mmx
Registered User
- نوشتهها
- 666
- لایکها
- 6
با سلام
یک دستگاه پخش اتومبیل مدل JVC KD-R411 به فروش مرسه
دستگاه کاملا سالم دارای بدونه مشکل برای ماشین خودم بوده که تازه فروختمش و این پخش به کارم نمیاد می خوام بفروشم راستی سوکت فابریک ۲۰۶ روش هست
فکر کنم ۴ ۵ ماه از گارانتیش مونده باشه فاکتور خریدش برای ۹۱/۱ بوده که از تاریخ فاکتور ۱۲ ماه گارانتی داره قیمت در بازار ۳۱۰ ۳۲۰ هزار تومان هستش
مشخصات پخش
MOS-FET 4 x 50 W
24-bit D/A-konverter
3-bånds parametrisk iEQ
Front USB Port (MP3/WMA)
MP3/WMA kompatibel med ID3/WMA Tags (CD/USB)
Radio Data System Tuner
HS-IVi-tuner
Loudness omskifter
2,5 V linieudgangsspænding
Udgangsbøsninger (Bag eller Subwoofer)
Front AUX indgang
JVC KD-R411 Autoradio til billig pris hos CARSound Bilstereo - Bedre lyd i bilen... (Autoradio m. CD/MP3/WMA/AUX/USB & RDS)
یک عدد اینترفیس برای سری JVC دارم که قیمتش ۳۰هزار تومان (برای فعال سازی ریموت ۲۰۶ که بغل فرمان ماشین )
قیمت پایه برای پخش ۲۰۰ هزار تومان
یک دست باند Pioneer 6980S کاملا سالم در حد نو کلا ۶ ماه استفاده شده قیمت ۱۶۰ هزار تومان
یک دستگاه پخش اتومبیل مدل JVC KD-R411 به فروش مرسه
دستگاه کاملا سالم دارای بدونه مشکل برای ماشین خودم بوده که تازه فروختمش و این پخش به کارم نمیاد می خوام بفروشم راستی سوکت فابریک ۲۰۶ روش هست
فکر کنم ۴ ۵ ماه از گارانتیش مونده باشه فاکتور خریدش برای ۹۱/۱ بوده که از تاریخ فاکتور ۱۲ ماه گارانتی داره قیمت در بازار ۳۱۰ ۳۲۰ هزار تومان هستش
مشخصات پخش
MOS-FET 4 x 50 W
24-bit D/A-konverter
3-bånds parametrisk iEQ
Front USB Port (MP3/WMA)
MP3/WMA kompatibel med ID3/WMA Tags (CD/USB)
Radio Data System Tuner
HS-IVi-tuner
Loudness omskifter
2,5 V linieudgangsspænding
Udgangsbøsninger (Bag eller Subwoofer)
Front AUX indgang
JVC KD-R411 Autoradio til billig pris hos CARSound Bilstereo - Bedre lyd i bilen... (Autoradio m. CD/MP3/WMA/AUX/USB & RDS)
یک عدد اینترفیس برای سری JVC دارم که قیمتش ۳۰هزار تومان (برای فعال سازی ریموت ۲۰۶ که بغل فرمان ماشین )
قیمت پایه برای پخش ۲۰۰ هزار تومان
یک دست باند Pioneer 6980S کاملا سالم در حد نو کلا ۶ ماه استفاده شده قیمت ۱۶۰ هزار تومان
فایل های ضمیمه
Last edited: