصب بود چند بار پیش اومد که سی دی رو کامل نمیداد بیرون.البته کلا 3-4 بار این اتفاق افتاد.میگم که مدیون کسی نشم خدای نا کرده.
فلش هم فلش های دور بالای حتی 8 گیگ هم من وصل کردم بدون مشکل اجرا کرده ولی 4 به پایین که دیگه مثل هلو.
خریدار هم 48 ساعت مهلت تست داره اگر رضایت نداشت به دیده ی منت ضبط رو پس میگیرم و وجه شون رو مسترد میکنم.
اینم یه ریویو از این پخش:
LG LAC-5900N Car Radio
والسلام
یک عدد پخش ال جی موجوده که قصد فروش دارم.
دستگاه همراه کنترل و سوکت و قاب پنل و قاب دور و کارتن و خلاصه متعلقاتش تکمیله.
بنده هم فروشنده واقعی هستم پس الکی تاپیک نزدم.نیتم فروشه ولا غیر.
بنا بر این قیمت رو مناسب میذارم که زود تر فروش بره.
قیمت 135 هزار تومن وجه بی ارزش مملکت هستش.
پخش در حد نو واقعی هستش.خط و خش خیلی خیلی کم داره یعنی به چشم نمیاد ولی دو تا از دکمه هاش یه هوا کمرنگ شدن.
تنها نکته ای که لازم میدونم متذکر بشم اینه که تو 3-4 ماهی که رو ماشین من نصب بود چند بار پیش اومد که سی دی رو کامل نمیداد بیرون.البته کلا 3-4 بار این اتفاق افتاد.میگم که مدیون کسی نشم خدای نا کرده.
فلش هم فلش های دور بالای حتی 8 گیگ هم من وصل کردم بدون مشکل اجرا کرده ولی 4 به پایین که دیگه مثل هلو.
خریدار هم 48 ساعت مهلت تست داره اگر رضایت نداشت به دیده ی منت ضبط رو پس میگیرم و وجه شون رو مسترد میکنم.
اینم یه ریویو از این پخش:
LG LAC-5900N Car Radio
والسلام