• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

===== فروش پخش PIONEER 7150 در حد آک =====

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
سلام خدمت دوستان گلم

از یکی از بچه های گل همین فروم من یه پخش 5450 خریدم http://forum.persiantools.com/t492352-page2.html#post8825044 ، حالا پخش خودم رو واسه فروش میذارم و اصلاً عجله ای هم ندارم .

در مورد پخش بگم نویز نداره ، اصلاً و ابداً تعمیر نشده ، روی صفحه نمایشش روز اول چون می دونستم پخش های 7150 خط و خش میوفته یه برچسب موبایل زدم و مطمئنم اگه برش دارین 1 دونه خط کوچیک هم زیرش نیس ، کنترل ، نیم کشو ، جعبه و کنترل فابریک و سوکت ، دفترچه ، قاب دور پنل و . . . موجوده و تصاویر هم گویای تمیزی پخش هستن . واقعاً در حد آک هست

لطفاً در مورد پخش کارشناسی نفرمایین ، بعد کلی پخش خریدن میتونم واسه پخشم یه قیمت مناسب بذارم . فروش فعلاً در این فروم ادامه داره چون از همین جا خریدم میخوام همین جا هم بفروشم ولی کم کم در فروم TT و 206ir هم میذارم و در بیرون هم که فروش ادامه داره . به پ خ ها ترتیب اثر نمیدم

قیمت پایه هم فعلاً 650 تومن ، قیمت جدید 630 تومن

اگه کسی اینتر فیس هم بخواد 40 تومن جدا میفروشم ، نوش با توجه به جنسش امروز پرسیدم حدود 75 تومن بود ، مدل Farco هستش ، در نت حدود 90 تومن قیمت زدن

درخدمتم

Last edited:

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
سلام
با ارسال 550 ؟؟؟

سلام
اگه از پخشم مطمئن نبودم 600 هم میدادم ولی انصافاً در حد آکه ، نمیگم آکش 1100 قیمتشه ، اگه 900 هم بگیرین با کسر 30% میشه 630 ( همون 650 ) ، متاسفانه با 550 باید پایونیر چینی بخرین
550 که میرم به دوستم میدم واسم میفروشه :D

فضولی نباشه چند خریدید 5450 رو؟

واستون پ خ گذاشتم

Ho3eiN-Kh

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
اگه از پخشم مطمئن نبودم 600 هم میدادم ولی انصافاً در حد آکه ، نمیگم آکش 1100 قیمتشه ، اگه 900 هم بگیرین با کسر 30% میشه 630 ( همون 650 ) ، متاسفانه با 550 باید پایونیر چینی بخرین
من خودم در حد آکش رو توی همین فروم خریدم 500 که واقعا در حد آکه
و این پخش رو واسه کسی میخوام
آخرین قیمتی که واستون مقدوره رو پ.خ کنید

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
من خودم در حد آکش رو توی همین فروم خریدم 500 که واقعا در حد آکه
و این پخش رو واسه کسی میخوام
آخرین قیمتی که واستون مقدوره رو پ.خ کنید

دوست عزیزم پس ای کاش 2 تا میخریدین که الان میتونستین به دوستتون تقدیم کنین . پ خ واستون نذاشتم

شما در اینجا هم
500 تومن http://forum.persiantools.com/t464982-page2.html قیمت گذاشتین و نتونستین بخرین ( حدود 2 ماه پیش ، 2 ماهه واسه دوستتون دنبال پخش میگردین ؟ ؟ ؟ رفیق خوب اینجاس که خودش رو نشون میده )

دوستانی که قبلاً با من معامله کردن منو میشناسن و میدونن رو حرفم هم تا تهش می مونم ، شما اگه 800 تومن هم بخواین بهتون نمیفروشم . دلال بازی هم حدی داره

Last edited:

Ho3eiN-Kh

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیزم پس ای کاش 2 تا میخریدین که الان میتونستین به دوستتون تقدیم کنین . پ خ واستون نذاشتم

شما در اینجا هم
500 تومن http://forum.persiantools.com/t464982-page2.html قیمت گذاشتین و نتونستین بخرین ( حدود 2 ماه پیش ، 2 ماهه واسه دوستتون دنبال پخش میگردین ؟ ؟ ؟ رفیق خوب اینجاس که خودش رو نشون میده )

دوستانی که قبلاً با من معامله کردن منو میشناسن و میدونن رو حرفم هم تا تهش می مونم ، شما اگه 800 تومن هم بخواین بهتون نمیفروشم . دلال بازی هم حدی داره
توی این تاپیک 550 قیمت گذاشتم نه 500
قرار نیست همه مثله خودتون دلال باشند چون دلال خیلی خوب دلال رو میشناسه
و اینکه اگه دلال بودم که امتیازم این نبود و اندازه شما بود
منم نه خدا رو شکر باهاتون معامله داشتم و نخواهم داشت
جو گیر نشو اینقدر واسه یه 7150
و در آخر اینکه اول مشتری رو بشناس بعد اظهارنظر کن

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
توی این تاپیک 550 قیمت گذاشتم نه 500
قرار نیست همه مثله خودتون دلال باشند چون دلال خیلی خوب دلال رو میشناسه
و اینکه اگه دلال بودم که امتیازم این نبود و اندازه شما بود
منم نه خدا رو شکر باهاتون معامله داشتم و نخواهم داشت
جو گیر نشو اینقدر واسه یه 7150
و در آخر اینکه اول مشتری رو بشناس بعد اظهارنظر کن

امتیاز بالا نشون دهنده دلال بازی نیس دوست عزیز اگه دقت کنی و به امضا یه نیم نگاهی بندازی میفهمی که دلیل امتیازام چی بوده . خداروشکر به حلال و حروم اعتقاد دارم و اهل جوگیر شدن هم نیستم

شما پخش در حد آکی که خریدین این بوده : http://forum.persiantools.com/t441925-page5.html . البته یه چرخ دندش مشکل داشته که احتمالاً مشکل خاصی نیس و با صحبت کردن با پخشتون برطرف شده . خداییش وقت ندارم تو فروم های دیگه بگردم تا بیشتر بشناسمتون ، در همین حد که باهاتون آشنا شدم واقعاً خوشحالم :)

Ho3eiN-Kh

Registered User
لایک‌ها
16
امتیاز بالا نشون دهنده دلال بازی نیس دوست عزیز اگه دقت کنی و به امضا یه نیم نگاهی بندازی میفهمی که دلیل امتیازام چی بوده . خداروشکر به حلال و حروم اعتقاد دارم و اهل جوگیر شدن هم نیستم

شما پخش در حد آکی که خریدین این بوده : http://forum.persiantools.com/t441925-page5.html . البته یه چرخ دندش مشکل داشته که احتمالاً مشکل خاصی نیس و با صحبت کردن با پخشتون برطرف شده . خداییش وقت ندارم تو فروم های دیگه بگردم تا بیشتر بشناسمتون ، در همین حد که باهاتون آشنا شدم واقعاً خوشحالم :)
به سلامتی
چرخ دنده مشکل نیست چون یه قطعه مصرفی هست و خودم با 5 تومن درستش کردم
بیشتر از فروشنده خوشم اومد که خیلی با مرام بود و در حال حاضر بهترین رفیق
همین اندازه که وقت داشتید همه نوشته های منو بخونید کافیه
ولی من احتیاجی به شناخت و خواندن نوشته هاتون ندارم، شما هم مثه بقیه...
(اینجا جای فروش هست، نه اظهارنظر در مورد دیگران)
ولی بعضی مثه شما نمیدونم اینجا دنبال چی هستن؟؟؟!!!!!
موفق باشید

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
به سلامتی
چرخ دنده مشکل نیست چون یه قطعه مصرفی هست و خودم با 5 تومن درستش کردم
بیشتر از فروشنده خوشم اومد که خیلی با مرام بود و در حال حاضر بهترین رفیق
همین اندازه که وقت داشتید همه نوشته های منو بخونید کافیه
ولی من احتیاجی به شناخت و خواندن نوشته هاتون ندارم، شما هم مثه بقیه...
(اینجا جای فروش هست، نه اظهارنظر در مورد دیگران)
ولی بعضی مثه شما نمیدونم اینجا دنبال چی هستن؟؟؟!!!!!
موفق باشید

پس یه لطفی کن نگو پخش در حد آک خریدی 500 تومن
:D دنبال چی هستیم ؟ میدونی دلال کیه ؟ دلال کسیه که میاد جنس رو از من با هزار خواهش می خره 25 تومن بعد 45 تو پاچه بچه های همین فروم میکنه و منه دلال هم دیگه بهش جنس نمیدم . دیگه نمیشد اسم ببرم وگرنه میگفتم
به هرحال اگه جسارتی از طرف بنده بوده من معذرت میخوام و نمیخوام واسه 500-600 تومن کسی رو ناراحت کنم ، همیشه سالم و موفق باشی :)

=======================================

فروش همچنان ادامه داره

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
کاهش قیمت به 630 تومن

دوستانی که پ خ میدن لطف کنن همینجا مطرح کنن شاید سوال بقیه دوستان باشه

حسن021

Registered User
لایک‌ها
45
سلام
داستان ننویس که واسه طرف مشتریه بگو نه نمیدم بااین قیمت تو 400 بیار من پایونیر اصل بخرم برات چرت میگی چرا مــــــــــــــــــــــــــهندس

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
واسه تو که داستان ننوشتم :D ، ممنون از ادب بسیار بالای شما که واقعاً نشون دهنده شخصیتتونه

شما همون 400 تومن تشریف ببرین آک پایونیر چینی بخریین ، قرار شد داستان نگیم .
روز خوبی داشته باشی پسرم

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
داداش گل ما چطوره؟! ساب ها و باکسشون رو هنوز داری یا رد کردی رفت؟
قیمت انصافا نسبت به این آشغال هایی که توی بازاره مناسبه و هر کس بخره برد کرده...

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
داداش گل ما چطوره؟! ساب ها و باکسشون رو هنوز داری یا رد کردی رفت؟
قیمت انصافا نسبت به این آشغال هایی که توی بازاره مناسبه و هر کس بخره برد کرده...
سلام ، ممنونم ، شما چطوری ؟
نه هنوز که هنوزه داره کار میده واسم ، دستت درد نکنه ، کلاً یکیش رو خاموش کردم بابا واسم گوش دیگه نمونده ;)
پخشم هم واقعاً تمیزه ، اگه یادت باشه قرار بود با 9450 شما عوض کنم که اینقدر تمیز بود تصمیم گرفتم نگهش دارم . الان هم دادم واسم بفروشن ، عجله ندارم خداروشکر ، قیمت هم منصفانس :)

بالا