• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پخش حرفه ایی کلاریون DXZ 756 MC آک آک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

daya

Registered User
لایک‌ها
7
پخش حرفه ایی واقعاً شاهکار کلاریون DXZ 756 MC آک آک و بدون هیچ خط و خشی . پنل و کفی بدون هیچ گونه خط و خش . پنل از روز اول روش سلفن کشیده شده به خاطر در امان ماندن از گردو خاک و خط و خش احتمالی . کارتون . سوکت و فیش های رابط و کنترل همگی موجود . کنترل آک و نونو مثل روز اول . پنل نو نو بدون کوچکترین رنگ رفتگی و خط و خشی . واقعا پخش فوقالعاده ایه که سیستم بازایه حرفه ای در جریان این نوع از پخش ها هستن . 700 مگابایت فضایی داخلی داره برای اینکه شما cd اورجینال اگه تهییه کردید کپی کنید در دستگاه و پنل برقی و دمو هم که داره.رنگ پنلش هم باتوجه به سلیقه شما تغییر میکنه

قیمت 650 هزار تومان . مقطوع

1.jpg

2.jpg

Last edited:

daya

Registered User
لایک‌ها
7
چطور مگه ؟؟؟؟؟
شما در جریان پخش های کلاریون نیستی پس . خدایی فوقالعاده ان همشون . من کیفیت صدا به این تمیزی و با کیفیتی و قدرت و بدون ذره ای نویز تا حالا تو هیچ پخشی به گوشم نخورده . الان رو ماشینم DXZ 856 MC دارم ، که اصلاً هیچ پخشی به پاش نمیرسه فوق العاده حرفه ایی و قدرتمند و با کیفیت ساخت و پخش بالا هستن پخش های کلاریون ....

daya

Registered User
لایک‌ها
7
تخفیف تپل به اولین نفری که بخواد

Last edited:

ramin_joon

Registered User
لایک‌ها
9
داداش 856 رو با p80 rs2 میزنم

daya

Registered User
لایک‌ها
7
رامین جون شرمنده عزیز 856 واسه داداشمه داده رو ماشینم یستم ولی به نظرم 756 پخش بیسه واقعاً قوی تری داره نسبت به پخشه 856 ( واسه تبلیغ پخشم نگفتما بر اساس صدایی که ازشون شنیدم گفتم ) ولی کلاً پخش های کلاریون بسیار قوی و معرکه ان .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا