• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پریز کنترلی زیر قیمت بازار

alilotos

Registered User
لایک‌ها
414
با سلام...
دوستان تعدادی پریز کنترلی آکبند رسیده که زیر قیمت بازار برای فروش موجوده.
از تصاویر کاربرد دستگاه مشخصه . شما یکی از دستگاها رو به پریز می زنید و دوشاخه دستگاه مورد نظر رو به پریز این دستگاه وصل می کنید و با کنترل از راه دور میتونید دستگاه رو خاموش و روشن کنید . ریموت دستگاه رادیویی می باشد و مثل کنترل تلویزیون مادون قرمز نیست که روبروی دستگاه نگه دارید تا عمل کنه.
پشت هر کدوم از دستگاه ها دو عدد پتانسیومتر وجود داره که میتونید شماره دستگاه و فرکانس ریموت رو باهاش تنظیم کنید با توجه به این قابلیت میتونید با یک کنترل 16 تا دستگاه رو خاموش و روشن کنید. اگر سوالی بود همینجا بپرسید در خدمتم.
با کمی خلاقیت هم میشه لامپ ، کولر ، پنکه و... رو با این دستگاه کنترلی کرد.
قیمت تک : 23.000 تومان
قیمت بالای 5 عدد : 20.000 تومان
تصاویر :
DSCF9844.jpg DSCF9845.jpg DSCF9847.jpg DSCF9848.jpg DSCF9849.jpg DSCF9850.jpg

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
پریز جالبیه
هر بسته 3 تا پریز داره و یک کنترل ؟
هر بسته 20 تومنه یا هر دونه ای؟

alilotos

Registered User
لایک‌ها
414
سلام قیمت بازار چقدره؟ تنظیم زمانیش از یک تا چهار ساعته؟ با پست چند حساب می کنید؟

تا جایی که من اطلاع دارم تو بازار 35 تا 40 تومنه. تنظیم زمانی نداره یعنی تایمر نیست دوست من. هزینه پست به عهده خریداره. سفارشی 5500 پیشتاز 8 تومن.

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
تا جایی که من اطلاع دارم تو بازار 35 تا 40 تومنه. تنظیم زمانی نداره یعنی تایمر نیست دوست من. هزینه پست به عهده خریداره. سفارشی 5500 پیشتاز 8 تومن.
یعنی با کنترل فقط میشه خاموش و روشن کرد؟ چرا روی کنترل 8 تا دکمه هست؟ می دونم یه ردیف برای خاموشی و یه ردیف برای روشن کردنه. بیعنی هر ردیف برای اینه که روی 4 تا پریز عمل کنه؟

alilotos

Registered User
لایک‌ها
414
یعنی با کنترل فقط میشه خاموش و روشن کرد؟ چرا روی کنترل 8 تا دکمه هست؟ می دونم یه ردیف برای خاموشی و یه ردیف برای روشن کردنه. بیعنی هر ردیف برای اینه که روی 4 تا پریز عمل کنه؟
بله با کنترل خاموش روشن میشه فقط. همنطور که گفتید یه ردیف برای خاموش کردن و یه ردیف برای روشن کردن. چون ریموت و هر پریز بطور جداگانه قابلیت تنظیم داره یعنی 4 تا فرکانس برای برقراری ارتباط و تنظیم هر دستگاه با هر شماره شما با یک کنترل میتونید تا 16 پریز رو کنترل (روشن و خاموش کنید).
به این صورت که پشت هر پریز دو تا پتانسیومتر هست یکی برای تنظیم شماره پریز که از روی کنترل با همون شماره خاموش و رو شن بشه و یک پتانسیومتر که 4 تا حالت برای کانال برقراری ارتباط با ریموت هست پشت کنترل هم یک سویچ 4 حالته برای تنظیم کانال برقراری ارتباط هست. در این صورت شما مثلا 9 پریز لازم داری 3 کارتن میخری و نصب میکنی دیگه نیازی نیست برای هر 3 تا 1 کنترل استفاده کنی که بشه 3 تا کنترل با یه دونه کنترل میتونی هر 9 تا پریز رو روشن و خاموش کنی.

alilotos

Registered User
لایک‌ها
414
بالاااااااااااااااااااااا

persiandiscus

Registered User
لایک‌ها
36
دوست عزيز بنده يه كارتن ميخوام از اونجا كه اولين نفرم براي سفارش ارسال رو تخفيف بدين
شماره كارت خصوصي لطفا

alinonor

Registered User
لایک‌ها
389
پریز جالب و کاربردی به نظر میاد
از اون جایی که نفر دوم هستم لطفا یه دونه هم برای ما کنار بذارید البته با تخفیف .
تهران هستید؟
باتشکر

alilotos

Registered User
لایک‌ها
414
پریز جالب و کاربردی به نظر میاد
از اون جایی که نفر دوم هستم لطفا یه دونه هم برای ما کنار بذارید البته با تخفیف .
تهران هستید؟
باتشکر

خیلی کاربرد داره خودم لامپای مغازرو با همین کنترلی کردم.
پخ شد.

alilotos

Registered User
لایک‌ها
414
یک عدد به حسین عزیز فروخته شد.

alilotos

Registered User
لایک‌ها
414
بالااااااااااااااا

PG co

Registered User
لایک‌ها
660
چون خریدار سوم هستم یه چیز میگم نه نگو یه بسته میخوام که میشه سه تا پریز و یدانه کنترول کلا هم 25 تومن پول میزریزم بهت ممنون

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
سلام
خريدار چهارم هستم
شرايط خريد به همراه قيمت نهايي با تخفيفو برام بفرست ممنون

Sent from my Phone

rezapk96

Registered User
لایک‌ها