• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پخش 7016 کنوود

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
دوستان پخش تمیزه و سالم ... چون عادت ندارم از دکمه های پنل استفاده کنم دکمه ها کاملا سفته و مثه روز اوله .. از سی دی هم خیلی کم استفاده شده و نهایتا تعداد سی دی های که تو پخش گذاشته شده 2 رقمی نشده هنوز....
پنل به هیچ وجه رنگ رفتگی نداره..
دوستان اگر کسی خریدار قیمت خودشو پ.خ کنه...
چون تصمیم برای فروشش حتمی نیست ... فرصتی برای تعویض پیش اومده برای همین اینو گذاشتم برای فروش..
اینم عکس ... سعی کردم خشای ریز روی پنل بیوفته، مثل خشای پشت گوشی هست که دیده نمیشه..

ممنون

دوستان پخش 300 مشتری داره اگر پیشنهاد بالاتری دارید من در خدمتم......
.
.
.
.
.

Last edited:

TEZAR0241

Registered User
لایک‌ها
231
سلام داداش یه قیمت به ما پخ کن.مرسی

GSX-R

Registered User
لایک‌ها
1
سلام داداش
شما قیمتی مد نظرت هست ؟
چون اکبندش 400 تومنه

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان فقط تو این فروم تا حالا 3 نفر این پخشو با قیمت 300 خاستن....خو به کی بفروشمش!!؟:rolleyes:
اگر کسی بیشتر خواست به اون فروخته میشه در غیر این صورت اولویت فروش حضوریه .... بنده اصفهان هستم

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوستان فقط تو این فروم تا حالا 3 نفر این پخشو با قیمت 300 خاستن....خو به کی بفروشمش!!؟:rolleyes:
اگر کسی بیشتر خواست به اون فروخته میشه در غیر این صورت اولویت فروش حضوریه .... بنده اصفهان هستم
بنظرت اصفهاني به اصفهاني نميرسه منم اصفهانم
گارانتيش تا كيه ؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk 2

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
shutterstock_74839729.jpg

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
شرمنده بقیه دوستانی که پخشو میخواستن...
فقط الان که پخش فروش رفت لازمه جواب بعضی دوستانو بگم .....
کسی که پخش 7016 و یه سری دیکه از پخشای کنوود رو داره محاله بیاد اونو با انواع پایونیر(7150 7250 و ....البته سری prs حسابش جداس! ) تعویض کنه و اینکه انواع پخش های پایونیر
قیمت بالاتری داره دلیل بر برتری نیست فقط تقاضای بازار باعث شده، اونم دلیلش اینه اکثریت مردم فکر میکنن تنها برند سیستم صوتی پایونیره و بقیه برندا ناشناختس
(سیروس جان منظورم شما نیستی ،شما کاملا محترمانه درخواستتو مطرح کردی،متاسفانه بقیه دوستان کلی با شما فرق دارن!،گفتم خدای نکرده سوتفاهم پیش نیاد عزیز;))
یه سری از دوستان هم تیری تو تاریکی میندازن تو سر مال میزنن و به هر دری میزنن تا جنسو بز خر کنن (البته برای تمام اجناس) حرفی با این گروه ندارم البته!!
مخلص

بالا