• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پخش فیلیپس هلندی تصویری به قیمت 130 تومن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
یه پخش فیلیپس هست که ساخت هلنده و تصویری هست. قاب دورش و ریموتشو از اول که خریدم نداشت.(کارکرده خریدم) رنگ 2-3 تا از دکمه های روشم یه خورده رفته. امکاناتش عالیه و رم و یو اس بی و dvdو AUX میخوره. مانیتورشم 3.5 هست. 3 جفت خروجی امپلی داره. ورودی دوربین و 2تا خروجی تصویر داره برای مانیتورهای پشت.
حدود 1 ساله دست منه و مشکلی نداشته. کارتن و دفترچه ایناش هست.
اینم لینکش:
Philips CED320 AV/CD/MP3/USB Headunit *NEW* - sella Online Auctions & Classifieds | New Zealand
. الانم رو ماشینه و میتونید تست بگیرید. تهران زیر پل پارکوی حضوری و شهرستان اول واریز و بعد ارسال.
قیمت 130 مقطوع که فکر میکنم با این قیمتای الانه پخشها مناسب باشه. به اولین پیشنهاد قطعی فروخته میشه.دوستان قیمت به دلیل اینکه ضبط مورد نظر رو نتونستم بخرم و قیمتهای بازار رو هم دیدم خیلی بد هست و کسی هم قطعی نخواسته بود تغییر دادم به 200
حجم عکسها هرکدوم 1.5 مگ بود. تا جایی که تونستم کم کردم و هر کدوم به 200 کیلوبایت اینا رسید.
مشاهده پیوست 192265مشاهده پیوست 192266مشاهده پیوست 192267مشاهده پیوست 192268مشاهده پیوست 192269
مشاهده پیوست 192795

Last edited:

u.t.a

Registered User
لایک‌ها
54
ظاهرش خیلی کثیفه یا به خاطر فلش اینجوری دیده میشه؟

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
ظاهرش خیلی کثیفه یا به خاطر فلش اینجوری دیده میشه؟

ظاهرش بد هست ولی نه انقدر. تو عکس تقریبا 2برابر افتاده.

خیلی خط و خش داره
شرمنده 70 هستم

قیمت مقطوعه. 70 تومن باند هم بهتون نمیدن دوست عزیز چه برسه به پخش تصویری با این همه امکانات. به اندازه کافی قیمتو کم کردم. کسی نخواست هم نگهش میدارم.

sasan hatami

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز

من مشخصاتشو از نت در آوردم اما ننوشته فلش چند گیگ ساپورت میکنه . مموری و فلش چند گیگ ساپورت میکنه؟

میتونه فولدر های تودرتو رو نشون بده؟مثلا من میخوام از 7 تا خواننده آهنگ بریزم روی مموری ، به این صورت که آهنگ های هر خواننده داخل فولدر آلبوم هستند و آلبوم های هر خواننده داخل فولدر با اسم اون خواننده هستند .یعنی میخوام دوتا فولدر تودرتو رو نشون بده.میتونه نشون بده ؟

ممنون

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
دوست عزیز خروجی ساب داره

تو پست اول اضافه کردم خروجی و ورودیهاشو.

سلام دوست عزیز

من مشخصاتشو از نت در آوردم اما ننوشته فلش چند گیگ ساپورت میکنه . مموری و فلش چند گیگ ساپورت میکنه؟

میتونه فولدر های تودرتو رو نشون بده؟مثلا من میخوام از 7 تا خواننده آهنگ بریزم روی مموری ، به این صورت که آهنگ های هر خواننده داخل فولدر آلبوم هستند و آلبوم های هر خواننده داخل فولدر با اسم اون خواننده هستند .یعنی میخوام دوتا فولدر تودرتو رو نشون بده.میتونه نشون بده ؟

ممنون

من فلش و مموری 8 گیگ رو روش امتحان کردم. در مورد فولد هم این همه ی فولدر هارو خودشونو نشون میده. یعنی همهی فولدرهارو نشون میده ولی فولدرهای تو در تورو نشون نمیده. مموری 8 گیگ رو 10 ثانیه ای میخونه ولی فلش رو حدود 15 ثانیه طول میده.

sasan hatami

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون.متاسفانه هنوز پخشی با قابلیت نشون دادن فولدر تودرتو یافت نکردم :blink:

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44

S2A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها