• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش - پخش 6050 تمیز - ساب پرتاب ام تی ایکس تمیز - آمپیلی فایر 4 کانال کنوود -GPS ویندوز روشن خاص

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
ساب . آمپ . جی پی اس . سیم ها موجود هستند

به علت این روز های .... تا 48 ساعت تخفیف ویژه داده میشود .

در عرض یک ساعت هم پخش هم ساب اب شدند رفتند .... بشتااااااابید ...

در این مدت 48 ساعت هر کس واریز کرد جنس ماله اونه و هر کس بیشتر گفت باز جنس ماله اونه تا قبل از واریزی کسی
.

قیمت پخش 375 ت و ارسال با خودم ( هزینه ارسال 15 ت میشود که با بنده ) یعنی 360 خریده هر کس بردتش . عمرا با این قیمت پیدا کنید (( پخش فروخته شد ))

قیمت ساب وفر 325 ت و ارسال با اتوبوس با خودم ( هزینه ارسالش 10 ت میشه ) (( ساب فروخته شد ))

قیمت آمپ 160 ت و هزینه ارسال با خودم ( 20 ت پوله پستش میشه )

قیمت سیم ها 50 ت و هزینه ارسال با خودم ( 7 8 ت هزینه ارسالشون میشه )

قیمت جی پی اس 150 ت و ارسال با خودم ( 14 ت هزینه ارسالش میشه )

شرایط هم اینطوری اول پول دریافت میشه بعد ارسال و یک ریال هم تخفیف دیگر داده نمیشود .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

پخش 6050 فروخته شد .
پخش 6050 فروخته شد .
پخش 6050 فروخته شد .
پخش 6050 فروخته شد .
پخش 6050 فروخته شد .
پخش 6050 فروخته شد .
پخش 6050 فروخته شد .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(( ساب فروخته شد ))
(( ساب فروخته شد ))
(( ساب فروخته شد ))
(( ساب فروخته شد ))
(( ساب فروخته شد ))
(( ساب فروخته شد ))
(( ساب فروخته شد ))

ساب ام تی ایکس پرتاب استثنایی

قیمت پایه 500 تومن به پیشنهادات پایین تر از پاینه هم برسی میشن در تاپیک قیمت مد نظرتونو بدین .

این رو دو سال پیش خریدم 500 تومن . کار کرده بود از دبی آوارده بودنش . منم موقع خرید بازش کردم خوب از داخل نگاش کردم دیدم نه هیچ موردی نداره خریدمش . یک ماه بستمش روی سمندم خدایش ! بعد تابستون اهواز اومد که هوای گرم شدید بود منم توی آفتاب پارک میکنم درش آورادم و دیگه هیچ وقت بسته نشد روی ماشین ...

فروش ساب 12 اینچیه mtx . که پرتابه . باکسش فابریکه خوده ام تی ایکسه آمریکاست و سابشم ماله همون قبرسوته و آمپشم بش چسبیده

یعنی یه چیزی میخری یه سیم بش میزنی و بیس میزنه نه میخواد باکس زشت درست کنید نه میخواد آمپ خز بخرید نه خوده ساب . بیسش خیلی نرمو قشنگی داره و ویبره قشنگی میره در حد خودش خیلی خوبه

خیلی هم راحت سه سوت در میاد از توی صندوق ...

یک خال زدگی داره که برای همین بازش کردم ساب رو و از پشت دیدم نه توریش نشده که صاحب قبلیش میگه توی بار توی کشتی اینطوری شده . توی کارتن بوده ولی سیم و کابل جفتش بوده انگار .

کارتن دارد ولی ایران نیست و دبی هست که اونجا هم انداختنش سطل زباله پس کارتن کارتن نکنید که ...

لینک این ساب در سایت رسمی mtx آیدیو .

http://2004.mtxaudio.eu/spip.php?article1300

لینک دانلود مشخصات این ساب

2004.mtxaudio.eu/IMG/pdf/Manual-RT12PT.pdf

arton1300.png

2014-01-02%2012.54.44.jpg

2014-01-02%2012.54.50.jpg

2014-01-02%2012.54.56.jpg

2014-01-02%2012.55.30.jpg

2014-01-02%2012.55.39.jpg

2014-01-02%2012.55.48.jpg

2014-01-02%2012.56.04.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آپ کنوود چهار کانال

قیمت پایه 250 تومن به پیشنهادات پایین تر از پاینه هم برسی میشن در تاپیک قیمت مد نظرتونو بدین .

این آمپ 4 کاناله کنوده اصلیه که روی هر کانالش 60 وات آر ام اس میده

تعمیر نشده ولی زده بود به سرم یه زمانی و بازش کردم و از برق پنکش یه برق کشیدن که بیشتر خنک بشه و اینطوری دیگه هوقچ وقت داغ نشد ولی پنکشو کندم و علت باز کردنم همین بود و تعمیر نشده . هر کس خواست باز کنه نگاش کنه لحیم کاری و ... دید پس بفرسته یک تومنم بش میدم

خطو خشاشم والا توی کمدم که چوبی اینطوری شده ! وگرنه خیلی تمیز بود . منم حالو حوصله ندارم با روغنو واکس و .... رنگش کنم تخم مرغ رنگ کنم همینه که هست . خریدارش بره تمیزش کنه

کارتن ندارد . دارد ولی سی دی ریختم توش خودتونم بکشید حاضر نیستم اون سی دی های پر از خاکو دست بزنم برای کارتنش . کارتن میخوای برو نونه خشکی ...
biggrinsmiley.gif

2014-01-02%2012.56.53.jpg

2014-01-02%2012.57.08.jpg

2014-01-02%2012.57.15.jpg

2014-01-02%2012.57.24.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

w1%20%282%29.jpg

سلام

کارتن هم پیدا شدم و کارتن هم دارد ولی یک قلمش نه گم شده ...

تنها جی پی اس ویندوز دار ( ویندوز بالا میاد )

کاهش قیمت از 190 ت به 150 تومن و دیگه هیچ تخفیفی داده نمیشود

قیمت نوی دستگاه 264 ت هست .

فروش فوری 170
+ 15 ت هزینه پست .

قیمت پایه 150 هست + 15 ت هزینه پست

لینک سایت اصلی که قیمت 264 داده است

ME-G500 B - سایت رسمی و فروشگاه جی پی اس gps marshal مارشال

لینک نقشه های آپدیت که برو دستگاه هست

نقشه جدید - سایت رسمی و فروشگاه جی پی اس gps marshal مارشال

این جی پی اس رو دادم دسته کسی به منوهاش منو اضافه کرده . اندرایو 10 فابریکیش بوده این بنده خدا هم ویندوز سی ای رو به منوهاش اضافه کرده . هم ان درایو 11 رو که آخرین ورژنه رو اضافه کرده - هم اکسپلورر رو اضفه کرده . هم آخرین نقشه رو هم آپدیتشو گرفته و ریخته

بابت این کارا 50 ت از بنده گرفته .

این جی پی اس رو من پارسال خریدم . فقط برای 3 تا مسافرت به تهران ازش استفاده کردم

در کل 10 12 بار شارژ نشده !

شاید کمتر از 30 35 بار رشون شده باشه . که این مقدارا بیشتر بخاطر نشون دادن به بقیه دوستانم ویندوزشو نشون بدم بوده و در کل 10 بار استفاده شده برای خوده جی پی اسش

سر جم فکر کنم کمتر از 60 70 ساعت روشن بوده

باطری در صحت و سلامت کامله ولی فکر میکنم 5 6 ساعت طول میکشه تا چراغ فول براش خاموش بشه . از اول همینطوری بود . نمیدونم همه اینطورین یا نه . ولی باطری سالمه سالمه توی ویندوز که باشه 50% رو استفده کرد و 1.5 ساعت روشن بود تست دقیق نکردم ولی در کل عالیه از نظره من و میخواید تست کاملتری میگیرم چون دستگاه زیاد استفاده نشده نمیدونم چقدر کشش داره باطریش

عکسا هم شامل همه چیز هست

کوچکترین خشی ندارد

برچسب ال سی دی که خودم زدم اصلا خوشکل نزدمش و کلی حباب زیرشه و یکمی خیلی بد برش خورده ولی اس سیلدیش خشی ندارد اصلا . برچسب نو میتونید تهیه کنید راحت

کارت دارد ولی کارتنش دسته یه بچه کوچولوه خوشش اومده بوده ازش . اگه جدا لازم دارید کارتونشو بگید ازش کش برم . آخه گناه داره برای یک مقوا دلش آزرده بشه . فرض کنید کارتن نداره این بهتره ! پس کارتن بی کارتن ولی کارتنش توی خونمون هست

یک قلم اضافه دارد

شارژ فندکی دارد

شارژ خانگی دارد

هندس فیری آک بند و باز ندشه دارد

کابل ارتباط با کاکپیوتر آک بند دارد

چسبونک به شیشه ماشین دارد

کیف برای نگه داری جی پی اس فابریکی دارد

ویندوز سی ای رو با منو با یکی کلیک بالا میاورد

ان دروایو 10 و 11 را با هم دارد

نقشه های آپدیت را دارید

یم مموری دو گیگ هم روی دستگاه اشانتیون که شمامل نقشه ها و کوفتای توشه هست .

نقشه ایران گردی را داید برای همین ورژن 10 رو پاک نکردم چون جدیدا 11 میدن بیرون و نقشه ایران گردی رو ندارن . ولی من وارد نیستم نتونستم بالا بیارمش

دیروز یکی از مداد های دستگاه توی دستم بود نمیدونم کجا افتاد موقع عکس گرفتن !!! هر چی میگردم نیستش !

اینا چون ویندوز بالا میارن کلا سیستم صداشون به هم میریزه . مثلا الان با ویندوز مدایا پلیرش یا خوده برنامه جی پی اسش ام پی تیری و ... لود کین صدا نداره ! ولی توی منوی جی پی اس که میریم دینگ دینگ میکنه !

کلا درایوره صداشون وقتی ویندوز بالا بیارن و تنظیم بشن برای ویندوز جدیدشون مشکل پیدا میکنه و طبیعه ولی خست افزاری سالمه

A2.jpg

Q1%20%281%29.jpg

Q1%20%282%29.jpg

Q1%20%283%29.jpg

Q1%20%284%29.jpg

A1.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

فروش همه با هم

قیمت پایه 100 ت

لطفا خجالت نکشید و در تاپیک حتی اگر قیمت مد نظرتون 10 هزار تومن هست قید کنید بنده خوشحال میشم شما قیمت بدید

فورش تکی نداریم . فروش تکی فقط در اهواز .

ارسال با پست و هزینه پست با خریدار محترم یا متحرمه ی عزیز . 10 ت هزینه پست میشه فکر کنم .

این کابلا در حد آک هستن و فقط رفتن توی نصب و یک ماه کار کردن روی سمندم و سیستم رو جدا کردم و یک سال روی ماشین مونده بودن تا یک ماه پیش جداشون کردم

جزیات در کنار هر کدار هست

rt1%20%281%29.jpg

530 سانتی متر کابل مثبت با ضخامت مشخص ( قابل مقایسه با لوله خودکار ) بسیار با کیفیت . این کابل یک تیکه 30 سانتی متری هم اشانیتون بش وصله زدم تا بلندتر بشه که در کل میشه 560 سانتی متر ولی 530 تاش یک تیکست که ما 530 زدیمش .

بدون کوچکترین زدگی

rt1%20%282%29.jpg

سه عدد کابل آر سی . میکشه خدای کیفیته . بدرده ساب باکس میخوره که تکون میخوره مرتب . نهایت نرمی و کییفت رو داره . کسی سیم شناس باشه میفهمه از عکسش . کناریش کیفیت خیلی خوبه و بقلیش کیفیتش خوبه . در کل هر سه ردیف و تمیز و بدونه هیچگونه زدگی هستن

rt1%20%283%29.jpg

rt1%20%286%29.jpg

دو عزیز فیوز کار کرده و بگی نگی نه تمیز نه کثیف . بهمراه 530 سانتی متر کابل قدرت آمپلی فایر ( کابلی که از پخش میره به آمپ ) که جنس کابل مذکور فوقلادست و خوراکه ساب باکسیه که بیرون نصب میشه . بهمراه فیوزا یک وجب سیم مثب قوی روشون هست .

rt1%20%284%29.jpg

دو عزیز کابل سیم منفی . با ضخامت مذکور و جنس عالی و نرم و با کیفیت .

یکی 110 سانتی متر و دیگری 240 سانتی متر . از توپ باز کردیم . جنسشون تکه . هر سره کابلای منفی کابل شو خورده و آماده نصب روی ماشینه

rt1%20%289%29.jpg

rt1%20%285%29.jpg

یک عزیز سیم مثب از توپ باز شده و کیفیت عاااااااااااالی نرم مثله دنبه . بدونه زدگی . با کیفیت با کیفیت . ضخامت عااااااالی . خوراکه ساب . ضخامتش با خودکار مقایسه بشه . یک تکه و بطول 460 سانتی متر مربع ببخشید سانتی متر خالی جو گیر شدم ...
guitar.gif

rt1%20%287%29.jpg

دو عدید تبدیل دو به یک در حد آک . یک ماه کار کردن

یا تبدیل یک به دو !

rt1%20%288%29.jpg

Last edited:

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
به نقل از silverboy666 :
سلام
دوست عزیز 6050 که شما گذاشتین برای فروش از نظر قیمت خیلی بالاست و در ضمن از لحاظ فیس خیلی خط و خش داره
همه اینهارو گفتم فکر نکنی خدایه نکرده تو سر مال میزنم نه
یکی از دوستان با ایدی aidin پخش 6050 در حد گذاشته برا فروش با قیمت 500 لوازم تکمیل
نزدیک 8 یا 9 صفحه هست فقط اپ میکنه
اگر شما قیمت معقولی بدین زودتر میفروشین در ضمن من خریدارم اگر قیمتت منصفانه باشه
اگر جسارتی شد معذرت میخوام

نه داداش چه جسارتی . خوشحالم میشم نظرتونو بگین . بله ماله ایشون که استثنایین

شما قیمت مد نظرتونو توی تاپیک اعلام کنید . که بچه ها ببینن و هر کس خواست بالا پایینش بده .

اگر هم 100 ت بگین بنده خوشحالم میشن نه ناراحت .

من دنباله اینم بچه ها نظر بدن برای قیمت . من پایه دادم . قیمت پایینترش هر کس بیشتر داد انشالله ماله اونه و 2 روزی صبر میکنم که خبری نبود تقدیمش میکنم .

یا حق

silverboy666

Registered User
لایک‌ها
25
من که حیلی حال کردم با اخلاق استارتر
خدا شاهده نه من میشناسم نه چیزی
کاش همه ما این اخلاق رو داشته باشیم .
با اجازه استارتر عزیز برای استارت 350 هستم .

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141

زنده باشید دوست گلم . شما آقای که بقیه رو باحال میبینید

ولی این نوشته رو باید به دخترا گفت یکمی قدرمو بدونن ...

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
با اجازه استارتر عزیز من 400 هستم .

دوست عزیز اگر 400 مد نظرتون هست فروش فوریش میکنم برای خودتون .

یا اگه میخواید روش فکر کنید دوست گرامی . فکر کنم 15 ت هم هزینه پستش میشه که 5 ت هزینه کلی کارتن توی کارتن کردنو ... میشه که صدمه نخوره چون من حساسم به پست 10 ت هم پیشتازش میشه .

Ho3eiN-Kh

Registered User
لایک‌ها
16
سلام و عرض ادب
من پخش رو 400 هستم
از ساب MTX هم که پرتابه خوشم اومد ولی قیمت بالاس
ساب رو هم 350 هستم
با تشکر...

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
سلام و عرض ادب
من پخش رو 400 هستم
از ساب MTX هم که پرتابه خوشم اومد ولی قیمت بالاس
ساب رو هم 350 هستم
با تشکر...

برای شما دوست عزیزم

جفتش برای خودتون .

پخ زدم براتون .

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141

faragig

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوست عزیز . من خیلی وقته دنبال یه ضبط خوب میگردم برای ماشین. میخوام یه چیز مطمئن باشه که کیفیت صدا بهم بده دنبال صدای خیلی بلند نیستم. فقط کیفیت برام مهمه چون میخوام استفاده کنم ازش ، تعریف این دستگاه رو هم شنیدم . اما یکم USB از پشت خوردنش اذیتم میکنه ، مبلغی هم که برای ضبط میتونم هزینه کنم نهایت 300 تومنه ، چون شما نوشته بودین قیمت پایین هم میشه داد من در حد توانم رو گفتم . البته به شرط اینکه سالم باشه . و خرج رو دستمون نزاره . :D بازم عذر میخوام

راستی شما از کدوم شهرید؟

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
سلام دوست عزیز . من خیلی وقته دنبال یه ضبط خوب میگردم برای ماشین. میخوام یه چیز مطمئن باشه که کیفیت صدا بهم بده دنبال صدای خیلی بلند نیستم. فقط کیفیت برام مهمه چون میخوام استفاده کنم ازش ، تعریف این دستگاه رو هم شنیدم . اما یکم USB از پشت خوردنش اذیتم میکنه ، مبلغی هم که برای ضبط میتونم هزینه کنم نهایت 300 تومنه ، چون شما نوشته بودین قیمت پایین هم میشه داد من در حد توانم رو گفتم . البته به شرط اینکه سالم باشه . و خرج رو دستمون نزاره . :D بازم عذر میخوام

راستی شما از کدوم شهرید؟

سلام دوست عزیزم . نه خوشحالم میشم از پستتون دوست عزیز

ولی یک مشتری روی 400 و یکی روی 410 دارن .

بنده اهواز هستم .

faragig

Registered User
لایک‌ها
40
خوب چجوری باید تست سلامت گرفت؟ و آیا اینکه تعمیر شده دستگاه یا خیر؟

اگر اون مشتریهات نخواستن یکم بالا پایینش میکنیم من میخرم ازت

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
خوب چجوری باید تست سلامت گرفت؟ و آیا اینکه تعمیر شده دستگاه یا خیر؟

اگر اون مشتریهات نخواستن یکم بالا پایینش میکنیم من میخرم ازت

پخ شد .

تعمیر نشده این دستگاه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا