iran.meshop
Registered User
سلام به همگی
یک سری لوازم صوتی دارم که الان برام بی استفاده مونده و میذارم برای فروش
دلیل فروش هم اینه که من چند ماه پیش ماشینم رو عوض کردم و دیگه ضبط دودین بهش نمیخورد و ساب باکس هم نمی خواستم داخل صندوقم بذارم لذا این ها رو دیگه لازم ندارم
مورد اول : پخش تصویری دودین پایونیر 4350 ساخت تایلند با گارانتی پایونیران (که گارانتی تمام شده) بسیار کم کارکرد واقعا در حد نو با جعبه و تشکلاتش به صورت کامل
فروخته شد
مورد دوم : ساب خفن کیکر Kicker هست که همراه با یک باکس زیبای کدنس یکجا فروخته میشه
در مورد ساب های کیکر که جای حرفی باقی نیست و واقعا خوش ساخت و خوش صداست . جعبه هم داره
http://www.kicker.com/compvr
لینک توضیحات
فروخته شد
مورد سوم : یک عدد آمپ دو کانال ساند استریم هست . جعبه هم داره همراه با برچسب شبنم = فروخته شد به کاربر mehran
155 وات آر ام اس روی 4 اهم دو کانال
190 وات آر ام اس روی 2 اهم دو کانال
قیمت پایه = 100 هزار تومان
مورد چهارم : اسپیکر میکرولب مدل M - 500U هست کامل و سالم با جعبه = فروخته شد
قیمت پایه = 45 هزار تومان
کلیه اجناس بالا سالم و واقعا در حد نو می باشند و هیچ مشکلی ندارند
ارسال به تمام شهر ها از طریق تیپاکس - چاپار یا باربری امکان پذیر هست
یک سری لوازم صوتی دارم که الان برام بی استفاده مونده و میذارم برای فروش
دلیل فروش هم اینه که من چند ماه پیش ماشینم رو عوض کردم و دیگه ضبط دودین بهش نمیخورد و ساب باکس هم نمی خواستم داخل صندوقم بذارم لذا این ها رو دیگه لازم ندارم
مورد اول : پخش تصویری دودین پایونیر 4350 ساخت تایلند با گارانتی پایونیران (که گارانتی تمام شده) بسیار کم کارکرد واقعا در حد نو با جعبه و تشکلاتش به صورت کامل
فروخته شد
مورد دوم : ساب خفن کیکر Kicker هست که همراه با یک باکس زیبای کدنس یکجا فروخته میشه
در مورد ساب های کیکر که جای حرفی باقی نیست و واقعا خوش ساخت و خوش صداست . جعبه هم داره
http://www.kicker.com/compvr
لینک توضیحات
فروخته شد
مورد سوم : یک عدد آمپ دو کانال ساند استریم هست . جعبه هم داره همراه با برچسب شبنم = فروخته شد به کاربر mehran
155 وات آر ام اس روی 4 اهم دو کانال
190 وات آر ام اس روی 2 اهم دو کانال
قیمت پایه = 100 هزار تومان
مورد چهارم : اسپیکر میکرولب مدل M - 500U هست کامل و سالم با جعبه = فروخته شد
قیمت پایه = 45 هزار تومان
کلیه اجناس بالا سالم و واقعا در حد نو می باشند و هیچ مشکلی ندارند
ارسال به تمام شهر ها از طریق تیپاکس - چاپار یا باربری امکان پذیر هست
Last edited: