سلام بچه های گل پی تی
این ماشینمون رو میخوایم بفروشیم گفتم قبل از آگهی رو باما و سایر جاها همین جا آگهیش کنم بلکم دست غریبه نره
ماشین از نظر فنی مرتب بازدید شده و کاملا حواسم بهش بوده که به محض وجود کوچکترین عیب و ایرادی مشکل رو حل کنم
شمع ها-لاستیک های جلوبندی-لنت های جلو و عقب-فیلتر بنزین و سیبک ها رو کیلومتر 19 هزار تا و روغن و فیلترها رو 22 هزارتا عوض شده٬نتیجتا واقعا دیگه ماشین کاری نداره و آماده مسافرته
لوازم اضافه : دزدگیر مجیکار اصلی-روکش که 4-5 هزارتاس رو ماشینه و واقعا نوس - پاور ویندوز و دیگر هیچ :دی
بیمه شخص ثالث هم 2 سال تخفیف داره و تا 23/12/92 باقی مونده ازش
طبق روال sx هم فرمون هیدرولیک و abs هم داره دیگه :دی
بیمه بدنه هم تا برج 1 سال 96 داره
مشاهده پیوست 479073
مشاهده پیوست 479074
مشاهده پیوست 479075
مشاهده پیوست 479076
مشاهده پیوست 479077
مشاهده پیوست 479078
مشاهده پیوست 479079
با توجه به وضعیت فنی که کاملا بی خرجه-بدنه کاملا سالم که خودتونم تو عکسا میبینید و بیمه بدنه 3 سالش که بالای 1 تومن ارزش داره قیمت رو میزارم 16000 با بیمه بدنه 4 ساله.کسی که میخواد 0 بخره بیاد این رو بجاش بخره و بدون خرج راحت استفاده بکنه
اینجا میتونید قیمت موارد مشابه رو ببینید :
باما، خرید و فروش خودرو صفر و دست دوم | bama.ir
این ماشینمون رو میخوایم بفروشیم گفتم قبل از آگهی رو باما و سایر جاها همین جا آگهیش کنم بلکم دست غریبه نره
ماشین از نظر فنی مرتب بازدید شده و کاملا حواسم بهش بوده که به محض وجود کوچکترین عیب و ایرادی مشکل رو حل کنم
شمع ها-لاستیک های جلوبندی-لنت های جلو و عقب-فیلتر بنزین و سیبک ها رو کیلومتر 19 هزار تا و روغن و فیلترها رو 22 هزارتا عوض شده٬نتیجتا واقعا دیگه ماشین کاری نداره و آماده مسافرته
لوازم اضافه : دزدگیر مجیکار اصلی-روکش که 4-5 هزارتاس رو ماشینه و واقعا نوس - پاور ویندوز و دیگر هیچ :دی
بیمه شخص ثالث هم 2 سال تخفیف داره و تا 23/12/92 باقی مونده ازش
طبق روال sx هم فرمون هیدرولیک و abs هم داره دیگه :دی
بیمه بدنه هم تا برج 1 سال 96 داره
مشاهده پیوست 479073
مشاهده پیوست 479074
مشاهده پیوست 479075
مشاهده پیوست 479076
مشاهده پیوست 479077
مشاهده پیوست 479078
مشاهده پیوست 479079
با توجه به وضعیت فنی که کاملا بی خرجه-بدنه کاملا سالم که خودتونم تو عکسا میبینید و بیمه بدنه 3 سالش که بالای 1 تومن ارزش داره قیمت رو میزارم 16000 با بیمه بدنه 4 ساله.کسی که میخواد 0 بخره بیاد این رو بجاش بخره و بدون خرج راحت استفاده بکنه
اینجا میتونید قیمت موارد مشابه رو ببینید :
باما، خرید و فروش خودرو صفر و دست دوم | bama.ir
Last edited: