• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پلاگین خبر خوان بصورت Iframe همانند سایت های معتبر

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
سلام به دوستان پرشین تولزی
طی درخواست های مکرر دوستان در مورد نوشتن پلاگین خبر خوان بصورت iframe , بنده هم یه همچین پلاگینی رو تولید کردم
امکاناتی که براش تعبیه شده "فعلا" به این صورت هست که
پلاگین بصورت فول ایجکس ساخته شده و همانند هیچکدوم از پلاگین در حال حاظر نیست
پست زدن در دسته ایی خواص
مشاهده سایت مقصد
تعریف بی نهایت فید
این پلاگین تماما از تابع های موجود در خود وردپرس نوشته شده و امنیت خوبی هم داره
بعد از نصب , به هیچ عنوان هسته ی وردپرس دستکاری نمی شود.

در صورت گرفتن هزینه ایی اضافه
1 : بعد از خریدن این پلاگین در صورت لزوم میتونم روی تم شما مچش کنم
2 : هر امکانات دیگری که مد نظر شما باشه میتونم روی این پلاگین اضافه کنم (طبق هر امکاناتی که بخواهید طبعا قیمت بالاتر میره)

هیچ محدودیتی در انجام پروژه های وردپرسی نیست و میتونید هر آنچه که خواستید رو بفرمایید تا براتون روی این پلاگین یا هر پلاگین خبر خوان دیگر براتون پیاده سازی بشه .
انشالله در روز های آینده تمی هم خودم براش درست میکنم
برای قیمت پ.خ کنید
قیمت با تم تخصصی (هنوز آماده نشده) پ.ام کنید

برای ارتباط با بنده هم میتوانید روی آیکون مسنجر موجود در امظاء بنده کلیک کنید (یاهو مسنجر)

Last edited:

.:EMPERATOR:.

Registered User
لایک‌ها
1
سلام و عرض ادب
نمونه سایتهایی که از این پلاگین استفاده کرده اند رو میتونید برام بفرستید تا بتونم بهتر تصمیم بگیرم ؟

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
سلام و عرض ادب
نمونه سایتهایی که از این پلاگین استفاده کرده اند رو میتونید برام بفرستید تا بتونم بهتر تصمیم بگیرم ؟

سلام
تا به حال به کسی فروخته نشده . ولی بهتون میتونم قول بدم که از نمونه هایی که الان وجود دارند ازشون چیزی کم و کسر نداره و حتی اگر امکاناتی هم که خوتون مد نظر دارید میتونم براتون روی همین پلاگین بنویسم
هنوز وقت نکردم که یه قالب خوب براش درست کنم , ولی اگر خودتون یه قالب دارید بدید تا بهتون از رو سرور خودم دمو بدم تا ببینید

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
خب سایت هایی که از پلاگین های تقریبا مثل این استفاده میکنند رو نام ببرید تا ببینیم چه فرقی داره
من زیاد آشنایی ندارم با امکانات و ... این پلاگین ها
در ضمن هرچی رو ایکون مسنجر تو امضاتون کلیک میکنم آیدی یاهوتون رو نمیده

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
آیدی بنده :
[email protected]

دوست عزیز حتما می خواید بصورت Iframe استفاده کنید ؟
چون بدون iframe هم نوشتم و این اولیت سایتی هست که اومد بالا
ببینید: http://1clicknews.com/

دوست عزیز شما هر امکاناتی که بخواید من میتونم تو این پلاگین اضافه کنم و هیچ محدودیتی ندارم . سایت هایی مانند شهر خبر , تیتر نما و ... دارند بصورت iframe استفاده میکنند .

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
تا به حال به کسی فروخته نشده . ولی بهتون میتونم قول بدم که از نمونه هایی که الان وجود دارند ازشون چیزی کم و کسر نداره و حتی اگر امکاناتی هم که خوتون مد نظر دارید میتونم براتون روی همین پلاگین بنویسم
هنوز وقت نکردم که یه قالب خوب براش درست کنم , ولی اگر خودتون یه قالب دارید بدید تا بهتون از رو سرور خودم دمو بدم تا ببینید

سلام و عرض ادب
خیر من قالبی مد نطر ندارم
ممنون میشم پس از ست کردن یک قالب خوب به بنده هم اطاعرسانی کنید لینک دمو رو .

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
بله حتما , کمی فعلا سرم شلوغ هست ولی تا چند روز آینده حتما بهتون یه دمو میدم

Registered User
لایک‌ها
1
بنده چند تا امکان مد نظرمه
1) ای فریم نمیخوام باشه ... میخوام کل متن رو با عکس برداره بیاره تو سایت من پست بزنه
2)اخبار تکراری رو حذف کنه
3)قالبی تو مایه های تیتر نما داشته باشه
با تشکر

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
بنده چند تا امکان مد نظرمه
1) ای فریم نمیخوام باشه ... میخوام کل متن رو با عکس برداره بیاره تو سایت من پست بزنه
2)اخبار تکراری رو حذف کنه
3)قالبی تو مایه های تیتر نما داشته باشه
با تشکر
سلام
بدون آیفریم نوشتم با امکانات کامل . یعنی پست کردن محتوا با عکس و .... بصورت کاملا دقیق . این حرف بنده جدا جنبه ی تبلیغاتی نداره و واقعا کامل هست
پست نکردن اخبار تکراری فقط 1/100 کاری هست که این پلاگین براتون انجام میده و کلی امکانات دیگر هم داره ;)
بفرمایید ببینید : http://1clicknews.com/
بعضی از امکانت پلاگین رو اگر تمایل به خرید دارید بفرمایید تا تو پ.خ براتون چند مورد رو بگم
فعلا دارم قالب اون رو کامل مبکنم و طبق فرمایشات مشتری براش تو هدر سایت ساعت میزارم

Popularity on Google

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام :
سایت زیر رو مشاهده بفرمایید :
http://www.khabardehi.com/
قسمت ابتدایی مطالب خود سایت قرار داره
و در پایینش باکس هایی که مطالب دیگر سایت ها رو داره ..
و ممنون میشم تم رو آماده کردید خبرم کنید.
البته تاپیک رو دنبال میکنم ..
سپاس

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
سلام :
سایت زیر رو مشاهده بفرمایید :
http://www.khabardehi.com/
قسمت ابتدایی مطالب خود سایت قرار داره
و در پایینش باکس هایی که مطالب دیگر سایت ها رو داره ..
و ممنون میشم تم رو آماده کردید خبرم کنید.
البته تاپیک رو دنبال میکنم ..
سپاس
سلام قربان
امکاناتی که می خواید مشکلی تو راه اندازیش نیست . فقط یک مورد میمونه . اینکه از سایت هایی که میخواهید بصورت Iframe خبر بیارید رو باید از ابتدا مشخص کنید تا روی اونها کار کنم . برای عکس عرض میکنم .
به طور کل 2کار میتونم انجام بدم . 1 - یا اینکه می خواید هر سایتی که ازش خبر بیارید رو بگید و من هم روی اونها براتون کار کنم , این کار بسیار دقیق در میاد و دقیقا چیزی که شما می خواید میشه , یعنی عکس دانلود میشه و دقیقا مطلب درج میشه
2 - یا اینکه نه , خودم صفحه رو پارس کنم و هر جا عکس دیدم اونو دانلود کنم اونو دانلود و تبدیل به بند انگشتی کنم
مزیت روش اول نسبت به دوم دقت کار هست و اینکه دقیقا مطلب با عکس درج میشه . مزیت روش دوم با ا ول اینه که میتونید بی نهایت فید استفاده کنید بدون اینکه بنده روی اون کار کنم

یه مطلب دیگه هم میگم به شما
تجربه نشان داده جدا برای یک سایت خبری بیشتر از 5-10 تا فید نیاز نیست . چون شما اگر 10 تا هم فید داشته باشی تقریبا روزی 50-70 تا خبر جدید دارین تو سایت و واقعا بیشتر از این نیاز نیست

یه مطلب دیگه هم بگم خدمت شما اینه که شما حتما میخواید سیستم خبر خوان شما بصورت iframe باشه ؟
دیشب سایت خبری انگلیسی رو به درخواست مشتری کاملتر کردم. ابن سیستمی که لانچ شده است بصورت iframe نیست و مطالب رو با دقت فراوان درج میکنه بعلاوه امکانات بسیار زیادی که براش نوشتم
ببینید http://1clicknews.com/

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
بعضی از امکانت پلاگین رو اگر تمایل به خرید دارید بفرمایید تا تو پ.خ براتون چند مورد رو بگم
فعلا دارم قالب اون رو کامل مبکنم و طبق فرمایشات مشتری براش تو هدر سایت ساعت میزارم
سلام و عرض ادب
ممنون میشم بفرمائید یا یک شماره تماس برام بفرستید تماس بگیرم برام توضیح بدین .

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
سلام
تماس بگیرید قربان : 09331955300

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
سلام، وقت بخیر...

آقا من میخوام این خبرخوان شما بیاد هر سایت،وبلاگ یا کلا RSS که دادم رو بگیره بیاره مثلا من بیام 5000 تا وبلاگ با 1000 تا سایت بدم این مطالبشو بیاره تو سایت من روزانه! بعد واسش تعریف بشه 30 روز که شد روزه 1 اون مطلب آخرین یا همون روز 30 رو حذف کنه اتوماتیک! با اون تعداد وبلاگ و سایتی که گفتم میشه چنین کاری رو انجام داد؟! در ضمن میخوام Iframe هم باشه که لینک بده به وب سایت یا وبلاگ دیگران ولی یه خلاصه مطلب اون تو سایت من بیافته،با هاست اشتراکی میشه چنین چیزی انجام داد!؟;)

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
سلام، وقت بخیر...

آقا من میخوام این خبرخوان شما بیاد هر سایت،وبلاگ یا کلا RSS که دادم رو بگیره بیاره مثلا من بیام 5000 تا وبلاگ با 1000 تا سایت بدم این مطالبشو بیاره تو سایت من روزانه! بعد واسش تعریف بشه 30 روز که شد روزه 1 اون مطلب آخرین یا همون روز 30 رو حذف کنه اتوماتیک! با اون تعداد وبلاگ و سایتی که گفتم میشه چنین کاری رو انجام داد؟! در ضمن میخوام Iframe هم باشه که لینک بده به وب سایت یا وبلاگ دیگران ولی یه خلاصه مطلب اون تو سایت من بیافته،با هاست اشتراکی میشه چنین چیزی انجام داد!؟;)
هر کاری که شما بخواید رو میتونم براتون انجام بدم . کل کارها رو پی ام کنید

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
سلام
پ.خ شد خدمتتون

بالا